Ακουγεται οτι ξαναβγαινουν ta dragonball. ξερει κανενας τιποτα γι'αυτο?????????????
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 12:49
Ακουγεται οτι ξαναβγαινουν ta dragonball. ξερει κανενας τιποτα γι'αυτο?????????????
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 13:51
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:32
Waiting for 16-20 να φτασουν με τα
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 20:09
Εχω αρχησει το vampire knight καλο φαινεται,βαμπιρες φαση,ισως παω μετα απο αυτο hellsing μιας και ολοι μου εχουν προτεινει το μανγκα και οχι το ανιμε.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 19:33
Άρχισα το Hikaru No Go και συνεχίζω (μετά από καιρό) το Soul Eater. Βλέποντας αυτά τα δύο shounen άρχισα να ξεκαθαρίζω την αλλαγή των manga αυτού του είδους τη σήμερον ημέρα. Πραγματικά, μεγάλες διαφορές στο ύφος, στη προσοχή και στη νοοτροπία και όχι επειδή το ένα είναι sport ( ; ) και το action. Πάντως, και τα δύο είναι φοβερά.
Το Hikaru No Go έχει τον γνωστό no-good guy που παθιάζεται με ένα παιχνίδι ενώ κατ'αρχάς είχε εξαναγκαστεί. Μου θύμισε το Slum Dunk από αυτήν την άποψη. Το πνεύμα του Sai εναλλάσεται από ξεκαρδιστικός χαρακτήρας
Το Soul Eater είναι πραγματικά πολύ καλό, από τα λίγα σημερινά shounen που περνάνε χωρίς να πάρεις είδηση. Αλλά πολύ σπάνια έχουμε scanlation!

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 20:50
Θα συμφωνήσω. Προσωπικά εξακολουθώ να το θεωρώ (ως σύνολο) μετριότητα, αλλά πιστεύω κι εγώ οτι τον τελευταίο καιρό διανύει ίσως το καλύτερό του story arc μέχρι τώρα.To Manga του naruto αυτο τον καιρο απλα σκιζει
Σχετικά με το Hajime no Ippo, διάβασα το τελευταίο chapter (847) και
Τέλος αν δεν το 'χετε ακόμα προσέξει τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν μαζεμένα νέα scanlated chapters για το Vagabond.
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 17:43
Διάβασα 3 volumes προτού καν το καταλάβω, με ένα πανηλίθιο χαμόγελο συνεχώς χαραγμένο στο πρόσωπό μου σε βαθμό μουδιάσματος!
Πραγματικά ό,τι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση.
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 19:48
Προτεινομενο για κατοχους γερων στομαχιων
p.s. thread για το battle royale δεν υπαρχει?!!??! ή εγω δεν ξερω να ψαχνω?
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 04:42
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 04:55
p.s. thread για το battle royale δεν υπαρχει?!!??! ή εγω δεν ξερω να ψαχνω?
Μάλλον το δεύτερο
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/2815-battle-royale.html
Πάντως η Ultimate Edition όντως είναι πολύ καλή έκδοση. Πριν μερικές μέρες βγήκε ο 5ος (και τελευταίος) τόμος.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 11:02
Με το Monster εχω κολλησει απιστευτα. Μολις τελειωνω ενα βολιουμ με πιανει το "τωρα. κιαλλο. κιαλλο. τωρα."
Ειναι πολυ καθηλωτικο να παρει! Και εχει πανελς που με κανουν και δακρυζω απο την ομορφια τους (ενας γ*μ*μενος δρομος βρεγμενος απο τη βροχη... το ειδα κ κολλησα. Ποτε δεν θα μπορεσω να σχεδιασω ετσι εγω
Lone Wolf κλασικη αξια τι αλλο να πω, χεχ
Oldboy δεν ειχα διαβασει και μου αρεσει παρα πολυ. Ειδικα η αφηγηση του, τα πανελς με την περιεργη προοπτικη και η χρηση της "παυσης" εκει που πρεπει. Σου δινει να καταλαβεις τι γινεται και με τι ρυθμο λες και εισαι εκει κοντα και βλεπεις και ακους. Απιστευτο.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 11:35
για να αντισταθμίσω όμως το cuteness overload άρχισα *επιτέλους* και berserk (χου χου χου so far είναι πολύ καλό)

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 21:22
αν και έχει αναφερθεί και παλαιότερα από άλλους,αυτό λίγο με ενδιαφέρει.
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 02:45
το ειχα αρχισει πριν μερικα φεγγαρια , αλλα το ειχα ξεχασει ...Angel Densetsu 6 διαβάζω αυτήν την στιγμή και ρίχνω ένα γέλιο άλλο πράγμα.πολύ αστείο πράγματι με έναν τύπο που μπροστά του η Μαρία η άσχημη είναι τέρας ομορφιάς.
αν και έχει αναφερθεί και παλαιότερα από άλλους,αυτό λίγο με ενδιαφέρει.
ευχαριστω που μου το θυμησες .