Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 18:12
Until Death Do Us Part: Ένας φοβερός κύριος που κόβει μεγάλους γλουτιαίους με το σπαθί του συναντά μια κοπελίτσα που μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Ακολουθεί ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές, συνωμοσίες και δράση.
Εντυπώσεις: Λυπάμαι πού 'χει βγει τόσο λίγο. Θα μπορούσε άνετα να αποτελεί μια ΠΟΛΥ καλή χολυγουντιανή σειρά δράσης. Εγώ, τουλάχιστον, θα την έβλεπα.
Superior: Μια κυρία συνειδητοποιεί (προς έκπληξή της) ότι δε θέλει να σκοτώσει τον πρωταγωνιστή. Ο πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι θέλει να σκοτώσει την εν λόγω κυρία. Ταξιδεύουν μαζί και εκεί κάπου αρχίζει το σενάριο.
Εντυπώσεις: Η κύρια ιδέα είναι πολύ απλά φοβερή. Η εκτέλεσή της όμως έχει ατέλειες. Θα μπορούσε να 'ναι απ' τα κορυφαία πού 'χω διαβάσει, ενώ τώρα είναι απλά πολύ καλό. Κάτι μου λέει ότι αν κάποιος άνθρωπος το "γυαλίσει" λίγο και το κάνει ανιμε θα ενεργηθεί στο τάληρο.
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:00
Πολύ αστείο και σίγουρα ψυχαγωγικότατο, με αρκετό fanservice για όλο το καλό κόσμο

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:32

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:39
Αυριο θα συνεχισω gunslinger girl vol 5 ισως και το 6 ( το 5 ηρθε μετα απο 1 μηνα αναμονη ... )
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:40
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:42

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 00:48

Τελείωσα τον 6ο τόμο και πάω για τον 7ο.
Και περιπέτεια και ρομαντζάκι.. και μια χαζή (για την ακρίβεια είναι γαμάτη)
που την γουστάρουν τα μισά μπισόνεν της σειράς και γέλιο.
Έχει μπισόνεν ναι... που γενικότερα δε με ενθουσιάζουν (μην πω με αφήνουν αδιάφορη) αλλά για τα συγκεκριμένα είμαι πρόθυμη να φανγκερλιστώ (Hotohori..

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 10:23
έχει να κάνει με μία necromancer που ως κύρια απασχόληση έχει μία θέση ως dominatrix και η ιδέα του να μιλάει με φαντάσματα δεν την ενθουσιάζει καθόλου...από την άλλη είναι ο pervert συνδεσμός της με την κυβέρνηση που προσφέρει άφθονες επικές σκηνές γέλιου

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 11:10
Kyou,koi wo hajimemasu-nicu nicu and at last updated!another manga by my favorite smut goddess Minami-sensei<3(αν και αυτό δεν είναι τόσο smutty...yet)
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 15:55
Lone wolf and club 2: οι ιστοριες συνεχιζουν να με συναρπαζουν ενω περιμενω να δω την εξελιξη της δικιας του ιστοριας.
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 15:56
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 00:52
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από lightshadow: 09 Δεκέμβριος 2008 - 00:37
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 21:13
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 22:09
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 22:56
Ότι και να πω θα είναι λίγο, ακριβώς η film noir ατμόσφαιρα που μου αρέσει, σενάριο με φανερές επιρροές από Stephen King, οι συγκινήσεις ατελείωτες, οι ανατροπές πολλές επίσης. Οι χαρακτήρες ένας κι ένας. Άριστο από κάθε άποψη αλλά τι να άλλο να περίμενα από τον δημουργό του Monster. Δε ξέρω γιατί αλλά ίσως μου αρέσει περισσότερο και απ'το Monster προσωπικά σαν σύνολο.
To διαβάζω ταυτόχρονα με OST από Ergo Proxy, με αποτέλεσμα να έχω κορυφαία ατμόσφαιρα. ^^
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε πως η πλοκή εξελίσσεται ουσιαστικά μέσα σε μεγάλο βάθος χρόνου με αποτέλεσμα να βλέπει κανείς τόσο τα νεανικά χρόνια των χαρακτήρων όσο και τα γεράματά τους, μέχρι και τα παιδιά τους και την συνέχεια του legacy και την εξέλιξη στο μέλλον. Αυτό από μόνο του προκαλέι απίστευτη συγκίνηση αλλά και δέσιμο με τους χαρακτήρες, κι ήταν ιδιαίτερα πρωτόγνωρο για μένα.
Α Must-read.
PS : Thanx σε Lexalkon που μου το πρότεινε. ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 09 Δεκέμβριος 2008 - 20:51
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...