Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#136 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2008 - 04:12

Όχι συνεχίζει ακόμα και βρίσκεται στο 91

Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2008 - 14:29

παιδια εγω απο το 85 και μετα κοιταω απο rumble-subs κανουν απο τις καλυτερες δουλιες στο D.gray-man μεχρι το 60 επεισοδειο λεει να το κατεβασετε απο Order-subs

#138 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 13:30

To ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα και μολις χθες το τελιωσα:wooi2:
τελειο , απολυτο τρομερο:wooi2::wooi2::wooi2:
περιμένω πως και πως το 92

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από anime-dono: 17 Ιούλιος 2008 - 14:16

#139 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 14:22

:wooi2:Επιτελους βγηκε το 92 το κατεβασα απο Yuurisan subs αν και δεν μπορω να το δω τωρα ειμαι σιγουρος οτι τα σπαει απο οτι ειδα στο preview του :burningbe3:91

Posted Image
i ll cut you until you die kisama

#140 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 12:08

Μου άρεσαν πολύ και το 91 και το 92.
Έχω μια ερώτηση:
Spoiler:

#141 jhetfield19

jhetfield19

printf("Korosu");

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 15:18

στο bleachexile εχει βγει και το 93 για οσους δεν το ξερουν.Οσο για το τραγουδι δες μπας και βρεις κανα fan site συνηθως εχουν και μουσικη ειτε soundtrack της σειρας μεσα.Ειδαλλως καλο ψαξιμο στο νετ(ετοιμασου για πολυ καψιμο :tensai:)

#142 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 20:56

Θελω και εγω το κομματιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Απλα ηταν κορυφαιο.90 και περα ειναι πολυ ωραια τα επεισοδεια.Αν και αφηνω 2-3 επεισοδεια και μετα το βλεπω για να μην εχω αγωνια.ξανασυμπληρωνω...παντως ειναι το musician απο yumi mitora..καταραμενε hayato!!!!Το θελωωωωωωωωωωω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sanosuke: 28 Ιούλιος 2008 - 21:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 21:50

Το βρήκα!!Βρήκα 3 διαφορετικά ονόματα,όπως the 14th's song ή the musician.Δε ξέρω ποιό ισχύει αλλα βρήκα το κομμάτι από εδώ D.Gray-man Sheet Music XD - Page 3 - Ichigo's Forumsαλλά πρέπει να γραφτείς για να το κατεβάσεις..είναι μόνο το ορχηστρικό,ας ελπίσουμε να βγει γρήγορα το cd του!!

#144 kamehame-kyma

kamehame-kyma

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 04:41

Ενα πολυ καλο ανιμε που ηρθε στα χερια μου την καταλληλη στιγμη , πανω που ειχα σκυλοβαρεθει το naruto {Ο kishi η εχει χασει την μπαλα η εχει παθει κριση προσωπικοτητασ για το ποιοσ ειναι τελικα ο πρωταγωνιστησ στο manga-anime του}:deadga6:, στο bleach εχω δωσει ακυρο εδω και καιρο :yawn2: . Ειδα τα 89 επισοδια σε 4 μερεσ :nbleed:.Μου αρεσει διοτι δημιουργει μια καπωσ dark ατμοσφαιρα αλλα και λογο του οτι αν και διαδραματιζεται στον 18(αν θυμαμαι καλα) αιωνα τα διαφορα branches εχουν ενα μειγμα υπερπροηγμενησ τεχνολογιασ και μεταφυσικου. Επισησ κατι που μου αρεσε πολυ ηταν οτι ολοι οι χαρακτηρεσ σημμετεχουν αρκετα και δυναμικα στην εξεληξη του ανιμε και δεν παρατηρηται το φαινομενο του super μ@μι@ πρωταγωνιστη (μεχρι στιγμησ τουλαχιστον) που τα κανει ολα τουσ σοζει ολουσ και ψηνει και καφε :hahaha:.

Τα πιο must see επισοδια 18,91,92,93
Αγαπημενοσ χαρακτηρασ Marian Cross

Ειναι το μονο ανιμε που εχω δει μεχρι στιγμησ που τα fillers ηταν υποφερτα εωσ αστεια:hahaha:
Θελω να βρω το τωρινο opening εχει κυκοφορησει OST η οχι ακομα?
:oo::oo:Ο Φαρμακοτρυφτησ Ειναι Ο Yu Kanda:oo::oo:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

#145 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 09:47

Θελω να βρω το τωρινο opening εχει κυκοφορησει OST η οχι ακομα?

:thatsit:To τραγουδι ειναι των UVERworld και ειναι το Gekidou μπορεις να το βρεις εδωUVERworld - Gekidou - eSnips, share anything
(ενα sing up χρειαζεται ειναι ευκολο και γρηγορο και πανω απο ολα free)

Το βρήκα!!Βρήκα 3 διαφορετικά ονόματα,όπως the 14th's song ή the musician.Δε ξέρω ποιό ισχύει αλλα βρήκα το κομμάτι από εδώ D.Gray-man Sheet Music XD - Page 3 - Ichigo's Forumsαλλά πρέπει να γραφτείς για να το κατεβάσεις..είναι μόνο το ορχηστρικό,ας ελπίσουμε να βγει γρήγορα το cd του!!

Οποιος θελει μπορει να το κατεβασει και απο εδω
Επισυναπτόμενο Αρχείο  D.Gray-man_musician.mp3.zip   1,89MB   12 Αριθμός downloads

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 03 Αύγουστος 2008 - 02:21

#146 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 11:10

Οποιος θελει μπορει να το κατεβασει και απο εδω
[ATTACH]1148[/ATTACH]

Είναι άλλο από αυτό που βρήκα εγώ ή απλώς το ανέβασες και εδώ??:oo:

#147 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 11:33

Είναι άλλο από αυτό που βρήκα εγώ ή απλώς το ανέβασες και εδώ??:oo:

Βασικα το βρηκα απο αλλου αλλα επειδη με ρωτησες το κοιταξα και ειναι το ιδιο:oo:
οσο για το κοματι με τα λογια που ακουγεται στο 93 θα πρεπει να περιμενουμε για το OST.:cry5:

#148 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 15:50

Βασικα το βρηκα απο αλλου αλλα επειδη με ρωτησες το κοιταξα και ειναι το ιδιο:oo:
οσο για το κοματι με τα λογια που ακουγεται στο 93 θα πρεπει να περιμενουμε για το OST.:cry5:

A ok...Thanks!
Ναι απ'ότι είδα και εγώ ψάχνοντας μερικές μέρες τώρα δεν υπάρχει πουθενα..θα αργήσει να βγει το OST?

#149 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 15:57

Το πρώτο βγήκε 21/03/2007
Το δεύτερο 19/12/2007

Για το τρίτο δεν υπάρχει ημερομηνία, αλλα αν υπολογίσεις οτι πήρε 9 μήνες για να βγεί το δεύτερο απο την κυκλοφορία του πρώτου, τότε περίπου Σεπτέμβριο με Οκτώβριο θα έλεγα...

LfNX0dh.png

#150 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 07:18

τελικα ποσα επεισοδια ειναι????