Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#451 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 12:49

Τα Ναρουτο manga ειναι φοβερα. No fillers!! Επισης ξεκιναω και τα manga απο bleach.
Ακουγεται οτι ξαναβγαινουν ta dragonball. ξερει κανενας τιποτα γι'αυτο?????????????:erk:

#452 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 13:51

Άρχισα το Old Boy , είμαι στο 4ο τόμο , επειδή είχα ενθουσιαστεί με την ταινία . Έχει πολλές διαφορές από την ταινία αλλά θεωρώ ότι είναι εξίσου καλά και τα δυο έργα . Πολύ καλό και δυνατό σενάριο , με σχετικά αργή πλοκή και χωρίς να γίνεται κουραστικός ο ρυθμός του .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#453 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 01:58

To Manga του naruto αυτο τον καιρο απλα σκιζει , αλλα και του bleach δεν παει καθολου πισω
πιστευω οσοι ηχαν αρχισει να χανουν ελπιδες καιρος να αλλαξουν γνωμη ειδικα για το manga του naruto
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#454 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:32

Εφτασα στο vol 15 του GTO (εδω και μερικα vol εχει ξεπερασει το τι εδειχνε το anime). Onizuka σε καλυτερες/ πιο δυσκολες καταστασεις, και γελιο παντα με το κουβα.
Waiting for 16-20 να φτασουν με τα αγαπητα ΕΛΤΑ.

#455 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 20:09

Ειπα να το γυρισω στο μανγκα τελευταια γιατι δεν εχω διαβασει και αλλα εκτος απο το ναρουτο και αυτο οχι ολο.

Εχω αρχησει το vampire knight καλο φαινεται,βαμπιρες φαση,ισως παω μετα απο αυτο hellsing μιας και ολοι μου εχουν προτεινει το μανγκα και οχι το ανιμε.

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#456 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 19:33

^ Πήγαινε και για τα OVA.:tensai:

Άρχισα το Hikaru No Go και συνεχίζω (μετά από καιρό) το Soul Eater. Βλέποντας αυτά τα δύο shounen άρχισα να ξεκαθαρίζω την αλλαγή των manga αυτού του είδους τη σήμερον ημέρα. Πραγματικά, μεγάλες διαφορές στο ύφος, στη προσοχή και στη νοοτροπία και όχι επειδή το ένα είναι sport ( ; ) και το action. Πάντως, και τα δύο είναι φοβερά.

Το Hikaru No Go έχει τον γνωστό no-good guy που παθιάζεται με ένα παιχνίδι ενώ κατ'αρχάς είχε εξαναγκαστεί. Μου θύμισε το Slum Dunk από αυτήν την άποψη. Το πνεύμα του Sai εναλλάσεται από ξεκαρδιστικός χαρακτήρας :hahaha: σε τραγική φιγούρα :unlucky: πολύ καλά.

Το Soul Eater είναι πραγματικά πολύ καλό, από τα λίγα σημερινά shounen που περνάνε χωρίς να πάρεις είδηση. Αλλά πολύ σπάνια έχουμε scanlation!:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#457 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 20:50

To Manga του naruto αυτο τον καιρο απλα σκιζει

Θα συμφωνήσω. Προσωπικά εξακολουθώ να το θεωρώ (ως σύνολο) μετριότητα, αλλά πιστεύω κι εγώ οτι τον τελευταίο καιρό διανύει ίσως το καλύτερό του story arc μέχρι τώρα.

Σχετικά με το Hajime no Ippo, διάβασα το τελευταίο chapter (847) και
Spoiler:

Τέλος αν δεν το 'χετε ακόμα προσέξει τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν μαζεμένα νέα scanlated chapters για το Vagabond.

#458 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 17:43

Ξεκίνησα κατόπιν συμβουλής του Kenny το Yotsubato! και κόντεψα να πεθάνω από cuteness overdose! :wooi2:

Διάβασα 3 volumes προτού καν το καταλάβω, με ένα πανηλίθιο χαμόγελο συνεχώς χαραγμένο στο πρόσωπό μου σε βαθμό μουδιάσματος!
Πραγματικά ό,τι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση. :joyful:

#459 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 19:48

καλα μολις τελειωσα τον πρωτο τομο του battle royale ultimate edition και πεφτω με τα μουτρα στο δευτερο!!! Μα τι σχεδιο ειναι αυτο που εχει κανει ο taguchi?!!?!? :dazed:το διαβαζω και μασουλαω το καπελο μου συναμα! (αν ειχε λιγοτερο κλαμα παντως θα ηταν σχεδον τελειο!). Και το ξεκινησα με πολυ αρνητικα συναισθηματα εξαιτιας τις φολας ταινιας του κατα τ'αλλα συμπαθητικου takesi kitano. Αυτο το manga περικλειει ολη την εννοια της λεξης hardcore.

Προτεινομενο για κατοχους γερων στομαχιων :try:

p.s. thread για το battle royale δεν υπαρχει?!!??! ή εγω δεν ξερω να ψαχνω?

#460 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 04:42

μόλις τελείωσα το Cesare του Souryo Fuyumi.μπράβο πολύ καλή απεικόνιση της συγκεκριμένης περιόδου και των χαρακτήρων.για όσους βλέπουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και τα συναφή το συστήνω ανεπιφύλακτα
:gn2:

#461 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 04:55

p.s. thread για το battle royale δεν υπαρχει?!!??! ή εγω δεν ξερω να ψαχνω?

Μάλλον το δεύτερο :stubborn:.
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/2815-battle-royale.html

Πάντως η Ultimate Edition όντως είναι πολύ καλή έκδοση. Πριν μερικές μέρες βγήκε ο 5ος (και τελευταίος) τόμος.

E5VV38U.jpg

#462 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 11:02

Διαβαζω ταυτοχρονα Old Boy (v2), Lone Wolf and Cub (v9) και Μonster (v6).
Με το Monster εχω κολλησει απιστευτα. Μολις τελειωνω ενα βολιουμ με πιανει το "τωρα. κιαλλο. κιαλλο. τωρα."
Ειναι πολυ καθηλωτικο να παρει! Και εχει πανελς που με κανουν και δακρυζω απο την ομορφια τους (ενας γ*μ*μενος δρομος βρεγμενος απο τη βροχη... το ειδα κ κολλησα. Ποτε δεν θα μπορεσω να σχεδιασω ετσι εγω :( )
Lone Wolf κλασικη αξια τι αλλο να πω, χεχ
Oldboy δεν ειχα διαβασει και μου αρεσει παρα πολυ. Ειδικα η αφηγηση του, τα πανελς με την περιεργη προοπτικη και η χρηση της "παυσης" εκει που πρεπει. Σου δινει να καταλαβεις τι γινεται και με τι ρυθμο λες και εισαι εκει κοντα και βλεπεις και ακους. Απιστευτο.

#463 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 11:35

άρχισα yotsuba&! το ηλίθιο χαζοχαρούμενο χαμόγελο άρχισε να εμφανίζεται από το πρώτο κιόλας chapter, απλά το λατρεύω!!
για να αντισταθμίσω όμως το cuteness overload άρχισα *επιτέλους* και berserk (χου χου χου so far είναι πολύ καλό)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#464 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 21:22

Angel Densetsu 6 διαβάζω αυτήν την στιγμή και ρίχνω ένα γέλιο άλλο πράγμα.πολύ αστείο πράγματι με έναν τύπο που μπροστά του η Μαρία η άσχημη είναι τέρας ομορφιάς.
αν και έχει αναφερθεί και παλαιότερα από άλλους,αυτό λίγο με ενδιαφέρει.

#465 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 02:45

Angel Densetsu 6 διαβάζω αυτήν την στιγμή και ρίχνω ένα γέλιο άλλο πράγμα.πολύ αστείο πράγματι με έναν τύπο που μπροστά του η Μαρία η άσχημη είναι τέρας ομορφιάς.
αν και έχει αναφερθεί και παλαιότερα από άλλους,αυτό λίγο με ενδιαφέρει.

το ειχα αρχισει πριν μερικα φεγγαρια , αλλα το ειχα ξεχασει ...
ευχαριστω που μου το θυμησες .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]