Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#151 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 04 August 2008 - 10:14

Αυτο το ανιμε προσπαθησα να το δω αλλα τελικα δεν ειδα και πολυ γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι του γουστου μου.

#152 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 04 August 2008 - 12:42

τελικα ποσα επεισοδια ειναι????

Συνολικά δεν ξέρω να έχει βγει ανακοίνωση ακόμα..άγνωστο προς το παρόν!

Thanks Hajime_Saito!!

#153 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 14:14

Ρε παιδια κατεβασα χτες το επισοδειο 99 απο Yuurisan subs με torrent και ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα δεν μου ειχε ηχο:oo:
Λεω προβλημα του torrent θα ειναι θα το κατεβασω απο Bleachexile.com το κατεβαζω και παλι μετα απο το συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε ηχο:frozen:
Ειναι προβλημα του group που κανει το subbing αυτο?Αντεεεεε θελω να δω το 99......:cry5:
Posted Image

#154 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 September 2008 - 14:57

Ρε παιδια κατεβασα χτες το επισοδειο 99 απο Yuurisan subs με torrent και ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα δεν μου ειχε ηχο:oo:
Λεω προβλημα του torrent θα ειναι θα το κατεβασω απο Bleachexile.com το κατεβαζω και παλι μετα απο το συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε ηχο:frozen:
Ειναι προβλημα του group που κανει το subbing αυτο?Αντεεεεε θελω να δω το 99......:cry5:

Δοκιμασε να το κατεβασεις απο το DDL που εχει απο megauload εγω απο εκει το κατεβασα και δεν εχει προβλημα.

#155 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 11 September 2008 - 10:16

Είδα το 100 χτες το βράδυ...Ωραίο επεισόδιο!!
Spoiler:

#156 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 September 2008 - 09:02

Κοιταξτε εγω διαβαζω και το manga sto arc του lvl4 τα σπαει απλα.Αλλα το anime εχει πλησιασει πολυ το manga και πολυ φοβαμαι οτι μετα το to arc αυτο 8α αρχισουν πολλα filler...Παντως το anime μετραει τρελα

Posted Image

#157 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 September 2008 - 09:47

Κοιταξτε εγω διαβαζω και το manga sto arc του lvl4 τα σπαει απλα.Αλλα το anime εχει πλησιασει πολυ το manga και πολυ φοβαμαι οτι μετα το to arc αυτο 8α αρχισουν πολλα filler...Παντως το anime μετραει τρελα

To animu τελειώνει...:uhh:

#158 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 September 2008 - 11:39

To animu τελειώνει...:uhh:

εισαι σιγουρος?Ειδες καπου ανακοινωση?

Posted Image

#159 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 September 2008 - 12:50

εισαι σιγουρος?Ειδες καπου ανακοινωση?

D.Gray-man - MyAnimeList.net
List of D.Gray-man episodes - Wikipedia, the free encyclopedia
D.Gray-man (TV) - Anime News Network

Από τη μία λένε ότι δεν παίζει γιατί λείπει μεγάλο μέρος της ιστορίας,από την άλλη επειδή πλησιάζει το manga ίσως το διακόψουν και κάνουν sequel αντί για filler arc...Hope it's only rumors :/

#160 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 September 2008 - 13:15

me too

Posted Image

#161 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 17 September 2008 - 16:16

Episodes: 103
Status: Currently Airing
Aired: Oct 3, 2006 to Sep 30, 2008

holy s***t
this can't be true...μάλλον θα σταματήσει τουλάχιστον μέχρι το manga να συνεχίσει για αρκετά ακόμα chapters... ελπίζω να μην το διακόψουν άλλα άμα τελικά γίνει θα προτιμούσα sequel και όχι fillers
Posted Image

#162 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 12:37

ε ναι τα filler παδα χalανε το anime

Posted Image

#163 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 September 2008 - 12:55

είδα μέχρι το 2 σε streaming, ήθελα να το δώ αυτο τo anime επειδή το 5volume του ήταν
το πρώτο Manga που ήρθε ποτέ στα χέρια μου.
Όμως όταν είδα το μέγεθος του anime απογοητεύτηκα.

#164 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 September 2008 - 17:28

καλο ειναι το ανιμε το μονο που σε ξενεπωνει με τα filler σε μερικα σημεια

Posted Image

#165 Crescent

Crescent

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 20 September 2008 - 12:30

Ε, εντάξει.. Δεν μπορείς να πεις οτι τα fillers σε ξενερώνουν στο συγκεκριμένο Anime (μεχρι στιγμής πάντα).
Γενικα το D. Gray Man είναι απο τις πιο ωραίες σείρες που έχω δεί και βλέπω.
Πάντως, το γεγονός οτι το Anime πλησιάζει το Manga επικύνδινα το βλεπω και εγω και μακάρι να μην μπουχτίσουμε στα fillers....
Posted Image