Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#751 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 13 August 2010 - 16:26

currently reading
Shoulder-a-Coffin Kuro απαιχτο ωραιο χιουμορ και το ετοιμαζω και κοσπλει
Shinshi Doumei Cross βαρετο κοιμαμαι ορθια και απορω γιατι το συνεχιζω ακομα. ισως απλα να τελειωσω το πρωτο volume που αγορασα -.-

#752 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 14 August 2010 - 06:40

Power!Girl Got Game. ωραίο Comedy, Romance. Shoujo, αλλά μέτρια πράγματα. Είναι λες και το έχω ξαναδιαβάσει...
Koi Kara Hajimaru....:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:

#753 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 14 August 2010 - 09:43

xxxHolic Ενα κλασσικο CLAMP μανγκα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#754 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 14 August 2010 - 23:01

Air Gear καλο αν και πιστευα οτι απο ενα σημειο και μετα θα φτιαξει με ψιλοαπογοητευσε αλλα οκ:damn:

#755 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 August 2010 - 14:09

Αποφάσισα να αρχίσω τα λιγότερο γνωστά manga του WSJ, Psyren και Beezlebub.

Το Psyren το άρχισα τώρα, αλλά φαίνεται κάπως ενδιαφέρον, με καλό σχέδιο και προβληματισμούς.

Το Beezlebub δε καταλαβαίνω πως δε κόπηκε. Στα 10 chapter νυστάζω. Χώρια που δεν έχει και καλό σχέδιο. Meh... Dropped.

Edited by Tea-chan, 16 August 2010 - 14:32.

Posted Image

#756 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 August 2010 - 14:27

Beelzebub καταρχη λεγεται. το humour του δεν σου αρεσε? :S

On Topic: I'm currently reading Rourouni Kenshin αργα,αργα. Με το πασο μου.

2bbd14fc.jpg

#757 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 August 2010 - 14:31

Right. Fixed.

Και δε μου άρεσε τίποτα. Ούτε σχέδιο, ούτε "ιστορία", ούτε οι χαρακτήρες. Το χιούμορ (ο Κύριος να το κάνει) είναι πιο παγωμένο κι από τον Βόριο Πόλο. Ου, ρε.

Posted Image

#758 Gokudera-san

Gokudera-san

Reborn! fan

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2010 - 10:23

Fruits Basket,Bleach,Naruto,Berserk,Fairy Tail,Reborn!,Yu-Gi-Oh! Millenium World

Beelzebub καταρχη λεγεται. το humour του δεν σου αρεσε? :S

On Topic: I'm currently reading Rourouni Kenshin αργα,αργα. Με το πασο μου.

Ωραιο ειναι τελικως το beelzebub

Edited by Kenny, 23 August 2010 - 13:21.

#759 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 23 August 2010 - 10:47

Ξεκινησα να διαβαζω το GITS 1.5 Human-Error Processor.
Μου κινησε την περιεργεια η περιληψη,καθως ανεφερε οτι περιεχει τις lost GITS stories.Εχοντας διαβασει τις 2 πρωτες (Fat Cat,Drive Slave) διαπιστωσα οτι δινεται περισσοτερο εμφαση στην δραση κ στις police procedures κ δεν εχει αρκετες φιλοσοφικες προεκτασεις οσο θα ηθελα.Τουλαχιστον διαβαζεται ευχαριστα.Να ειναι καλα ο χαρακτηρας του Azuma που προσφερει αφθονο comic relief.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#760 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 23 August 2010 - 10:48

To manga του loveless ειναι το κάτι άλλο!!
Το anime δεν δίχνει καθόλου την περιπλοκότητα της ισορίας και τώρα αρχίζω και το συνειδητοποιώ!!
Διαβάζω απο χτές τα chapters στην σειρά και μπορώ να πώ σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!!
++άρχισα το Boku Ni Natta Watashi και το βρίσκω αρκέτα ωραίο και με ενδιαφέρουσα ιστορία.
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#761 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 August 2010 - 16:05

Διαβάζω το Nana. Αν και τα σαπουνοπερίστικα δεν είναι τόσο το στιλ μου, μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο ρεαλιστικά και ενδιαφέροντα shojo που έχω διαβάσει (μάλλον βοηθάει ότι στην πραγματικότητα είναι josei). Μέχρι στιγμής το διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον.

15fkk04.jpg

#762 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 August 2010 - 17:35

bakuman & wolf guy Ookami no monshou
φαινονται μεχρι στιγμης και τα 2 εξαιρετικα ^^
フカフカ

#763 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 23 August 2010 - 21:16

code: breaker μετριο θα ελεγα, δεν με ενθουσιασε, οι χαρακτηρες μου φανηκαν να αλλαζουν λιγο λιγο προσωπηκοτητα(οι καλοι γινονται κακοι και οι καλοι γινονται κακοι αρκετα συχνα.) αλλα αν σου αρεσουν τα shounen ειναι κατι καλο για να περνας την ωρα σου ευχαριστα. το (σχεδον) ομονυμο the breaker και το veritas ειναι αρκετα καλυτερα, χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο, αν σου αρεσουν οι πολεμικες τεχνες βεβαια θα σου αρεσουν απο αρκετα εως πολυ μια και επικεντρωνονται αρκετα θα ελεγα σε αυτες.

#764 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 August 2010 - 19:58

Το τελευταιο καιρο διαβασα οτι βρηκα απο nihei tsutomu (well δε παιρνει και πολυ, γρηγορα διαβαζονται τα εργα του).Ο ανθρωπος ειναι πλεον απο τους αγαπημενους μου δημιουργους.
To biomega δεν εχω τελιωσει μονο, οπου νανε θα γινει και αυτο.

qzMHWHd.png

#765 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 31 August 2010 - 20:57

Ξεκίνησα το Moe Kare και έχω φτάσει στο τέταρτο volume. Πολύ romance:blush2::blush2::awww::awww: και έρωτας:lovulovu::lovulovu: και μου αρέσει!!
Επίσης διαβάζω το νέο chapter του Boku no Hatsukoi Kimi no Sasagu που περίμενα εδώ και 7 μήνες να βγει!