Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Started By
Ash_Pokemaster
, Nov 10 2005 22:02
1317 replies to this topic
Posted 15 June 2010 - 16:51
Beelzebub...Κακως δεν το ειχα διαβασει εδω και καιρο...ο μικρος ειναι απλα priceless...
μακραν ο καλητερος χαρακτηρας...
μακραν ο καλητερος χαρακτηρας...
Posted 19 June 2010 - 20:26
Τελείωσα το Freesia... 
Κανείς με ελεύθερο χρόνο να κάνει αφιέρωμα σε αυτή τη δουλειά;

Κανείς με ελεύθερο χρόνο να κάνει αφιέρωμα σε αυτή τη δουλειά;
Posted 19 June 2010 - 20:55
αρχισα να αγοραζω το kaichou wa maid-sama! και (θα) το διαβαζω παραλληλα με το anime.
Posted 19 June 2010 - 21:41
Τελιωνω το HxH και λιγο kissxsis αλλα με αργους ρυθμους.
Posted 21 June 2010 - 21:07
Τώρα: Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon.
Με μπερδεύει λίγο γιατί σαν κάπως να διαφέρει η δομή από το άνιμε.
Με μπερδεύει λίγο γιατί σαν κάπως να διαφέρει η δομή από το άνιμε.
Posted 23 June 2010 - 19:18
devilman και hareluya 2 boy και τα δυο μεχρι εκει που εχω διαβασει ειναι μετρια

http://sockin.mybrute.com
http://s1.sfgame.gr/index.php?rec=39004
http://gr.grepolis.com/invite-58689-gr2
Posted 23 June 2010 - 23:52
Τελείωσα το Absolute Boyfriend/Zettai Kareshi πολύ ωραίο romance.. με πιάσαν τα κλάμματα σε κάποια φάση..>.>
Επίσης το Love Like Crazy του Hwang Mi Ri, το οποιο έχει μίνει στάσιμο και μου χει σπάσει τα νεύρα..
Επίσης το Love Like Crazy του Hwang Mi Ri, το οποιο έχει μίνει στάσιμο και μου χει σπάσει τα νεύρα..

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB
The .aNiMe//GR Team.
The .aNiMe//GR Team.
Posted 25 June 2010 - 02:19
Μερικά ακόμα chapters μου έμειναν για να τελειώσω το girlfriend:nbleed:
Από το nosebleed με βλέπω για νοσοκομείο.Only for Ecchi lovers and real pervs:)
Pervs RULE THE WORLD!!!

Pervs RULE THE WORLD!!!
Posted 04 July 2010 - 03:09
Τωρα τελευταια διαβασα
Απο συντομα Hell Baby: 1vol του hideshi hino, το ειχα διαβασει μαζι με το lullabies from hell, αρκετα καλο horror αν και αρκετα διαφορετικο απο το δευτερο και το panorama of hell (μανια με τα hell που εχει αυτος ο ανθρωπος, οχι οτι πειραζει βεβαια^^).
Απο μεγαλα mirai nikki: Καλο ηταν και με ενδιαφερον story, αν και θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο αν διορθωνε μερικες τρυπες και ειχε αλλο πρωταγωνιστη.Γενικα μου αρεσε.
Oyasumi PunPun: Αυτο ειναι και το καλυτερο.Διαβασα μολις λιγα chapter απο το 1ο volume και μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ας μην ειμαι μεγαλος fan του slice of life.Μονο σημειο που με ψιλοπειραξε, καλυτερα να ειχε μονο ο Punpun αυτο τον περιεργο σχεδιασμο (που ηταν και γ*μω τις ιδεες) και οχι ολλη του η οικογενεια.
Απο συντομα Hell Baby: 1vol του hideshi hino, το ειχα διαβασει μαζι με το lullabies from hell, αρκετα καλο horror αν και αρκετα διαφορετικο απο το δευτερο και το panorama of hell (μανια με τα hell που εχει αυτος ο ανθρωπος, οχι οτι πειραζει βεβαια^^).
Απο μεγαλα mirai nikki: Καλο ηταν και με ενδιαφερον story, αν και θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο αν διορθωνε μερικες τρυπες και ειχε αλλο πρωταγωνιστη.Γενικα μου αρεσε.
Oyasumi PunPun: Αυτο ειναι και το καλυτερο.Διαβασα μολις λιγα chapter απο το 1ο volume και μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ας μην ειμαι μεγαλος fan του slice of life.Μονο σημειο που με ψιλοπειραξε, καλυτερα να ειχε μονο ο Punpun αυτο τον περιεργο σχεδιασμο (που ηταν και γ*μω τις ιδεες) και οχι ολλη του η οικογενεια.
Posted 12 July 2010 - 12:16
Bamboo Blade διαβάζει κανάνας να μου πει εντυπώσεις? Γιατι το ξεκίνησα αλλά δεν βρίσκω τα υπόλοιτα τεύχη της σειράς. . .
Posted 12 July 2010 - 12:31
Άρχισα να διαβάζω το Gravitation.
Πολλά like!!
Μόλις το τελιώσω θα δω και το anime.
Mαρέσουν πολύ τα manga που έχουν να κάνουν με μπάντες.
Είναι και shonen-ai οπότε οτι πρέπει για μένα.
Πολλά like!!
Μόλις το τελιώσω θα δω και το anime.
Mαρέσουν πολύ τα manga που έχουν να κάνουν με μπάντες.
Είναι και shonen-ai οπότε οτι πρέπει για μένα.

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 12 July 2010 - 13:54
O τοπικός διανομέας αποφάσισε να φέρει τους υπόλοιπους τόμους του Rurouni Kenshin από Anubis
Και είδα και κάτι μάνγκα από τις εκδόσεις Κέδρος...
Δεν θα μας περισσέψει ευρώ...

Και είδα και κάτι μάνγκα από τις εκδόσεις Κέδρος...
Δεν θα μας περισσέψει ευρώ...
Posted 12 July 2010 - 23:11
My heavenly Hockey Club<3
Girl Got Game
Τα σπάνεεεε
Girl Got Game
Τα σπάνεεεε