Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Neon Genesis Evangelion
Posted 16 October 2008 - 20:05
Δεν είναι για τον μέσο Έλληνα που παρακολουθεί μόνο ποδόσφαιρο ή κουτσομπολίστικα.
Posted 16 October 2008 - 20:07
Προφανος δεν ειναι και για τον Ελληνα που παρακαλουθει και κατι παραπανω απο Μπαλα και κουτσομπολιστικα...Θελει πραγματικα ανοικτο μυαλο και καθαρο μυαλο οταν το βλεπεις....Μα πολύ ανοικτό θα έλεγα.
Δεν είναι για τον μέσο Έλληνα που παρακολουθεί μόνο ποδόσφαιρο ή κουτσομπολίστικα.

Posted 16 October 2008 - 20:31
κορυφαιο ανιμε, απο τα καλυτερα ολλων τον εποχων, δεν μπορει ομως να το εκτιμησει ο κα8ενας οπως ανεφεραν και οι παραπανω
Posted 16 October 2008 - 21:16
Έτσι είναι κι αυτήν η σειρά. Μπορεί να δεις τον πρωταγωνιστή να κλαίγεται και θα πεις "Προτιμώ τον πόζερο Άλουκαρντ που μαμάει και δέρνει". Μπορεί να αρχίσει τα μεταφυσικά και να πεις "Ρε άντε σκάστε και ρίξτε ξύλο". Ή μπορεί να πεις "Ποιος τα χέζει τα μέκια με τέτοιο ενδόψυχο σενάριο".
Posted 16 October 2008 - 21:20
Πρέπει να έχεις δει μπόλικα μέκα και μερικά τρελιάρικα για να το εκτιμήσεις κατάλληλα.
Ή να το δεις 2η φορά μετά από κανα χρόνο ενεργής παρακολούθησης διαφόρων ειδών άνιμε.
Posted 16 October 2008 - 21:21
παιδια αξιζει το anime αυτο?εχω ακουσει παρα πολλα,αλλα δεν εχω επιχειρησει να το δω,επειδη δεν με εντυπωσιασε απο τα amv's που εχω δει και απο το opening.
εν ολιγης δεσ πρωτα κανα αλλο ανιμε και μετα ποιασε το nge για να καταλαβεις καλυτερα τη διαφορα αυτου του αριστουργηματος.Οχι οτι αν το δεις αμεσως δε 8α το εκτιμησεις, εγω το ειδα οταν ημουν νεος στα ανιμε και το λατρεψα, αλλα συμφωνω με τον roricofan απο πανω
Posted 16 October 2008 - 22:51
Για το NGE υπάρχουν πάρα πολλά AMV και δύσκολα ξεχωρίζεις τα καλά από την σαβούρα , τσέκαρε τα εξής ΑΜV:παιδια αξιζει το anime αυτο?εχω ακουσει παρα πολλα,αλλα δεν εχω επιχειρησει να το δω,επειδη δεν με εντυπωσιασε απο τα amv's που εχω δει και απο το opening.
Arima Shinjikun
The Final Countdown
Engel
Soul Of An Angel
Damaged Rei-mix
Evangelion Opus
Paint it Black
Prayer for Destruction
Trio Gamma
Hail of the Thief
The torment of Asuka’s soul
Unreal
Constant memory
Heavens Door
Tod
Asukas Wonderland
Ρίχτα μια ματιά αν δεν σου κάνει ακόμα κλικ να δεις την σειρά άστο καλύτερο XD
Αν ναι άσε ένα διάστημα να ξεχάσεις τα spoiler και ξεκίνα
Posted 16 October 2008 - 23:30
Απο κει και πέρα όμως θέλει εμπειρία στον τομέα anime απο την εννοια της πλήρους εκτίμησης και αποτίμησης,αν θελετε,της σειρας.Παρολ αυτά αν είσαι σινεφιλικός τύπος και εκτιμάς μια καλή ψυχογραφία που θα κάψει πολλά εγκεφαλικα κυτταρα μέχρι να βρει την οριστικη της θεση βαθιά μέσα στο μυαλό σου μπορείς να το δεις και χωρίς πολλά anime.Αυτά γενικά,απλά αν θες να έχεις την πληρη απολαυση που σου δινει η σειρά απο μεριας καθαρα των anime δε θελει μόνο σινεφιλική εμπειρία όπως ανέφερα αλλά και μπόλικα anime just to back it up.

Posted 16 October 2008 - 23:41
@roriconfan Φιλε για αλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου...Αμα δεν εχεις μια σχετικη εμπειρια δεν μπορεις να το καταλαβεις και θα προτιμησεις κατι ποιο "πιασαρικο"...Αλλα οπως ειπε και ο Rushifazu Airu μπορεις απλα να το Ξαναδεις οχι μια αλλα δυο και τρεις φορες αν χρειαστει,μετα απο αρκετο χρονο που εχεις ξοδεψει για να παρακολουθησεις αλες σειρες...

Posted 16 October 2008 - 23:55
Δε τα βρήκα όλα έτοιμα στο internet. Αφού να φανταστείς, ο καθένας άλλη ερμηνεία έβγαζε. Ότι παράθεσα στο κείμενο έγινε με πολύ εγκεφαλικό στύψιμο για να επιλέξω την πιο σωστή άποψη.
Συνεχίζω να υποστηρίζω θερμά ότι κανένας καινούριος στα ανιμέ δεν μπορεί να εκτιμήσει αρκετά την σειρά. Όχι αν πρώτα δε φάει στην μούρη τουλάχιστον 100 σειρές με χλιαρό και προβλέψιμο σενάριο και σιχαθεί τα κλισέ που μαζεύω και στο αντίστοιχο θέμα.
Εδώ καταντάνε οι περισσότεροι να θεωρούνε αριστούργημα σειρές σαν το Elfen Lied απλά γιατί έχει σοκαριστικές σκηνές ή το Code Geass γιατί έχει fan service και δεν υπολογίζουνε καθόλου την λογική ροή του σεναρίου ή των προσωπικοτήτων των χαρακτήρων. Αν όμως έχεις δει πολλές σειρές βλέπεις εύκολα ότι πολλά πράγματα είναι πυροτεχνήματα, όλο κρότο και φώτα που χάνονται στην στιγμή.
Το NGE δεν είναι πυροτέχνημα. Δε το φτιάξανε στα γρήγορα, απλά για να πουλήσει. Αφήνει πολλά πράγματα πίσω του. Που δεν είναι τρέντυ amoral αγοράκια ή bimbo ημίγυμνες ή lego ρομπότ, όλο φιγούρα χωρίς ουσία.
Πως να μη την έχω στα τοπ μου; 100 σελίδες πράμα χωράει σε χοντρική ανάλυση. Είναι εσωτερική αναζήτηση, όχι επιφανιακά φρουφρού.
Posted 17 October 2008 - 00:11
U R SCARRING THE NEWBIES AWAY !!!!!!Κι εγώ το είδα τρεις για να γράψω το guide που παράθεσα εδώ.
Δε τα βρήκα όλα έτοιμα στο internet. Αφού να φανταστείς, ο καθένας άλλη ερμηνεία έβγαζε. Ότι παράθεσα στο κείμενο έγινε με πολύ εγκεφαλικό στύψιμο για να επιλέξω την πιο σωστή άποψη.
Συνεχίζω να υποστηρίζω θερμά ότι κανένας καινούριος στα ανιμέ δεν μπορεί να εκτιμήσει αρκετά την σειρά. Όχι αν πρώτα δε φάει στην μούρη τουλάχιστον 100 σειρές με χλιαρό και προβλέψιμο σενάριο και σιχαθεί τα κλισέ που μαζεύω και στο αντίστοιχο θέμα.
Εδώ καταντάνε οι περισσότεροι να θεωρούνε αριστούργημα σειρές σαν το Elfen Lied απλά γιατί έχει σοκαριστικές σκηνές ή το Code Geass γιατί έχει fan service και δεν υπολογίζουνε καθόλου την λογική ροή του σεναρίου ή των προσωπικοτήτων των χαρακτήρων. Αν όμως έχεις δει πολλές σειρές βλέπεις εύκολα ότι πολλά πράγματα είναι πυροτεχνήματα, όλο κρότο και φώτα που χάνονται στην στιγμή.
Το NGE δεν είναι πυροτέχνημα. Δε το φτιάξανε στα γρήγορα, απλά για να πουλήσει. Αφήνει πολλά πράγματα πίσω του. Που δεν είναι τρέντυ amoral αγοράκια ή bimbo ημίγυμνες ή lego ρομπότ, όλο φιγούρα χωρίς ουσία.
Πως να μη την έχω στα τοπ μου; 100 σελίδες πράμα χωράει σε χοντρική ανάλυση. Είναι εσωτερική αναζήτηση, όχι επιφανιακά φρουφρού.
U FIEND (lol) XDDDDDDDDDDDDD
Posted 17 October 2008 - 00:14
Κι εγώ το είδα τρεις για να γράψω το guide που παράθεσα εδώ.
Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι που λεγεται :πρεπει να χεις δει ενα εκατομυριο ανιμε πρωτα πριν αγγιξεις το επος που λεγεται nge...
θα το πω με απλα ελληνικα...δεν ισχυει...
αδυνατω να καταλαβω τι σχεση εχει το να εχεις δει εναν αλφα αριθμο ανιμε με το να καταλαβεις ενα αλλο...δηλαδη τι σχεση μπορει να εχει ο naruto με το nge...ναι σιγουρα ειναι δυσκολονοητο,ναι σιγουρα χρειαζεται ανοικτο μυαλο αλλα εχω νεα!μαντεψτε!δεν υπαρχουν μονο τα ανιμε σαυτον κοσμο!και εξηγουμαι...το nge αυτο που χρειαζεται ειναι ενας τροπος σκεψης που να υπερβαινει τα καθημερινα και τα τετριμμενα και αυτο δεν στο προσφερουν μονο τα ανιμε αλλα και οι ταινιες τα βιβλια κτλ...επομενως και παιρνω παραδειγμα τον εαυτο μου,παρολο που ειχα δει ελαχιστα ανιμε ημουν πανετοιμη να δω nge και πιστευω το εκτιμησα πολυ περισσοτερο απο ατομα που βλεπουν χρονια ανιμε και επιμενουν να θεωρουν οτι ειναι mecha...
βρισκω την αποψη αυτη ελιτιστικη και παντελως αβασιμη...επιπλεον δεν θεωρω οτι ειναι και κανα φοβερο κατορθωμα να βρεις πληροφοριες στο ιντερνετ και να στυψεις το μυαλο σου για το ποια ειναι η πιο σωστη...καποιοι πριν απο σενα τα σκεφτηκαν in the first place...
Edited by mono, 17 October 2008 - 17:00.
Posted 17 October 2008 - 00:15

Posted 17 October 2008 - 00:18
Hold your horses mate...Πάλι εμπίπτεις σε συγκρίσεις.Αν θαρρείς ότι κάποιος στερείται τη λογική και την εξυπνάδα που απαιτείται για να αντιληφθεί το πόσο μεγάλο έργο είναι το NGE και θαρρείς ότι την αποκτά βλέποντας μλκιες και μετά,λέγοντς "Μα αυτό είναι καλύτερο από τα άλλα!!Συναρπαστική ανακάλυψη!!" θαρρώ ότι κάπου έχει γίνει λάθος έτσι?Γιατί όμοια σκεπτόμενοι είναι σαν να μου λες ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να χαρεί το "Νονο" άμα δεν έχει δει τις ταινείες του Seagal(άλλος μέγιστος μαθηματικός απο κει,διαιρέσεις δια το μηδέν through the ceiling).
Από την άλλη,νταξ,οκ την έκανες την ανάλυση αλλά δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις και συνέχεια...Δεν είναι και ό,τι πιο τιμητικό.Συμβουλή και τπτ παραπάνω αυτό.

Posted 17 October 2008 - 00:45