Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#346 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 10:32

Bakuman:φοβερο manga πολυ ωραιο με φοβερη πλοκη και πιστευω οτι
η συνεχεια θα ειναι καλυτερη εχω διαβασει ως το 3 chapter.
One piece:εχω διαβασει τα chapter μετα απο το anime και αυτο που εχω να πω ειναι οτι
ειναι πολυ πιο εντονο και ωραιο απο το anime!!!!!

Bakuman
για τον ιδιο λογο!!
Απλα φοβερο και τα σπαει απειρααα!!!!:wooi2:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#347 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 12:19

διαβαζω τωρα το rosario+vampire.......
δεν συγκρινεται με το vampire knight αλλα ειναι αρκετα καλο....

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#348 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 14:57

Έχω διαβάσει αρκετά τον τελευταίο καιρό στη δουλεία, κυρίως από scanlations, για να σκοτώσω τις ώρες που δεν κάνω κάτι. Τώρα διαβάζω το No Bra. Από τον τίτλο, μπορείτε να καταλάβεται ότι πρόκειται για ψιλό ecchi μάνγκα, με ωραίες κοπελίτσες.
Ένας μαθητής περιμένει να φτάσει ένας παιδικός του φίλος, με τον οποίο θα συγκατοικίσει. Αλλά προς έκπληξή του, την πόρτα κτυπάει ένα κοριτσάκι. Όλο το μπέρδεμα ξεκινάει όταν τηλεφωνεί η μαμά του συγκατοίκου, και λέει στον ήρωα ότι δεν κορίτσι, αλλά αγόρι η νέα συγκάτοικος.
Μέχρι στιγμή, από όσο έχω διαβάσει δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρος....
Από σκίτσο είναι καλό, και έχει πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι ολοκληρωμένο:erk:

Edit Sayonara Zetsubou Sensei. Το μάνκα είναι κορυφαίο! Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Διαβάστε το οπωσδήποτε!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 22 Σεπτέμβριος 2008 - 10:22

#349 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 01:21

Χα χα! Διάβασα την πρώτη σελίδα και είδα πολλά κλασσικά ονόματα! :One piece, Naruto. :) Πολύ ωραία manga και τα δύο! Επείσης, πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το Beast Master. Και όπως πολλοί άλλοι, Bleach!!

#350 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 14:20

Διαβασα το 1ο τομο Yotsubato = pure win, περιμενω να αγορασω τα volumes !

#351 shintakun

shintakun

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 20:24

το καλυτερο magna παιδια ειναι το hakaiou noritaka και το angel densetsu.Θα χεστειτε στο γελιο

#352 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 20:18

Μόλις διάβασα το καινούριο chapter DNAngel! Επιτέλους, βγήκε! Το αγαπημένο μου από το λύκειο. Τί καλά που η Sugisaki το έβγαλε από το δίχρονο (!) hiatus!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#353 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 10:09

It's not like that,darling-very funny~~απόλαυση!
Akkan Baby(re-reading)-τέλειο,πολύ γέλιο!i think i will re-re-read it~~:wooi2:

2s9p2fs.jpg

#354 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 10:22

Αυτη την στιγμη διαβαζω το Toradora. Εχει παρα πολυ γελιο το οποιο ελπιζω να διατηρησει και στο ανιμε που θα βγει σε λιγο καιρο. Η πρωταγωνιστρια ειναι αυτος ο,εξαιρετικα δυσκολος να πετυχεις, συνδιασμος του τελειως disfuctional με το απολυτα kawai....

Α,και μου θυμιζει τρελα την Luise απο το Zero no Tsukaima!

:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#355 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:07

Αυτη την στιγμη διαβαζω το Toradora. Εχει παρα πολυ γελιο το οποιο ελπιζω να διατηρησει και στο ανιμε που θα βγει σε λιγο καιρο. Η πρωταγωνιστρια ειναι αυτος ο,εξαιρετικα δυσκολος να πετυχεις, συνδιασμος του τελειως disfuctional με το απολυτα kawai....

Α,και μου θυμιζει τρελα την Luise απο το Zero no Tsukaima!

:drink:

Εγώ το διαβάζω απ' το μυθιστόρημά του! Είναι όντως φοβερό.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#356 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 20:08

Αυτο τον καιρο διαβαζω Rurouni Kenshin και μολις τελιωσα το Shishio Arc.Ενα εχω να πω , τα εσπασε ολα!Ιδικα

Spoiler:

#357 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:51

Μόλις διάβασα όσο έχει βγει απ' το Dei Ecchi Ei (D H A). Είχα δει το tag "smut" και κόλλησα, αλλά τελικά δεν έχει ίχνος από smut μέσα. Πάλι καλά.

Είναι... καλό, θα 'λεγα. Διασκεδαστικό σίγουρα. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς, ιδίως δεδομένου ότι δεν έχει βγει σε ανιμε (ΓΙΑΤΙ δεν έχει βγει σε ανιμε; ).

Y.Γ. Κάτι με λέει ότι ο τίτλος βγαίνει απ' το Demons Humans Angels.

Edit: Άρχισα και το Otaku no Musume-san. (ΜΤΦ: Η κόρη του otaku.) Και μόνο απ' τον τίτλο... καταλαβαίνετε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IlPalazzo: 08 Οκτώβριος 2008 - 15:11

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#358 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 15:31

Hellsing - Τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Από τις κλασσικές περιπτώσεις που το fanservice σκοτώνει κυριολεκτικά μια υπέροχη ιστορία. Χ€$€ μέσα το τέλος...:deadga6:

Soul Eater (volume 2) - 2 LOL, και 3 OMG, όταν το διάβασα στην αρχή δε το βρήκα τόσο αστείο, αλλά τελικά έχει πολλή πλάκα! Death the Kid και τα μυαλά στην ταράτσα, στον κήπο, στο πληντύριο και όπου αλλού γουστάρετε! Και αν γίνεται καλύτερο στη συνέχεια, όπως μου λένε πολλοί, θα πορωθώ άσχημα!

Bakuman (chapter 8 ) - Κορυφή! Θα αρχίσω να το μαζεύω κι όλας, και όχι μόνο να το διαβάζω online! Ο κόσμος θέλει Bakuman, δώστε Bakuman στο λαό!!

Vampire Knight (κάπου...) - Το εν λόγω Manga που χαλάει τώρα κόσμο είχα αρχίσει να το πρωτοδιαβάζω όταν είχε πρωτοβγεί κι αυτό. Δηλαδή... τρία χρόνια πριν... όχι, πιο πολλά! Πέντε; Δε μου έκανε καμία εντύπωση, αντίθετα το βρήκα τόσο κλισεδάδικο vampire shoujo που πήγα να αυτομαστιγωθώ. Ήρθε το σήμερα, η πόρωση άρχισε και αναρωτήθηκα μήπως τελικά το αδίκησα. Κατέβασα κάτι, το διάβασα... και τό'σβησα. Δεν είχα άδικο που το παράτησα τότε. Βρικόλακες με τριαντάφυλλα... not my cup of tea, sorry. Οι βρικόλακες τύπου Ann Rice ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνουν, τέρμα και τελείωσε!

Berserk - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διαβάζω, αλλά με το ρυθμό που βγαίνει, θα το περιμένω παρέα με τα εγγόνια μου...

xxxHolic - Ααααχ... Yuuko...:blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#359 Mercyful

Mercyful

Dark Wizard

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 18:06

.... και το angel densetsu.Θα χεστειτε στο γελιο

+ 1000
και να φανταστείτε ο mangaka είναι ο ίδιος που κάνει και το CLAYMORE !! (τρελλό ?) :fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#360 Vaggz

Vaggz

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 10:31

γεια σας παιδια! βσκ θελω αν μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη για το King of Hell το manga.... εχω ακουσει οτι ειναι απο τους δημιουργους του Warcraft και επειδη εχω και τα 3 βιβλια και μ'αρεσαν πολυ!!! (και ας ηταν στα ελληνικα...:bahhh:) ειπα να ασχοληθω και με αυτο... αλλα πρωτα θελω καποιες γνωμες απο αυτους που το εχουν διαβασει η εστω δει ρε παιδι μου....
Life fears death, but lives only to die.
It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.