Μετά από 8 χρόνια στο κουρμπέτι, αφού έχω περάσει από όλους τους άλλους κύκλους της anime κολάσεως... Πιστεύω ότι έχω ωριμάσει αρκετά ώστε να δω και το Evangelion... Ξεκίνησα χθες βράδυ κι έχω δει 8 επεισόδια. Μου πήρε 6 ολόκληρα επεισόδια για να αρχίσω να λέω ο,τιδήποτε εκτός από "WHAT THE FUCK". Θα ακολουθήσει report αφού τελειώσω τουλάχιστον τη σειρά. Wish me luck!
Μα δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα... Εδώ καλά καλά δεν έχει εμφανιστεί η Asuka, δηλαδή στο 8 εμφανίζεται. Γενικότερα τα επεισόδια 1-8 είναι τα "βαρετά" επεισόδια σύμφωνα με την κοινή γνώμη. Δεν συμφωνώ απαραίτητα γιατί κανένα επεισόδιο δεν είναι βαρετό(εκτός από αυτή την μαλακία με το Nuclear Robot των JSDF or whatever) αλλά ομολογώ να πω ότι το Evangelion δεν είναι στα 100% μέχρι να εμφανιστεί το 100% του cast, ή αλλιώς με άλλα λόγια μέχρι να έρθει η Asuka.
By. The. Way.
Ramiel-chan best girl. Kawai as fuck octahedron.
Μην ξεχάσεις να δεις και την ταινία. Το anime ending είναι "cute" αλλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να το πάρω σοβαρά. Για εμένα το πραγματικό τέλος ήταν και θα είναι για πάντα η ταινία.
Επίσης, πρόσεχε τα καρπούζια μην πιάσουν φωτιά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 12 Αύγουστος 2015 - 17:15