Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kenny dabbles in art... ^^

• Please log in to reply
275 replies to this topic

#256 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 May 2009 - 02:38

Τεράστια πρόοδος από το προηγούμενο αναμφισβήτητα...Ειδικά στο NO! έχεις κάνει απίστευτη δουλειά...Όχι ότι έχω και εμπειρία από αυτά οπότε ξέχνα την επικοδομοιτική κριτική από μένα :P Μπράβο Λευτέρη συνέχισε, θέλω να δω και άλλα...

xbJ3b2w.jpeg

#257 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2009 - 02:48

Πολύ ωραία ιδέα...... Δεν κατάλαβα τίποτα από την εκτέλεση και την όλη διαδικασία για να είμαι ειλικρινής καθότι είμαι ασχετη με το photoshop. Μου αρέσει που φαίνονται οι ρωγμές στον τοίχο. Δίνει την αίσθηση του φθαρμένου.

Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και το μήνυμα που περνάει. Ο παραλληλισμός των βομβών με την αράχνη είναι πολύ εύστοχος (αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αράχνες έχουν 8 πόδια και όχι 10 αλλά είπαμε αυτή είναι μεταλλαγμένη xDD).

Σαν πρόταση θα είχα αν μπορούσες να άλλαζες χρωματικό τόνο στις κόκκινες και μαύρες περιοχές στο κενό ανάμεσα στα τούβλα (εκεί που κανονικά μπαίνει ο στόκος or smth - oι γνώσεις μου περί οικοδομής suckaroun). Να τα έκανες λίγο πιο ανοιχτά ή λίγο πιο κλειστά γιατί συνήθως διαφοροποιούνται. Θα έδινε μια πιο ανάγλυφη αίσθηση πιστεύω.

To προηγούμενο wall αυτού του στύλ είναι επίσης υπέροχο!!!!!!! :nod:

#258 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2009 - 16:08

nice nice, να σου πω, αντι να φτιαχνεις αυτες τις τις χαζομαρες !!!!!!!!! δε κανεις τπτ πιο σοβαρο? like να μου φτιαξεις ενα ωραιο, αληθοφανες, καλο, ομορφο κτλπ πτυχιο να στειλω στους γονεις μου να χαρουν λιγακι οι ανθρωποι ? ε ? ε?

#259 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2009 - 22:31

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. :nod:

Πειραματίστηκα λίγο παραπάνω και πέτυχα κάπως πιο αληθοφανές αποτέλεσμα στο μαύρο stencil, οπότε πάρτε και wallpaper version.

Posted Image

How to: Κάνουμε όλα τα βήματα του προηγούμενου post, και στη συνέχεια...

Κάνουμε select την περιοχή του μαύρου stencil, και με αυτήν την περιοχή επιλεγμένη, πάμε στο layer του τοίχου και κάνουμε ένα copy-paste. Το νέο layer το φέρνουμε πάνω από το layer του stencil, και του εφαρμόζουμε Filter > Artistic > Plastic Wrap. Τέλος, του βάζουμε Color Dodge blend mode και 25% opacity, και έτοιμο.

Spoiler: PS.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#260 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 29 May 2009 - 22:43

A lot better. Κάποιο μετακινημένο layer, i think, σου το χαλάει λίγο

Posted Image

#261 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2009 - 22:55

Εven better than the previous one!!!!! Όντως μοιάζει πολύ πιο ρεαλιστικό.:wooi2:

Να ζητήσω και εγώ ένα fake πτυχίο μιας και το έφερε η κουβέντα????? E φανταστικέ Kenny?:blingeye2:

Spoiler:

#262 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 08 September 2009 - 05:26

/me takes out the whip
ψιτ, μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις τίποτα; όσο το αφήνεις σε αφήνει you know...

#263 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 September 2009 - 15:31

Έχεις δίκιο... 4 μήνες πέρασαν χωρίς post εδώ. Από την άλλη, με έχουν φάει τα βιβλία. :unlucky:

Anyway... currently working on something difficult, αλλά προς το παρόν, και για να φύγει η σκόνη από το thread, here's a SZS set. ^^

Posted Image

Posted Image

(Η υπογραφή θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν χρησιμοποιούσα τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν και στο anime, αλλά δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά την καριόλα. :erk:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#264 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 September 2009 - 16:11

Finally! Είχε πιάσει αράχνες :P

I like the sig...

xbJ3b2w.jpeg

#265 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 16 September 2009 - 17:03

hmmm, στη sig θα προτιμούσα και κάτι απο πίσω, ναι μεν να σκοτεινιάζει αλλα να έχει και κάτι. Something SHAFT-ish. Πάρε καννα pattern, τροποποίησε το και voila. good to have you back here too. :3

LfNX0dh.png

#266 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 October 2009 - 08:00

Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο mini-αφιέρωμα, so...

Yoshitoshi ABe Appreciation Post

Τα λόγια είναι φτωχά. Μιλάμε για έναν από τους πιο αξιόλογους graphic artists που έχει γνωρίσει ποτέ η Ιαπωνία. Έχει δώσει ζωή με τα character designs του σε 4 εξαιρετικά anime [Niea_7, Serial Experiments Lain, Haibane Renmei και Texhnolyze (με τα Niea_7 και Haibane Renmei να είναι δικές του δουλειές και σε επίπεδο σεναρίου)], ενώ παράλληλα δουλεύει σαν illustrator σε διάφορα βιβλία αλλά και σαν doujin artist, με περισσότερες από 30 δουλειές στο ενεργητικό του. Αξίζει τον κόπο να ψάξετε τις δουλειές του, έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Haibane Renmei set:

Posted Image

Posted Image

Texhnolyze set:

Posted Image

Posted Image

2112.gif

#267 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 October 2009 - 08:25

Δεν θα πω πολλά.Kαι τα δύο σετ είναι πραγματικά απίστευτα. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Διάλεξες πάρα πολύ καλές εικόνες ως βάση και τις δούλεψες πολύ ωραία. Oι μπλέ/ψυχροί τόνοι που έχουν και τα δύο σετ δένουν πολύ αρμονικά μεταξύ τους.

Τhumbs up! :riiight:

#268 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 October 2009 - 13:10

Αν και δεν εχω δει τις σειρες πολυ καλα και τα 2, συνεχισε ετσι :)

qzMHWHd.png

#269 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 October 2009 - 13:25

Πολύ ωραία και τα δύο, ειδικά το Texhnolyze set...Αν και στο Haibane Renmei set θα μου άρεσε πιο πολύ χωρίς τα γράμματα...Έχει τόσο υπέροχο artwork που τα γράμματα είναι σαν παραφωνία...Ειδικά το Kenny που έχεις βάλει κάτω δεξιά που χτύπησε κάπως...Βέβαια that's just me :P

xbJ3b2w.jpeg

#270 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 10 October 2009 - 19:10

1st: nice pics, άσχημο κείμενο με τυρίλα, κακάσχημη υπογραφή.
2nd: Τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως επειδή κυκλοφορούν λίγες εικόνες από το συγκεκριμένο anime και τις βλέπουμε συνέχεια. Καλύτερα δοκίμασε με κανά screenshot, έχει μπόλικο υλικό ;)

Try harder kono yaro.

EDIT

DAMN, τώρα που το διαβάζω μετά από τόσες μέρες φαίνεται πολύ κακιασμένο το ποστ μου...:sigh2:

Edited by sunday, 18 October 2009 - 04:21.

Posted Image