Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#181 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 02:06

Rumour has it, ότι θα αφήσουν λίγο καιρό για να έχουν more manga material και μετά θα ξεκινήσει D.Gray Man 2 (or d.gray man : ~some subtitle~ or whatever).

#182 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 15:01

Why did it had to end :Crying2: Μολις ειδα το 103 και παρότι μπορεί να βγει συνέχεια τι να σας πω από το τέλος που είδα δεν το νομίζω.

#183 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 12:37

is it subbed?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#184 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 13:10

Αγορινα μου παντα ειναι subbed για dgray man σhinsen subs kai μετα πας yuurisan subs Και ναι το 103 εχει βγει^^τωρα το κατεβασα αναμενατε σχολια το απογευμα Επαναλμβανω οποιου του αρεσε η σειρα αμα 8ελει να δει τη συνεχεια manga chapter 156-157^^:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:23

για το 103 ελεγα,(shinsen subs fan),btw oi yuurisan εχουν καλη ποιοτητα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 15:11

Oταν το παρατησαν το dgray man οι shinsen το πηραν οι yuurisan και το βγαζουν σε καλυτερη αναλυση και subs^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 18:14

Οι shinsen το παράτησαν για περίπου 48 ώρες, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι το 2ο μισό δεν είναι licenced.
Έχουν βγάλει το 102 και σύντομα και το 103 και υπερέχουν αρκετά στους περισσότερους τομείς από τους yuurisan, εκτός της ταχύτητας.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#188 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 18:28

Bασικα οι shinsen το ειχαν παρατημενο εδω και καιρο μολισ ειδαν οτι αρχισε να ξανατρααει απο το 80 και μετα το ξαναρχησαν...αλλα τωρα ανωφελο να τα συζηταμε αυτα η σειρα τελειωσε κανονικα σε σχση με το manga .To telos γενικα το κλεισιμο ηταν λιγο μουφα αλλα επειδη πιστευω οτι 8α βγαλουν και 2 σεζον γτ το κλεισανε ετσι.Ελπιζω οτι και να γινει να συνεχισει στο ιδιο πνευμα μιας τοσο η σειρα οσο και το manga ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#189 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 11:58

Παιδια ας ελπισουμε να βγει γιατι αλλιως θα ειναι η ξενερα ολων των εποχων.Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου anime και να τελιςσει ετσι αδοξα?I'm cursed...:deadga6::nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#190 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 14:02

θα ξαναβγει,αλλα μολις μαζεψουν αρκετο υλικο απο το μανγκα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 14:13

Τι να πω ρε παιδιά εγώ νομίζω ότι δεν θα βγει άλλο λόγο του ότι είχε αλλάξει και λίγο το story στο anime, εννοώ για παραλήψεις από το manga και γενικά παρόλο που θέλω να υπάρξει συνέχεια από το τέλος που είδα δεν το νομίζω , νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με άλλη μια περίπτωση σε στυλ berserk και Claymore, που και στις 2 περιπτώσεις το anime κόπηκε ενώ, για μένα τουλάχιστον, έπρεπε να συνεχίσει ενώ το manga συνεχίζει.

#192 WingedAngel

WingedAngel

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 00:05

Απ' ότι άκουσα θα σταματήσουν για ένα διάστημα μέχρι να βγουν περισσότερα manga και μετά θα ξαναρχίσουν. Κάποια στιγμή προς φθινόπωρο-χειμώνα 2009 άκουσα.

Ήθελα να 'ξερα τα fillers δεν τα 'χουν ακουστά; ΟΕΟ??? :madtodeath:

#193 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 00:55

Ήθελα να 'ξερα τα fillers δεν τα 'χουν ακουστά; ΟΕΟ??? :madtodeath:

Δεν νομίζεις ότι είχε είδη αρκετά ?:bahhh:
Τεσπα ,ελπίζω να συνεχίσει, btw που το άκουσες για το φθινόπωρο του 2009??:nosey:

#194 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 14:16

δεν ξερω τι λετε εσις αλλα εμενα μου αρεσε μεχρη εκι που εχω σταματηση δηλαδη στο 50 νομιζω δεν εχω δι τη σινεχια (ακομα) τα subs που εχω ινε απο ss (sinsen subs) και ινε μια χαρα η πηοτητα τορα αν εσις τα θελετε σε HD προβλιμα σας εγω προτημο το SD απο οτηδιποτε αλλο λογο χορου πιο πολη αν δεν ειχα το προβλιμα αυτο δεν ξερω μπορη και εγω να τα "κατεβαζα σε HD πιοτητα .....

ps και σε εμενα μου φανικε κουραστηκο το Lulubel arc ...

#195 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 14:23

Πωωω τί λέτε τώρα ρε παιδιά?Πάνω που έλεγα ότι το animation έφτιαξε λίγο τώρα μου λέτε ότι σταμάτησε?Πραγματικά αυτοί οι ιάπωνες ξέρουν πως να ξενερώνουν το κοινό τους.Εκεί που έχουν μπει οι generals και θα μπορούσε να γίνει ένας χαμός στο anime,να δικαιολογήσει κάποια χαζο filler τώρα σταματάνε.Kuso!Μάλλον θα κάνω στροφή στο manga :hahaha::wooi2: