Για σας,καμμενοι θα σας πω ποιος ειναι ο καλυτερος που δεν ειναι αλλος απο τον cool υπερτατο τυπα ονοματει GENDO IKARY.
Αφου κυριολεκτικα ειναι το mastermind πισω απο ολα,και το προτζεκτακι his masterpiece:if:,αχ γιατι δεν του δωθηκε η Rei.lol
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Neon Genesis Evangelion
Posted 08 November 2007 - 22:46
Posted 08 November 2007 - 22:52
Posted 08 November 2007 - 23:15
Posted 09 November 2007 - 13:35

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 09 November 2007 - 13:57
ενθαρρυνεις την παιδοφιλια?αχ γιατι δεν του δωθηκε η Rei.
Posted 09 November 2007 - 17:57
Γιατί με το που έφτασαν σε επικίνδυνα κοντινή απόσταση, άρχισαν νε πέφτουν χεράκια! Μετά και απο το "μεμέ" περιστατικό, δεν ήθελε και πολύ!
αχ γιατι δεν του δωθηκε η Rei.
Εμένα η απορία μου είναι: Αχ γιατί δε τα έσκισε η Asuka! --τα eva series καλέ!--
Posted 09 November 2007 - 22:03
Εμένα η απορία μου είναι: Αχ γιατί δε τα έσκισε η Asuka! --τα eva series καλέ!--
*γκουχ γκουχ* τα είπαμε αυτά
Posted 10 November 2007 - 03:24
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 10 November 2007 - 04:12
Δείτε το RahXephon και θα δείτε ΑΚΡΙΒΩΣ πού τα σκ@οσε το NGE.
πραγματικα απορώ πως υπάρχουν άτομα που πιστεύουν τετοιο πράμα, κ ειστε κ πολλοί γμτ.
Posted 10 November 2007 - 12:24
Ποιό από όλλα τα τέλη?
απο οσο καταλαβα οι δυο ταινιες ειναι ενα εναλακτικο τελος επειδη προσθεσαν πολλα στοιχεια στο death/rebirth που μαλλον προοριζοταν για τελευταιο επεισοδειο για να εξηγηθουν πολλα και να ειναι πιο ευκολοπεπτο!
Posted 10 November 2007 - 12:31
Όχι βρε, το Death Rebirth είναι περίληψη των επεισοδίων, οι δυο-τρεις σκηνές παραπάνω περιλαμβάνονται και στα Director's Cut episodes της σειράς.απο οσο καταλαβα οι δυο ταινιες ειναι ενα εναλακτικο τελος επειδη προσθεσαν πολλα στοιχεια στο death/rebirth που μαλλον προοριζοταν για τελευταιο επεισοδειο για να εξηγηθουν πολλα και να ειναι πιο ευκολοπεπτο!
Όσο για το End of Evangelion αυτό "θεωρείται" απο πολλούς το πραγματικό τέλος, γιατί είναι σε material μορφή τα γεγονότα. Προσωπική εκτιμησή μου, είναι πως και τα δυο τέλη είναι αυθεντικά αλλά το ένα δείχνει τα γεγονότα που εκτυλίσσονται και το άλλο δείχνει τελείως την ψυχική κτάσταση των χαρακτήρων.
Posted 10 November 2007 - 12:37
Όχι βρε, το Death Rebirth είναι περίληψη των επεισοδίων, οι δυο-τρεις σκηνές παραπάνω περιλαμβάνονται και στα Director's Cut episodes της σειράς.
Όσο για το End of Evangelion αυτό "θεωρείται" απο πολλούς το πραγματικό τέλος, γιατί είναι σε material μορφή τα γεγονότα. Προσωπική εκτιμησή μου, είναι πως και τα δυο τέλη είναι αυθεντικά αλλά το ένα δείχνει τα γεγονότα που εκτυλίσσονται και το άλλο δείχνει τελείως την ψυχική κτάσταση των χαρακτήρων.
thnx! mystery solved!

Posted 10 November 2007 - 13:15

Posted 10 November 2007 - 13:21
Το πιάσαμε το νόημα!!Και τα δύο μια χαρά αυθεντικά και τέλεια είναι!
Προσωπικά μου αρέσει λίγο περισσότερο το EoE version λόγω του απροσδόκητου τέλους και του άπειρου eye-candy xD
Επίσης και εγώ λόγω action --τι μ'ενδιαφέρει η Rei naked!!!-- προτιμώ λίγο περισσότερο το EoE.
Posted 10 November 2007 - 13:40
Και αυτό στο eye-candy μπαίνει τσκ τσκ naughty mindΤο πιάσαμε το νόημα!!
Επίσης και εγώ λόγω action --τι μ'ενδιαφέρει η Rei naked!!!-- προτιμώ λίγο περισσότερο το EoE.