Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#391 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 December 2008 - 03:18

Ξεχασα να πω οτι διαβασα και το One shot Boys Next Door ( yaoi, drama) αρκετα καλο αν και δε με συγκινησε παρα πολυ, ομως παρολο το μικρο του μεγεθος ο lawrence μου φανηκε πολυ 'ζωντανος' χαρακτηρας.

.........Ερωτηση: Απο που τσεκαρουμε αν ενα anime ειναι on going και αν ειναι κατα ποσο κοντα ειναι στο τελος?

Anidb || MyAnimeList are your friend's

για πληροφοριες δε νομιζω να βρεις καλυτερο, και ειναι πολυ οργανωμενο το MAL, αμα θες να τα κατεβαζεις --> www.mangatraders.com

Edited by Loke, 16 December 2008 - 03:53.

#392 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 16 December 2008 - 03:32

Ευχαριστω πολυ Loke, αλλα βλεποντας την απαντηση σου καταλαβα οτι εκανα λαθος ερωτηση...:deadga6:

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι που μπορουμε να δουμε για τα manga.:nod2:
Απ' οτι βλεπω ομως το MyAnimeList μου δινει τις πληροφοριες που χρειαζομαι για τα manga.
Οποτε ευχαριστω πολυ!!!
Αν υπαρχει κανενα καλυτερο site για manga πολυ ευχαριστως να το ακουσω κι αυτο :)

Edited by Sonic13, 16 December 2008 - 03:40.

#393 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 16 December 2008 - 15:29

animenewsnetwork εχει πολλες πληροφοριες και μια ματια στην wiki ισως βοηθησει καμια φορα.

ή στην προτιμηση μου εδω...

Baka-Updates Manga - Your Reviews, Series, Scanlator and Latest Manga Release Resource

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#394 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 December 2008 - 16:03

Μόλις άρχισα το Blood Only... σκέφτομαι ήδη να το παρατήσω, αλλά με κρατάει το γεγονός ότι έχει μια καλοστημένη ιστορία. Αλλά, αυτό το vampire loli αδερφάκι μου... καρκίνος!:deadga6:

Posted Image

#395 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 December 2008 - 03:45

ga-rei.
Αρκετα καλο manga (οngoing και νομιζω μηνιαιο :( ),πολυ καλυτερο του ανιμε εχω φτασει στη μεση και δε με εχει απαγοητευσει .

qzMHWHd.png

#396 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 December 2008 - 17:57

Ares!!! αυτο το manga αμα εβγαινε σε anime θα επεφτε πολυ slow motion, πολυ ωραιο ,ορισμενες φορες νομιζω οτι βλεπω σπαρτιατες!!! Αν σας αρεσουν τα σπαθια και οι μαχες θα μεινατε ικανοποιημενοι, εμενα που μαρεσε bleach/claymore/berserk με αυτο ξετρελαθηκα....πεφτει πολυ slowmotion (με λιγη φαντασια :P)

#397 DarkLord

DarkLord

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 December 2008 - 12:40

αυτον τον καιρο διαβαζο naruto (απλα τελειο),bleach,d-gray.man και λεω να ξεκινισω να διαβαζω full metal alchemist(το anime ειναι τελειο), claymore και hellsing!!!

#398 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 December 2008 - 13:02

άργησα αλλά άρχισα επιτέλους το kurosagi corpse delivery service
είμαι ακόμα στο 1ο volume αλλά έχω εντυπωσιαστεί και με το σχέδιο και με το πως εξελήσσετε η ιστορία, μ αρέσει πάρα πολύ!

Posted Image

#399 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 29 December 2008 - 17:56

εμενα εδω και λιγο καιρο με εχει καψει το bleach,το πληρωνομαι ανετα το 8ωρο. πολυ πολυ καλο.

ερωτηση : το anime ειναι εξισου καλο,ή δειχνει οτι να΄ναι?

#400 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 29 December 2008 - 19:06

Ξεθαψα απο καπου το Alichino και ειπα να το αρχισω
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#401 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 30 December 2008 - 16:22

αρχισα το hellsing.............
καλο φαινεται προστοπαρων!!!!!
Spoiler:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#402 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 December 2008 - 21:33

Battle Angel Alita - Last Order vol. 10

μαχες? χαρακτηρες? σεναριο ? τρελα? τα εχει ολα και σε απιστευτες ποσοτητες...
μετα απο 10 τομους, πολλες ανατροπες ακομα δε σταματαει καθε τομος να με εκπλησει και να με πορωνει. ( εχουν ερθει καλεσμενοι και εγω ο γαιδαρος εκατσα να το τελειωσω και να ποσταρω ...)

#403 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 02 January 2009 - 10:21

Just finished reading "Crossroad"!!!

Ήταν άψογο και λυπάμαι που τελείωσε!!! :emptyonexg1: Τώρα λέω να ξεκινήσω το "BODY"!!!:joyful:
Posted Image

#404 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 January 2009 - 02:19

Το Bloody Monday που διάβασα προχθές όσο έχει βγει, καλό ήταν. Το συνεχίζω άνετα
Posted Image

#405 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 08 January 2009 - 12:38

Acane chan over drive
Μικρό, με ωραία ιστορία και λίγα ecchi στοιχεία.
Ο ήρωας μετά από ένα ατύχημα ξυπνάει στο σώμα μιας κοπέλας, και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της.
Ότι πρέπει για να περάσει άλλη μια βαρετή μέρα στη δουλειά...

Edit και κρατάει ακριβώς μια μέρα. Checked!
Άντε στο τέλος έχει και κάποιες έξτρα ιστορίες, μια για τα fangirls (shounen-ai) και μια για τα fanboys (ψιλό-shoujo-ai)

Edited by Namida, 08 January 2009 - 17:13.