Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#166 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 September 2008 - 12:52

Ε, εντάξει.. Δεν
μπορείς να πεις οτι τα fillers σε ξενερώνουν στο συγκεκριμένο Anime (μεχρι στιγμής πάντα).
Γενικα το D. Gray Man είναι απο τις πιο ωραίες σείρες που έχω δεί και βλέπω.
Πάντως, το γεγονός οτι το Anime πλησιάζει το Manga επικύνδινα το βλεπω και εγω και μακάρι να μην μπουχτίσουμε στα fillers....

Παντα δυστυχωσ υπαρχει ο κινδυνος των πολλων filler.Απο κει και περα μη γινει σαν το ναρυτο που ειχε φορτωσει 60 και fillers φοβαμαι

Posted Image

#167 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 20 September 2008 - 19:36

Το 101 ηταν αρκετα καλο.Ειδικα στο τελος με την Leenale ηταν κορυφη.Παντως θα προτιμουσα τα φιλλερς κατα την ταπεινη μου αποψη διοτι αν το κοψουν υπαρχει και η περιπτωση να μην το συνεχισουν οπως εχουν γινει και με μερικες αλλες σειρες που αφησαν στη μεση...
Posted Image

#168 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 September 2008 - 22:53

Το 101 ηταν αρκετα καλο.Ειδικα στο τελος με την Leenale ηταν κορυφη.Παντως θα προτιμουσα τα φιλλερς κατα την ταπεινη μου αποψη διοτι αν το κοψουν υπαρχει και η περιπτωση να μην το συνεχισουν οπως εχουν γινει και με μερικες αλλες σειρες που αφησαν στη μεση...

Kalυτερα κοψιμο και συνεχεια με σε;θελ παρα filler τα εχω βαρε8ει παντου^^

Posted Image

#169 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 September 2008 - 23:34

Ε, εντάξει.. Δεν μπορείς να πεις οτι τα fillers σε ξενερώνουν στο συγκεκριμένο Anime (μεχρι στιγμής πάντα).
Γενικα το D. Gray Man είναι απο τις πιο ωραίες σείρες που έχω δεί και βλέπω.
Πάντως, το γεγονός οτι το Anime πλησιάζει το Manga επικύνδινα το βλεπω και εγω και μακάρι να μην μπουχτίσουμε στα fillers....

Tα fillers στο D.Gray Man ήταν επιεικώς άθλια...Οπότε καλύτερα να το κόψουν και να δούμε 2η season κάποια στιγμή...

#170 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 September 2008 - 08:22

ΠΑΝΤΩς Τωρα που εχει πιασει το main arc το ανιμε απλα τα σπαει.Ειδα τωρα το 101 και επικα τελειο.Αντε παιδες ερχετε η ωρα να δειτε αν δεν εχετε δει(απο μανγκα)τη νεα Lenalee Lee.Δε 8ελω να σας το χαλασω οποτε το βουλωνω εδω.Και οπως παντα ο Καντα παντα βγαζει το φιδι απο τη τρυπα(πολυ ξυλο εχει φαει ο τυπας^^):chigau:

Posted Image

#171 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 September 2008 - 09:36

Λοιπον τελικα οι σκεψεις μου για κοψιμο του ανιμε επαλη8ευτηκαν.Με το επεισοδιο 102 βγηκε ανακοινωση οτι το ανιμε 8α σταμτησει στο επεισοδιο 103.Ξερω οτι πολλλοι φιλοι της σειρας 8α απογοητευτουν αλλα τι να κανουμε δεν τα κανονιζουμε.Ελπιζω ο Allen και η παρεα του να επιστρεψουν μαζι μας με 1 δυνατο sequel πυ να συνεχιζει την καταπληκτικη ιστορια του d gray man.Ο πιο πι8ανος λογος ειναι το γεγονος οτι το ανιμε εχει φτασει αρκετα κοντα στο manga καιδε αφηνει περι8ωρια για fillers.Λοιπον ας το απολαυσουμε οσο κρατησει συντομα σχολια για το 102:tensai:

Posted Image

#172 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 27 September 2008 - 03:38

Είναι προτιμότερο να σταματήσει το anime σε αυτό το σημείο παρά να συνεχίσει με fillers. Αν και γενικά τα fillers του D. Gray-man δεν ήταν κι άσχημα αν πέσουν πολλά μαζεμένα (όπως τότε που τους κυνηγούσε η Lulubell) θα γίνουν κουραστικά. Ελπίζω στο μέλλον όταν θα έχει τελειώσει το manga να δούμε τη συνέχεια του anime. Απομένει ένα επεισόδιο κι ανυπομονώ να δω πώς ακριβώς θα τελειώσει. Δεν θα ήθελα να δω ένα απότομο τέλος.
Tasogare yori mo kuraki mono, chi no nagare yori akaki mono
Toki no nagare ni umoreshi idainaru nannji no na ni oite
Ware koko ni yami ni chikawan
Wareraga mae ni tatifusagarishi subete no orokanaru mono ni
Ware to nanji ga chikara mote hitoshiku horobi o ataen koto o
DRAGON SLAVE!!!

#173 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 September 2008 - 07:07

Αααα~! Μολις αρχισα και εγω αυτη τη σειρα (μετα απο αρκετα καλα λογια που ακουσα), ειδα αρκετα ευκολα τα πρωτα 9-10 επεισοδια! Προς το παρον δεν με εχει πωρωσει,αλλα ειναι αρκετα ενδιαφερον (αν κ απ'οτι καταλαβα τωρα αρχιζει το σεναριο μιας και εμφανιστηκε μια φαμιλια (!?) απο εχθρους).
Διαβασα κ λιγο παραπανω (με προσοχη μη διαβασω κανενα σποϊλερ) οτι σταματαει στο 103? Αν συνεχισει να μ'αρεσει ελπιζω να κανουν και δευτερη σεζον με τη συνεχεια του μανγκα >_<

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#174 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 09:40

Ναι δυστυχως καλα διαβασες σταματαει στο 103 αλλα μην αγχωνεσαι μπορεις καλλιστα να διαβασεις το manga giaνα μα8εις τι γινεται παρακατω^^

Posted Image

#175 nplm

nplm

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 27 September 2008 - 20:23

Επειδή και εγω βλέπω το D.gray-man και το οτι τελειώνει στο 103 ισχύει,μπορεί κάποιος
εαν ξέρει να μου πει σε πιο περίπου chapter του manga τελειώνει το anime ώστε να αρχίσω
να διαβάζω το manga?:cry5:

#176 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 28 September 2008 - 01:05

Το είχα αρχίσει πριν πολύ καιρό και έφτασα στο 16 ep αλλά το βρήκα βαρετό.Ενώ το concept with the Exorcists and all είναι ενδιαφέρον κυλάει πολύ αργά η ιστορία...Μάλλον θ'αρχίσω το manga.Oh,and Lavi is love<333

2s9p2fs.jpg

#177 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 September 2008 - 01:16

Όσο για μενα,θα δω μονο το ανιμε αν μαρεσει τελικα... Δεν μπορω να διαβαζω scanlations...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#178 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 01:17

Επειδή και εγω βλέπω το D.gray-man και το οτι τελειώνει στο 103 ισχύει,μπορεί κάποιος
εαν ξέρει να μου πει σε πιο περίπου chapter του manga τελειώνει το anime ώστε να αρχίσω
να διαβάζω το manga?:cry5:

Kοιτα ολη η φαση με το lvl 4 και τη μαχη sto αρχηγειο τελειωνει στο 156-157 μανγα.Επειδη δε ξερω μεχρι που 8α δειξει διαβασε και τα 2 για να εισαι μεσα¨)

Posted Image

#179 nplm

nplm

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 28 September 2008 - 15:41

Kοιτα ολη η φαση με το lvl 4 και τη μαχη sto αρχηγειο τελειωνει στο 156-157 μανγα.Επειδη δε ξερω μεχρι που 8α δειξει διαβασε και τα 2 για να εισαι μεσα¨)

Σε ευχαριστώ

#180 Tora-sama

Tora-sama

Greek Pirate

• Members
  • 27 posts

Posted 30 September 2008 - 14:38

Παιδια,απο οσο ξερω,η σειρα θα συνεχιστει.Καπου ειδα οτι θα υπαρξει και δευτερη σεζον.Θα το τσεκαρω παλι και θα σας πω.