Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kenny dabbles in art... ^^
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 17:45

PS.: Sparda, you traitor, you're gonna abandon C.C?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 17:53

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 13:47
Be my guests, both of you.
PS.: Sparda, you traitor, you're gonna abandon C.C?
Thankies^^
PS: Of course not, she's in my profile picture:wooi2:
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 21:48
Shunya Yamashita
Δεν ξέρω για ποιον κάνει artworks ο τυπάς, πάντως σκίζει. Έχει κι αυτός τον ίδιο υπέροχο ρεαλισμό στα ανθρώπινα χαρακτηριστικά με τον Murata. Θα τον έλεγα "ο ιάπωνας Luis Royo", γιατί τα αγαπημένα του θέματα είναι όμορφες γυναίκες (κατά προτίμηση με ελάχιστα ρούχα) και τέρατα. (Τώρα που είπα Luis Royo, μήπως να κάνω και γι' αυτόν ένα αφιερωματάκι; ^^)
Beauty and the Beast set

Το text σ' αυτήν την sig είναι λίγο fail, αλλά whatever... >.>
Wired set

Ακούω γνώμες. ^^
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:18

(Πρέπει να κρατάω μετρητή πόσους έχω "ντύσει" εδώ μέσα.

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:59

Anyway, άλλες τρεις sigs με artwork του Yamashita.

Αυτή πήρε το λιγότερο χρόνο απ' όλες. All-time classic Kenny image treatment. Crop, resize, λίγο clone stamp εδώ κι εκεί για να σβήσω μερικά χτυπητά jpeg artifacts, λίγο πείραγμα τα levels, black border & ready to go. Συνολική διάρκεια: 5 λεπτά. .___.

Η αγαπημένη μου από τις τρεις, καθώς επίσης και η πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποίησα texture στο Photoshop.

(To the male audience: Μη μου ζητήσετε uncensored version της sig... yami's gonna have my ass if I do that.

Η λιγότερο αγαπημένη μου από τις τρεις, και (τι ειρωνία) αυτή που πήρε τον περισσότερο χρόνο για να φτιαχτεί. Αρχικά σκεφτόμουν οι φτερούγες αριστερά και δεξιά να έχουν ένα motion blur, αλλά δεν είχα ιδέα πως να το πετύχω έτσι όπως το ήθελα, οπότε αντέγραψα δύο φτερά και έβαλα αντίγραφα σε decreasing opacity. Λίγο fail το αποτέλεσμα αλλά δε βαριέ. Επίσης fail είναι η επιλογή του wall texture, καθώς και το "Kenny" tag κάτω δεξιά. :/ Συνολική διάρκεια: 2 ώρες =w=p
Σας ακούω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 27 Μάιος 2008 - 19:04
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 19:19

ps. κ το wired set epic.
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 19:21
2nd, ίσως ένας τόνος διαφορετικού χρώματος στη φιγούρα να έδινε πιο πολύ
3rd, δε μου αρέσει η διαφάνεια. Ίσως να ταίριαζε αν είχες ένα ελλειπτικό πλαίσιο με κάποιο εφέ. Και το φόντο δεν είναι ό,τι πιο ταιριαστό