Προς Kenny:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Neon Genesis Evangelion
#526
Posted 12 April 2010 - 21:26
Προς Kenny:
#527
Posted 12 April 2010 - 22:11
ΟΚ, worshipers...
Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...
Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...
Φίλε μου είναι απολύτως λογικό! Ουσιαστικά κανείς δεν έχει καταλάβει τι έγινε.Όλοι δίνουν τις δικές τους θεωρίες...
Υπάρχουν και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ,όπως θα διάβασες σε ορισμένα ποστ πιο πάνω.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#528
Posted 24 April 2010 - 01:15
#530
Posted 07 June 2010 - 01:19
Edited by brilo, 07 June 2010 - 01:30.
* είδα ένα προηγούμενο post του Dante80 και κατατοπιστικα. δεν χρειάζεται να σας σπαταλήσω άδικα τον χρόνο :P
#531
Posted 07 June 2010 - 01:30
Προτεινόμενη σειρά:
Episodes 1-20
Directors cut 21-24
Episodes 25-26
Death true2
End of Evangelion
και αφού τα δεις αυτά και μπεις στο κλίμα, σερβίρεσαι στις νέες ταινίες με την σειρά...καλό κάψιμο...
*Όπου νέες ταινίες είναι τα Rebuild 1.11 και 2.0.
Το Death and Rebirth imo μπορείς να το παραλείψεις άνετα.
Originally a collection of clips from the Neon Genesis Evangelion TV series, Death was created as a precursor to the re-worked ending of the series. Rebirth was intended as that reworked ending but after production overruns became only the first half of the first episode of The End of Evangelion, with some minor differences. Over time, two newer director's cuts of Death were produced, each including new footage not seen in the series - these were called Death (True) and finally Death (True)^2. Note that despite containing clips from the series, Death (True)^2 & Rebirth should be seen after the series itself to be fully understood.
Edited by iristella, 07 June 2010 - 01:35.
#533
Posted 09 June 2010 - 15:30
p.s. το 1.11 k 2.22 δεν τα έχω δει k "ψιλοξενεροσα" όταν έμαθα ότι ΘΑ βγούν άλλες 2 ταινίες που ΘΑ είναι alternate ending κλπ(πάλι στο περίμενε δηλαδή)
p.s.2 όσον αφορά asuka k rei άμα με ρωτάγατε πριν το ΕοΕ θα σας έλεγα στάνταρ asuka αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι
#534
Posted 14 June 2010 - 21:15
#536
Posted 25 July 2010 - 22:43
Όσο για το manga, έχε υπόψην σου ότι είναι ημιτελές και βρίσκεται σε hiatus. Να δούμε πότε θα ανασκουμπωθεί ο Sadamoto για να το τελειώσει. Μάλλον δεν μπορεί να αποφασίσει πως να το προχωρήσει το σενάριο. Meh... όσο και να προσπαθεί, Anno δεν γίνεται. XD

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#537
Posted 26 July 2010 - 04:56
Όσο για το manga, έχε υπόψην σου ότι είναι ημιτελές και βρίσκεται σε hiatus. Να δούμε πότε θα ανασκουμπωθεί ο Sadamoto για να το τελειώσει. Μάλλον δεν μπορεί να αποφασίσει πως να το προχωρήσει το σενάριο. Meh... όσο και να προσπαθεί, Anno δεν γίνεται. XD
Εχω αρχίσει να πείθομαι πλέον πως η αναποφευκτη σύγκριση με τη σειρά-και κατ' επέκταση το τέλος της- είναι ο βασικός λόγος που ο Sadamoto δεν το τελειώνει.
Δεν ξέρω,ίσως προσπαθεί να βρει ένα εξίσου ασαφές τέλος προκειμένου να μη δημιουργηθούν τρομακτικά χάσματα από τη σειρα (παρά το γεγονός πως το manga εχει τις διαφορές του έτσι και αλλίως).
#538
Posted 05 September 2010 - 13:31
Είχα διαβάσει ότι το NGE προκαλεί κατάθλιψη.Προσωπικά δεν ένιωσα κάτι τέτοιο.Πιστεύω πως είναι ένα anime που δεν σου προκαλεί κατάθλιψη αλλά σε βάζει να σκεφτείς όχι μόνο με τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς αλλά με αρκετές σκηνές που υπάρχουν μέσα στο έργο (σειρά+ταινίες).
Σίγουρα είναι μια σειρά που αξίζει το χρόνο όλων.

#539
Posted 14 September 2010 - 15:21
-I am Justice-
#540
Posted 20 September 2010 - 23:45
Την πρώτη φορά που το είχα δει ήμουνα 15 και αν και το λάτρεψα δεν νομίζω ότι είχα μπορέσει να το εκτιμήσω όπως έκανα τώρα.
Δεν μπορώ να εκφράσω την αγάπη μου ή τους εκατό χιλιάδες λόγους για τους οποίους το λατρεύω γιατί αυτή τη στιγμή ακόμα μου στάζουν σάλια από την έκσταση (insert cum sex joke here).
Όπως είπα και πριν από λίγο σε κάποιον i just want this anime to manifest itself into a person and devour me alive.
Αγάπη και λατρεία comrades <3






