Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#571 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 31 January 2011 - 20:17

Εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αξίζει να το δεις.

Posted Image

Posted Image

#572 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 31 January 2011 - 20:20

παιδιά αξίζει να το αρχίσω το άνιμε?
μου το έδωσε ένας φίλος μου,αλλά χωρίς να ξέρω το γιατί είμαι λίγο επιφυλαχτικός =ρ

Έφυγες όπως είσαι για προβολή

#573 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 February 2011 - 02:09

παιδιά αξίζει να το αρχίσω το άνιμε?
μου το έδωσε ένας φίλος μου,αλλά χωρίς να ξέρω το γιατί είμαι λίγο επιφυλαχτικός =ρ

Keep a bottle of booze near you just in case :himitsu:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#574 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 01 February 2011 - 13:58

lol
οκέυ,το αρχίζω όσο πιο σύντομα γίνεται =)

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#575 Pathas

Pathas

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 03 March 2011 - 17:41

Παιδιά είναι πάρα πολύ ωραίο anime το συστήνω ανεπιφύλακτα είναι πολύ ψαγμένο και χρειάζεται να δεις τα επεισόδια αρκετές φορές για να καταλάβεις τι συμβαίνει. Ωστόσο δεν συστήνω να το δείτε ως πρώτο anime ούτε αν ψάχνετε για τρελές μάχες διότι έχει παιχνίδια μυαλού και βαθιά πλοκή.

#576 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 03 March 2011 - 19:34

Ήταν το πρώτο anime που έιδα και μου άρεσε, όμως ολη η σειρά είναι λίγο δυσνόητη που δεν αρκεί να την δείς μόνο μια φορά. Συμφωνώ με τον Parthas, κάποιος μπορεί να σιχαθεί τα anime αν το πρώτο που θα δει είναι το evangelion, ευτυχώς δεν το έπαθα εγώ.

#577 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 March 2011 - 18:12

Συνησταται ανεπυφηλαχτα.Συμβουλη ομως !Οταν τελειωσετε το επ 24 δειτε απευθειας το end of eva αλλιως παιζει να μπερδευτειτε και να απογοητευτειτε!!!

sc5bab.jpg

#578 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 March 2011 - 01:30

Συνησταται ανεπυφηλαχτα.Συμβουλη ομως !Οταν τελειωσετε το επ 24 δειτε απευθειας το end of eva αλλιως παιζει να μπερδευτειτε και να απογοητευτειτε!!!

Αυτό θα το πρότεινα μόνο αν κάποιος σκοπεύει να δει τη σειρά παραπάνω από μία φορές, (δλδ την πρώτη φορά να δει το EoE και τη δεύτερη το 25-26 και καπάκι την ταινία). Αν όχι, είναι πολύ κρίμα να χάσει κανείς αυτά τα επεισόδια τα οποία έχουν όλο το ζουμί και τα θεωρώ εξίσου καλά (αν όχι καλύτερα) με τo End of Eva.

#579 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 March 2011 - 02:06

Για μένα τα δύο τελευταία επισόδεια του evangelion είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει anime or not...Δεν ξέρω αν φταίγαν τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν ελεύθερα στη gainax, η έλλειψη χρημάτων, η κατάθλιψη ή ότι απλά είναι ιδιοφυία αλλά τα επισόδεια 25-26 τα σπαγαν!

/fangirl rant

xbJ3b2w.jpeg

#580 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 March 2011 - 03:37

εγω έπεσα και σε άλλο ατομο που συμφώνησε μαζι μου οτι η σειρα μεχρι το 24 είναι εξαιρετική και τα 2 τελευταία είναι απλα οτι να ναι.

Και νομιζα θα είμαι μόνος σε αυτο.

#581 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 March 2011 - 03:39

^Το μισό internet συμφωνεί μαζί σου man xd

qzMHWHd.png

#582 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 March 2011 - 03:41

παω να κάνω add στο msn το μισο internet γιατι αυτοι που έχω και βρίσκω σε forums μου λενε είναι τα καλύτερα επεισόδια.

#583 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 March 2011 - 03:52

Μιλάς για το μισό που βλέπει one piece? :P

I am an elitist bitch :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#584 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 March 2011 - 04:17

Κι εγώ με το μισό είμαι πάντως. Βασικά και πριν τα 2 τελευταία είχε αρχίσει να με εκνευρίζει η σειρά με το καταθλιπτικό μοιρολατρικό της κλίμα και με τους απογοητευτικά μίζερους χαρακτήρες. Δεν είμαι επίσης και πολύ των χριστιανικών αποκαλυπτικών θεωριών, κάτι που συνέβαλε σ' αυτό. Στο τέλος που αρχίσανε και τα "καλλιτεχνικά" no budget καρε, ξενέρωσα ακόμα πιο πολύ. Γιατί τότε ήταν που έγινε εντελώς δήθεν. (Τότε δεν ήξερα ότι αυτό δεν ήταν εσκεμμένο βέβαια.)

Γιατί σκεφτείτε: Η σειρά ξεκινάει μες την τρελή χαρά με mecha μαχες και school themes. Πάει στην καταθλιψη τη μαύρη, κυνηγάμε την ελπίδα σαν τις αδικες κατάρες και στο τέλος μας το γυρίζει σε φιλοσοφία και υπαρξιακά. Και όλο αυτό οδήγησε σ' ενα από τα πιο υπερεκτιμημενα anime που έχουν βγει. Γιατί ακόμα και η κουτσή Μαρία το είδε λόγω των genre κραχτών και γιατί αυτοί που το είδαν, μην έχοντας δει τίποτα πέρα από shounen με ξυλίκι, ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική, ότι δηλαδή υπάρχουν anime που δεν είναι μόνο ξύλο, ξύλο. Και με το που τους το γύρισε στη φιλοσοφία νιώσαν ανώτεροι ανθρωποι και να σου τα ratings.

Σημείωση, δεν μιλάω γι αυτούς που το είδαν κι όντως τους αρεσε. Ξέρω πολλά άτομα που όντως είναι έτσι. Μιλάω γι αυτούς που το είδαν και νομίζουν ότι τους άρεσε. Γιατί αυτοί οι 2οι πιστεύω ότι τους άρεσε λόγω του hype και του ότι φοβούνται ότι αν πουν ότι δεν τους άρεσε ότι θα θεωρηθούν καθυστερημένοι ή κάτι άλλο.

Posted Image

Posted Image

#585 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 March 2011 - 04:30

H παγίδα αυτή όμως ελοχεύει στα πάντα. Δηλαδή σε κάθε σειρά, ταινία, βιβλίο, μουσική, διάλεξε και πάρε που είναι υπερπροβεβλημένο. Κάποιοι άνθρωποι θα τους αρέσει για αυτό που είναι, κάποιοι θα λένε ότι τους αρέσει για να το παίξουν κάποιοι, κάποιοι θα το μισήσουν και ούτω καθεξής.

Παρολαυτά δεν νομίζω όμως ότι η συμπεριφορά του κοινού καθορίζει την ποιότητα ενός έργου. Και αυτό τείνουμε πολλές φορές να το ξεχνάμε όταν θέλοντας να χτυπήσουμε τη fanbase ενός έργου χτυπάμε το ίδιο έργο.

xbJ3b2w.jpeg