Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#706 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 31 May 2010 - 19:23

on topic now, atm reading 20th century boys αλλα ειναι τεραστιο και δεν υπαρχει και πολυ χρονος :(

Αν σε πορωσει το τελειωνεις σε 5 μερες :P

#707 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 May 2010 - 20:07

Αν σε πορωσει το τελειωνεις σε 5 μερες :P

εν μεσω εξεταστικης παντα, ε ?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#708 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 31 May 2010 - 20:09

Παντα. Σε ελευθερο χρονο βγαινει σε λιγοτερες

#709 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 June 2010 - 17:59

αρχισα τ kingdom hearts πλακα εχει θα τ συνεχισω....!!!
Posted Image
Posted Image

#710 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 June 2010 - 13:39

Αυτές τις μέρες διάβασα/διαβάζω..

Hunter x Hunter 200-310:nod: Ειδικά από το 260 και μετά έπος...θα το αναλύσω κάποια στιγμή στο ανάλογο θρεντ.

GE - Good Ending - Ισως το καλύτερο romance - ecchi - shonen που έχει βγει, ξεφευγει από τις γνωστές μπούρδες των άλλων και για την ακρίβεια έχει υπόθεση.

Jojo's bizzare adventure πρώτα κεφάλαια..Μου άρεσε αλλά καθώς είναι γιγαντιαίων διαστάσεων θα το συνεχίσω κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τhe Lucifer and the Biscuit Hammer - Αρκετά υποτονικό στην αρχή αλλά μετά παίρνει τα πάνω του.

Και σειρά παίρνουν αυτήν την εβδομάδα..FMA, Eyeshield, Psyren, Berserk, Dorohedoro, Detective Conan (θα κάνω μια απόπειρα γιατί μαθαίνω πως έχει FBI φάσεις και έτσι :hot::stubborn:) και Gintama.
Posted Image

#711 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 June 2010 - 02:25

Οταν δε σιγοβραζω περιμενοντας το επομενο chapter του last order,το οποιο μετα το 99 με εστειλε διαβαζω τα:

Mirai Nikki (vol 2): αρχιζει να μου αρεσει αρκετα, ειδικα με την psycho stalker με το τσεκουρι.Still πεταει εδω και εκει κατι ψιλοανεξηγητα και με τσαντιζει και με τον πρωταγωνιστη κλασσικο naive κλπ.
Mao Dante (vol1): μιας και επιασα καμποσα horror τελευταια ειπα να ασχολειθω λιγο και με αυτο, κυριως για να δω ποσο πολλα στοιχεια μετεφερε απο αυτο στο Devilman ο Nagai.Good αν και δε νομιζω να φτασει το δευτερο.

qzMHWHd.png

#712 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 posts

Posted 08 June 2010 - 12:10

μολιs τελειωσα το Figure 17,οραιο το story,αλλα με κουρασε λιγο το σχεδιο...σε καποια φαση χαθηκα :bahhh:

επισης τωρα διαβαζω το Monochrome Factor..πολυ καλο αλλα δεν μπορεσα να βρω ολους τους τομους...ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ δηλαδη!
Posted Image
love is being attached by his magnetic personality...

#713 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 June 2010 - 13:01

Αυτές τις μέρες διάβασα/διαβάζω..

Hunter x Hunter 200-310:nod: Ειδικά από το 260 και μετά έπος...θα το αναλύσω κάποια στιγμή στο ανάλογο θρεντ.

GE - Good Ending - Ισως το καλύτερο romance - ecchi - shonen που έχει βγει, ξεφευγει από τις γνωστές μπούρδες των άλλων και για την ακρίβεια έχει υπόθεση.

Jojo's bizzare adventure πρώτα κεφάλαια..Μου άρεσε αλλά καθώς είναι γιγαντιαίων διαστάσεων θα το συνεχίσω κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τhe Lucifer and the Biscuit Hammer - Αρκετά υποτονικό στην αρχή αλλά μετά παίρνει τα πάνω του.

Και σειρά παίρνουν αυτήν την εβδομάδα..FMA, Eyeshield, Psyren, Berserk, Dorohedoro, Detective Conan (θα κάνω μια απόπειρα γιατί μαθαίνω πως έχει FBI φάσεις και έτσι :hot::stubborn:) και Gintama.

Το Lucifer and the Biscuit Hammer από που και μετά φτιάχνει..?Γιατί το είχα ψιλοαρχίσει λίγο και βαρέθηκα τη ζωή μου,αλλά θέλω να του ξαναρίξω μια ματιά...

#714 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 09 June 2010 - 18:19

Μολις τελειωσα το Gokusen (επιτελους βγηκαν τα τελευταια chapters!!!!)
Ειναι μια καλη επιλογη αν θελεις να διαβασεις κατι για να περασεις την ωρα σου χαλαρα, γελωντας κατα διαστηματα!!!!
Posted Image

#715 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 09 June 2010 - 19:40

αρχισα τ kingdom hearts πλακα εχει θα τ συνεχισω....!!!

Πλάκα έχει σίγουρα, αν και μου τη σπάει επειδή το ξεφτιλίζει λίγο...
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο...

Τέλος πάντων, αυτόν τον καιρό, ότι μεταφράζει το WTDND,
(δηλαδή Ryukishi και ξερό ψωμί...):wooi2:
Είναι βέβαια λίγο βαρετό να περιμένεις πότε θα βγουν
τα επόμενα κεφάλαια... Αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω το 20th
century boys σε λίγο καιρό, αφού το φτιάχνει ο δημιουργός του monster,
(και από τις αναφορές που έγιναν σε αυτό το thread) έχω πολύ high expactations!:ureshii:
Posted Image

#716 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 09 June 2010 - 23:49

Μολις διαβασα το Aniki wa Tsunayoshi ( http://myanimelist.net/manga.php?id=10147 )
Το σχεδιο δεν μου αρεσε ιδιαιτερα και η ιστορια κυλησε χωρις εκπληξεις....
Αλλα αφου απλα ηθελα να διαβασω κατι συντομο και χωρις "βαθια" νοηματα για να περασω το βραδυ... τοτε μπορεις να πεις οτι ηταν μια χαρα!
Ακομα και κατι τετοιο αποτελει οαση εν μεσω εξεταστικης περιοδου... Τ_Τ
Btw για οσους ενδιαφερονται για το συγκεκριμενο ειδος,
συνιστω, αν δεν το εχουν διαβασει ηδη,το akuma de sourou ( http://myanimelist.net/manga.php?id=766 ) .
Posted Image

#717 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 June 2010 - 23:52

Διαβαζω Monster & Me and the devil blues ταυτοχρονα...both are damn epic *+*

2bbd14fc.jpg

#718 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 June 2010 - 00:29

Το Lucifer and the Biscuit Hammer από που και μετά φτιάχνει..?Γιατί το είχα ψιλοαρχίσει λίγο και βαρέθηκα τη ζωή μου,αλλά θέλω να του ξαναρίξω μια ματιά...

Γύρω στο 20 αλλά πήγαινε μέχρι εκει αργά διάβαζε κανά 3 κεφάλαια την ημέρα. Εγώ έτσι το ευχαριστήθηκα.
Posted Image

#719 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 10 June 2010 - 19:05

Διαβάζω το Vampire Knight και έφτασα μέχρι το 53, αρκετά καλό μανγκα!!
Και ξεκίνησα σήμερα το Dengeki Daisi και διάβασα μέχρι το 23! Πάρα πολύ καλό, κέρδισε μια θέση στα αγαπημένα μου!!

#720 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 15 June 2010 - 16:45

naruto shippuden-> -_-
fullmetal alchemist->porotiko,iperoxo,teleio <(^o^)>
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]