Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#526 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 21:26

Προς Iristella: Ευχαριστώ για την αποσαφήνιση και το το torrent λινκ... Αλλά την βρήκα την ταινία και την κατεβάζω ήδη
Προς Kenny::awww::kill4u:

#527 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 22:11

ΟΚ, worshipers...:kakaka:

Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...

Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...:canthelp::8):

Φίλε μου είναι απολύτως λογικό! Ουσιαστικά κανείς δεν έχει καταλάβει τι έγινε.Όλοι δίνουν τις δικές τους θεωρίες...

Υπάρχουν και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ,όπως θα διάβασες σε ορισμένα ποστ πιο πάνω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#528 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 01:15

Ξερετε αν βγήκε σε DVD η ταινία Evangerion Shin Gekijōban: Ha ( Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance)??

#529 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 01:19

To DVD της αναμένεται να βγεί στις 26 Μαίου 2010 στην αγορά. Και λογικά subbarισμένο θα το δούμε πιο μετά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το εξής thread.

#530 brilo

brilo

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 01:19

το Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance έχει βγει με αγγλικούς υπότιτλους το είδα σε ένα γνωστό ελληνικό torrent site πριν λίγο και τώρα ψάχνω για την σειρά. μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως να την δω? δηλαδή να δω την σειρά ολόκληρη η τις δυο ταινίες που βγήκαν στη θέση τις( Death and Rebirth,- The End of Evangelion)???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από brilo: 07 Ιούνιος 2010 - 01:30
* είδα ένα προηγούμενο post του Dante80 και κατατοπιστικα. δεν χρειάζεται να σας σπαταλήσω άδικα τον χρόνο :P

#531 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 01:30

Προτεινόμενη σειρά:

Episodes 1-20
Directors cut 21-24
Episodes 25-26
Death true2
End of Evangelion

και αφού τα δεις αυτά και μπεις στο κλίμα, σερβίρεσαι στις νέες ταινίες με την σειρά...καλό κάψιμο...:gotit:

*Όπου νέες ταινίες είναι τα Rebuild 1.11 και 2.0.

Το Death and Rebirth imo μπορείς να το παραλείψεις άνετα.

Originally a collection of clips from the Neon Genesis Evangelion TV series, Death was created as a precursor to the re-worked ending of the series. Rebirth was intended as that reworked ending but after production overruns became only the first half of the first episode of The End of Evangelion, with some minor differences. Over time, two newer director's cuts of Death were produced, each including new footage not seen in the series - these were called Death (True) and finally Death (True)^2. Note that despite containing clips from the series, Death (True)^2 & Rebirth should be seen after the series itself to be fully understood.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2010 - 01:35

#532 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 08:08

*Όπου νέες ταινίες είναι τα Rebuild 1.11 και 2.0.

Το Death and Rebirth imo μπορείς να το παραλείψεις άνετα.

1.11 και 2.22
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#533 brilo

brilo

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 15:30

μόλις τελειωσα την σειρά και τις ταινίες death2 k end of evangelion.η σειρά πολύ ωραία με πολύ ενδιαφέροντες char. όσον αφορά τα 25-26 γνώμη μου είναι ότι μπορεί να αλλάζει λίγο απότομα το mood k το στιλ τις σειράς αλλα είναι ουσιαστικά απαραίτητα για να καταλάβεις το τι γίνετε στο τέλος(η μετά το τέλος:wis:). εμενα προσωπικά μου έδωσε το conclusion που ήθελα αν και στο end of evangelion στα δείχνει λίγο πιο "κανονικά-βατά". πιστεύω ότι χρειάζεσαι και τα δυο(25-2 - EoE) για να καταλάβεις πλήρως τι παίζει. τεσπα θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ αλλα επειδή είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω να βάζο και spoiler tag άσε μην κάνω καμια mlk@.:hot:.

p.s. το 1.11 k 2.22 δεν τα έχω δει k "ψιλοξενεροσα" όταν έμαθα ότι ΘΑ βγούν άλλες 2 ταινίες που ΘΑ είναι alternate ending κλπ(πάλι στο περίμενε δηλαδή)

p.s.2 όσον αφορά asuka k rei άμα με ρωτάγατε πριν το ΕοΕ θα σας έλεγα στάνταρ asuka αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι :P

#534 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 21:15

εγώ δεν την έχω τελιώσει ακόμα την σειρά αλλά εχω πολύ καλές εντυπώσεις

#535 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 22:22

Kατέβασα μια πάκα με 26 επεισόδια και 2 ταινίες, από ότι κατάλαβα πιάνω τα επεισόδια με την σειρά και προχωρώ σε αυτές.:riiight:
Μιας και ψάχνομαι για epic ιστορίες, ίσως διαβάσω και το manga
Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 22:43

Good. Ελπίζω να σου αρέσει (και ειδικά η Asuka :kakaka:).

Όσο για το manga, έχε υπόψην σου ότι είναι ημιτελές και βρίσκεται σε hiatus. Να δούμε πότε θα ανασκουμπωθεί ο Sadamoto για να το τελειώσει. Μάλλον δεν μπορεί να αποφασίσει πως να το προχωρήσει το σενάριο. Meh... όσο και να προσπαθεί, Anno δεν γίνεται. XD

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#537 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 04:56

Όσο για το manga, έχε υπόψην σου ότι είναι ημιτελές και βρίσκεται σε hiatus. Να δούμε πότε θα ανασκουμπωθεί ο Sadamoto για να το τελειώσει. Μάλλον δεν μπορεί να αποφασίσει πως να το προχωρήσει το σενάριο. Meh... όσο και να προσπαθεί, Anno δεν γίνεται. XD

Εχω αρχίσει να πείθομαι πλέον πως η αναποφευκτη σύγκριση με τη σειρά-και κατ' επέκταση το τέλος της- είναι ο βασικός λόγος που ο Sadamoto δεν το τελειώνει.

Δεν ξέρω,ίσως προσπαθεί να βρει ένα εξίσου ασαφές τέλος προκειμένου να μη δημιουργηθούν τρομακτικά χάσματα από τη σειρα (παρά το γεγονός πως το manga εχει τις διαφορές του έτσι και αλλίως).

#538 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 13:31

Εξαιρετικό anime,με πολύ καλούς χαρακτήρες και με βάθος.Μπήκε αμέσως στα αγαπημένα μου παρόλο που δεν μου αρέσει το mecha ως στοιχείο.
Είχα διαβάσει ότι το NGE προκαλεί κατάθλιψη.Προσωπικά δεν ένιωσα κάτι τέτοιο.Πιστεύω πως είναι ένα anime που δεν σου προκαλεί κατάθλιψη αλλά σε βάζει να σκεφτείς όχι μόνο με τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς αλλά με αρκετές σκηνές που υπάρχουν μέσα στο έργο (σειρά+ταινίες).
Σίγουρα είναι μια σειρά που αξίζει το χρόνο όλων.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#539 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 15:21

Εγω πριν λιγες μερες το ξεκινησα το anime γιατι με ειχαν πριξει κατι φιλοι και πραγματικα εχω μεινει πολυ οικανοποιημενος.:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα-I am Justice-

#540 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 23:45

Όπως έπρηξα και σε άλλα θρεντ μόλις ξαναείδα το NGE..
Την πρώτη φορά που το είχα δει ήμουνα 15 και αν και το λάτρεψα δεν νομίζω ότι είχα μπορέσει να το εκτιμήσω όπως έκανα τώρα.
Δεν μπορώ να εκφράσω την αγάπη μου ή τους εκατό χιλιάδες λόγους για τους οποίους το λατρεύω γιατί αυτή τη στιγμή ακόμα μου στάζουν σάλια από την έκσταση (insert cum sex joke here).

Όπως είπα και πριν από λίγο σε κάποιον i just want this anime to manifest itself into a person and devour me alive.
Αγάπη και λατρεία comrades <3

Δημοσιευμένη  εικόνα