Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#211 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 19:25

(προσοχη! μεταφυσικη ειναι φιλοσοφικος ορος, οχι οι εξωγηινοι κι ο ζουπερμαν)

Μια διευκρίνιση Ο όρος "μεταφυσική" στην
φιλοσοφία υποδηλώνει την θρησκεία και τα περί αυτής

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#212 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 17:54

Μια διευκρίνιση Ο όρος "μεταφυσική" στην
φιλοσοφία υποδηλώνει την θρησκεία και τα περί αυτής

1. Αυτο ακριβως θα θελα να αποφυγω. το εντελως off topic
2. Ειναι σχεδον αδυνατον να δοθει ενιαιος ορισμος για μια φιλοσοφικη εννοια, τη στιγμη που η φιλοσοφια υπαρχει οσο κι ο ανθρωπος και αναλογα με διανοητες, σχολες, εποχες και ρευματα αναθεωρουνται ορισμοι.
3. ΟΧΙ. Δινοντας μια εικονα, η μεταφυσικη αναφερεται στο ευρυτερο πλαισιο που καθοριζει και προσδιοριζει τον συνειδητο κοσμο σε μια φιλοσοφικη θεωρια. Η πρωτη Μεταφυσικη ηταν του Αριστοτελη, που επεξηγουσε τα Φυσικα με αφηρημενες εννοιες. Η μεταφυσικη του Πλατωνα ειναι η Πλατωνικη κοσμοθεωρια (κοσμος των ιδεων κλπ.). Η μεταφυσικη της κλασσικης διαλεκτικης ειναι ο ορθος λογος.

ΕΔΙΤ: Το παραπανω δεν ειναι ορισμος, ειναι μια κατατοπιστικη σημειωση συνεπης στο πως αντιλαμβανομαι τα οσα εγω εχω διαβασει.

Η θρησκεια ειναι το υπερφυσικο, οπως και τα προαναφερθεντα.

Αν θελεις να συνεχισουμε τη συζητηση, παρακαλω pm me. Ας μη συνεχιστει στο topic του NGE

Υ.Γ. Sorry, Mods:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#213 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 20:19

Την τέλειωσα και εγώ τη σειρά πρόσφατα.
Βασικά περίμενα να έχει λιγότερο mecha, μιας και δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος anime... Παρ'όλα αυτά δεν με χάλασε καθόλου! :)
Μου άρεσε το τέλος της σειράς (episode 26). Θεώρησα ότι είχε "καλό" τέλος και απορώ γιατί δεν άρεσε στους fans. Τελικά βγήκε το "End" που ήταν από τα πιο λυπητερά τέλη που έχω δει ποτέ σε anime...
Πάντως εντάξει το ΝGE είναι must.-

PS: Asuka FTW :stubborn:

#214 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:48

παιδια , εχω δει την σειρα NGE , αλλα θελω να δω και τις ταινιες .επειδη ειδα ομως οτι εχουν βγει αρκετες , εχω μερικες αποριες .
1.Ποια να δω σαν φυσικη συνεχεια ?
2. Υπαρχει καμμια απο αυτες που θα με κανει να χασω την εκτιμηση μου σε αυτη ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#215 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:00

παιδια , εχω δει την σειρα NGE , αλλα θελω να δω και τις ταινιες .επειδη ειδα ομως οτι εχουν βγει αρκετες , εχω μερικες αποριες .

Οπωσδήποτε πρέπει να δεις το The end of Evangelion που είναι και το κανονικό τέλος. Τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια που πρέπει να αποφύγεις αλλά προσωπικά δε μου άρεσε η τελευταία καθόλου Evangelion: 1.0 You are (not) alone(πολύ φρουφρού κι αρώματα μπροστά στο original και πολύ γοργό για τα γούστα μου)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#216 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:01

Anepanalipto anime. Prototuph plokh, kaloi xarakthres eparkeis sxedia bebaia se auto pou usterei einai h mousikh. Bathitath h istoria tou. Apo thn arxh sou prokalh ena deos kai mia theleish na to suxexiseis. Pistepsteme aksizei. An kai exw dei molis 5 episodes (shmera to meshmeri) egine apo ta agaphmena mou anime .Kai sigoura pisteuw oti tha ginei kai kalutero me ton kairo! Parakalw ta spoilers se

Spoiler:
(afereste to ' apo to color') epidh endexomenos poloi na mhn to exoun dei. :)

Αθλιο, το μισησα. Ενα αθλιο ανιμε χωρισ ιδιαιτερα εντονη δραση, απλοικη πλοκη και γεματη απο πσιχολογικεσ μλκεσ.

FFS Δεν με νοιαζει πωσ νιω8ει το κα8υστεριμενο μετα απο οτιδιποτε, ουτε με ενδιαφερει η ζηλια τησ κομπλι3ικησ γερμανιδασ..

#217 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:07

Δες πρώτα το Death (που είναι κάτι σαν recup της σειράς ως το επεισόδιο 24) και μετά το End of Evangelion που είναι alternative ending της σειράς. Την Evangelion 1.0 You are not alone δες την όποτε θες, απλά να ξέρεις ότι είναι ουσιαστικά remake των πρώτων επεισοδίων της σειράς.

Οπωσδήποτε πρέπει να δεις το The end of Evangelion που είναι και το κανονικό τέλος. Τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια που πρέπει να αποφύγεις αλλά προσωπικά δε μου άρεσε η τελευταία καθόλου Evangelion: 1.0 You are (not) alone(πολύ φρουφρού κι αρώματα μπροστά στο original και πολύ γοργό για τα γούστα μου)

Όντως είχε πιο πολύ εφέ και lackάρει κάπως ως προς την "ψυχεδέλεια" (αν μπορεί να το πει κανείς έτσι) του ελάχιστου animation της αρχικής σειράς, αλλά δεν με χάλασε προσωπικά :wooi2:

EDIT:

Αθλιο, το μισησα. Ενα αθλιο ανιμε χωρισ ιδιαιτερα εντονη δραση, απλοικη πλοκη και γεματη απο πσιχολογικεσ μλκεσ.

FFS Δεν με νοιαζει πωσ νιω8ει το κα8υστεριμενο μετα απο οτιδιποτε, ουτε με ενδιαφερει η ζηλια τησ κομπλι3ικησ γερμανιδασ..

Αν είμασταν στο real life μάλλον θα στα έψελνα (όχι για το ότι πρόσβαλες την σειρά αλλά για την θέση σου ως προς το ζήτημα), αλλά εδώ είμαστε forum και δεν ταιριάζει να το κάνω :erk: Όχι ότι θα είχε και κάποιο νόημα εδώ που τα λέμε :emptyonexg1:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 13 Μάιος 2008 - 21:22

phmava.php

#218 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:20

θα ριξω μια ματια λοιπον σε αυτα που ειπατε .
αλλες αποριες τωρα ...:sigh2:
Η Ρει τελικα τι ηταν τελικα ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#219 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:26

Συλλυπητήρια. :hahaha:

Καλό θα ήταν βέβαια να βρίσεις αυτόν που σου πρότεινε το anime, και όχι το ίδιο το anime, διότι επίτηδες το κάνανε με λίγη δράση και πολύ ψυχανάλυση. Δεν τους βγήκε έτσι κατά λάθος.

Και ναι, στον τομέα του είναι αριστούργημα. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#220 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:26

Rei
Spoiler:

λολ

#221 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:36

To καλυτερο NGE-σχολιο ever, by uncyclopedia

If James Joyce took on the giant robot genre, it would look a bit like this.

Δωσεεεε:wooi2::wooi2::wooi2:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:45

Υπαρχει κι αλλη ταινια???:oo::oo:

Πως ειναι δυνατον να την εχασα αυτη την ταινια?
Α, δεν με βλεπω στα καλα μου.... μια απο τις αγαπημενες μου σειρες εχει βγαλει κι αλλη ταινια και δεν το πηρα χαμπαρι.:sigh2:

Παωωω:bike:

Spoiler:

#223 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:47

Αν μιλάς για το death and rebirth είναι απλά ένα (ανακατεμένο) recap των επεισοδίων με μερικές νέες σκηνές και λίγο EoE

#224 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:50

Rei

Spoiler:

λολ

ευχαριστω !
κατι υποψιαζομουν αλλα
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#225 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:51

Οχι, για το Evangelion: 1.0 You are not alone μιλω....
Τ'αλλα φυσικα και τα εχω δει....