Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#556 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 24 August 2009 - 00:05

τωρα διαβαζω το fairy tail πολλυ καλο μπορω να πω και θελω να δω πως θα παει η ιστορια:riiight::riiight::tensai:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#557 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 August 2009 - 18:53

Trying to catch up to date with Until Death Do Us Part ...44/85 Chapters Αξιοπρόσεκτο action seinen. Αρχικά μου θυμίζε ελαφρώς το Speedgrapher αλλά χωρίς τον εκνευριστικό/ηθικολόγο Saiga και την χαζοβιόλα/παντελώς άχρηστη Kagura. Μακάρι να το δούμε animated σύντομα.

Ξεκίνησα και το MPD Psycho μετά από πολύ καιρό που το είχα κατά νου 2 πρώτα chapters. Φαίνεται να είναι η παράνοια η ίδια. Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμη καθώς είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο πέρα από το ότι καταλαβαίνω την έλξη που ασκεί η σειρά. Σε εντελώς ιστοριογραφικό επίπεδο πάντα, δεν είμαι επίδοξη serial killer xD.

Σε πιο ανάλαφρο τόνο αν και το anime παίζει να είναι ένα από τα πιο ηλίθια που έχω δει μέχρι στιγμής για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ξεκίνησα το manga του Nabari No Ou. Συγκεκριμένα το πήγα λίγο ανορθόδοξα από το chapter 50 μέχρι το 53. And then the raging begun. Παίζει να μιλάμε για την μεγαλύτερη σφαγή και διασυρμό manga που έχω αντικρύσει. Το anime καταντούσε σε ορισμένα σημεία απίστευτα εκνευριστικό μπερδεμένο και μη λογικό αλλά το manga τουλάχιστον στην αντιστοιχία γεγονότων που είδα είναι μια χαρά σειρά. Seriously whoever made the anime, go die somewhere when we cant see you (and your creations).

#558 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 August 2009 - 00:42

Διαβασα τα πρωτα chapters του code geass, δυστυχως πολυ λιγα scans εχουν βγει μεχρι στιγμης.Εχει αρκετες διαφορες απο το anime μεχρι στιγμης, με την κυριοτερη το οτι δεν υπαρχουν mecha (yeap, knightmares dont exist).Το κακο ειναι οτι δε μου αρεσει το σχεδιο, ολλα τα αλλα ομως ειναι αρκετα καλα, ξαναθυμαμε και το anime που μου αρεσε παρα πολυ, ειδικα η πρωτη season (και αρχιζουμε και τις προσευχες για ενα remake της 2ης....).Moreover it has cc in it, so i love it :)

qzMHWHd.png

#559 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 28 August 2009 - 16:34

Τελείωσα το Soul Eater, και μπορώ να πω ότι και να τελείωνε στο chapter 64 δεν θα με χάλαγε
Spoiler:

currently reading
Azumanga Daioh

Edited by Namida, 28 August 2009 - 16:40.

#560 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 September 2009 - 01:39

Finished gravel kingom :Πολυ καλο, και πολυ μικρο δυστυχως.Εμοιασε λιγο στο μοτιβο με το fairy cube.Charachters perfect as always, ιστορια χωρις κενα, γενικα πολυ ωραιο εργο.

MPD Psycho: πρωτο chapter ειμαι ακομα, αλλα εχω αρκετα καλες εντυπωσεις.

qzMHWHd.png

#561 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 07 September 2009 - 07:53

Currently Reading:

D. Gray Man:4 Volume μεχρι τωρα εχω διαβασει και με εχει αφησει με τις καλυτερες εντυπωσεις,πολυ ωραιο κλιμα και επισης αρκετη αιματηρη βία και θανατους για Shounen,το πρωτεινο ανεπιφυλακτα σε οσους τους αρεσουν λιγο σκοτεινα κλιματα με τρελες μαχες και φοβερους χαρακτηρες να πανε πακετο....

Soul Eater:Καπως παρομοιο με το D.Gray Man,3 volumes so far,το αρχισα διοτι ηθελα να δω τις διαφορες με το Anime που τονιζανε ολοι συνεχεια,μεχρι στιγμης οι μονες διαφορες ειναι τα ecchi στοιχεια της σειρας....Απολαυστικο!

Azumanga Daioh:Τρομερό γελιο και φοβεροι χαρακτηρες,ολες τους ειναι μια μια,το πρωτο school life που λατρεψα...

Berserk___Gatsu.jpg

#562 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 09 September 2009 - 10:51

Detroit Metal City
Επειδή δεν μπορώ να βρω το άνιμε, είπα να δοκιμάσω το μάνγκα. Έχοντας δει μόνο το live action, το σχέδιο μου φαίνεται κάπως παράξενο, δεν είναι στο στυλ που προτιμώ συνήθως. Είμαι στην αρχή ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

#563 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 09 September 2009 - 11:02

just finished: 1) Socrates in Love.....Ωραια ιστοριουλα αν σκεφτεις οτι ειναι μεταφορα απο novel. Μας δειχνει μεχρι που φτανει ο ανθρωπος γι αυτον που αγαπαει. Really touching.

2) Chibi Vampire Karin.....Ειχε αρκετη πλακα, και το σχεδιο ηταν καλο, αλλα (κατα την γνωμη μου) εκανε μια μικρη κοιλια προς το τελος. Το συνηστω στα κοριτσια (ή και στα αγορια ) του site που τους αρεσουν τα love comedy shoujo.

currently reading: Saiyuki Gaiden....ειμαι ακομη στο 1ο κεφαλαιο οποτε δεν εχω να πω πολλα....περαν του οτι μ αρεσει πολυ σαν μανγκα (αρκει να τελειωσει καμια φορα!!!:wis::himitsu:)

#564 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 16 September 2009 - 05:04

Rave εώς και 47.ότι πρέπει για χαλαρό διάβασμα.προτείνετε (λέω εγώ) σε φαν του One Piece και σε όσους αρέσουν οι ιστορίες περιπλάνησης,φιλίας και έρωτα
Spoiler:

:gn2:

#565 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 16 September 2009 - 09:13

Εχω αφησει το Naruto 2 chapters πισω. Καπως βαριεμαι να το συνεχισω τωρα... Φταιει η ζεστη κ τα αργα κεφαλαια μαλλον..
55/100 (Για το run αυτο)

Πάντως αν έχεις ακόμα αφήσει το Naruto να το ξαναπιάσεις γιατί οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές πλέον :yellowcard:

#566 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 01:51

Τελιωσα το pandora hearts.Αν το anime μου αρεσε,το manga το λατρεψα.Fantasy,shonen, supernatural, με λιγες μαχες, ωραιο σεναριο, ενδιαφεροντες χαρακτηρες (gotta love Βreak), γενικα μου θυμησε γιατι μισω τα Ongoings (1 month for the new chapter..........).

qzMHWHd.png

#567 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 September 2009 - 12:07

I am currently reading...Ane Doki.

Καιρό είχα να γελάσω τόσο και ευτύχως ένα καλοφτιαγμένο ecchi,και απίστευτο γέλιο:hahaha:.(Λιώνεις και μόνο που το σκέφτεσαι)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#568 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 posts

Posted 27 September 2009 - 14:54

Dorohedoro
this manga is sick and I love it xD alla einai ligo diskolo na to katalabeis

#569 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 27 September 2009 - 15:00

pandora hearts

ωραιο manga αλλα οι μαχες ειναι καπως δυσνοητες
Posted Image
Posted Image

#570 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 27 September 2009 - 17:11

Detroit Metal City
Επειδή δεν μπορώ να βρω το άνιμε, είπα να δοκιμάσω το μάνγκα. Έχοντας δει μόνο το live action, το σχέδιο μου φαίνεται κάπως παράξενο, δεν είναι στο στυλ που προτιμώ συνήθως. Είμαι στην αρχή ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

wtf u must watch the anime

check it out >>>>http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=cat&title=detroit-metal-city&id=35 :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image