(προσοχη! μεταφυσικη ειναι φιλοσοφικος ορος, οχι οι εξωγηινοι κι ο ζουπερμαν)
Μια διευκρίνιση Ο όρος "μεταφυσική" στην
φιλοσοφία υποδηλώνει την θρησκεία και τα περί αυτής
Posted 30 March 2008 - 19:25
(προσοχη! μεταφυσικη ειναι φιλοσοφικος ορος, οχι οι εξωγηινοι κι ο ζουπερμαν)
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 31 March 2008 - 17:54
1. Αυτο ακριβως θα θελα να αποφυγω. το εντελως off topicΜια διευκρίνιση Ο όρος "μεταφυσική" στην
φιλοσοφία υποδηλώνει την θρησκεία και τα περί αυτής
Posted 31 March 2008 - 20:19
Posted 13 May 2008 - 20:48
Posted 13 May 2008 - 21:00
παιδια , εχω δει την σειρα NGE , αλλα θελω να δω και τις ταινιες .επειδη ειδα ομως οτι εχουν βγει αρκετες , εχω μερικες αποριες .
1.Ποια να δω σαν φυσικη συνεχεια ?
2. Υπαρχει καμμια απο αυτες που θα με κανει να χασω την εκτιμηση μου σε αυτη ?
Posted 13 May 2008 - 21:01
Anepanalipto anime. Prototuph plokh, kaloi xarakthres eparkeis sxedia bebaia se auto pou usterei einai h mousikh. Bathitath h istoria tou. Apo thn arxh sou prokalh ena deos kai mia theleish na to suxexiseis. Pistepsteme aksizei. An kai exw dei molis 5 episodes (shmera to meshmeri) egine apo ta agaphmena mou anime .Kai sigoura pisteuw oti tha ginei kai kalutero me ton kairo! Parakalw ta spoilers se
Spoiler:(afereste to ' apo to color') epidh endexomenos poloi na mhn to exoun dei.
Posted 13 May 2008 - 21:07
Δες πρώτα το Death (που είναι κάτι σαν recup της σειράς ως το επεισόδιο 24) και μετά το End of Evangelion που είναι alternative ending της σειράς. Την Evangelion 1.0 You are not alone δες την όποτε θες, απλά να ξέρεις ότι είναι ουσιαστικά remake των πρώτων επεισοδίων της σειράς.παιδια , εχω δει την σειρα NGE , αλλα θελω να δω και τις ταινιες .επειδη ειδα ομως οτι εχουν βγει αρκετες , εχω μερικες αποριες .
1.Ποια να δω σαν φυσικη συνεχεια ?
2. Υπαρχει καμμια απο αυτες που θα με κανει να χασω την εκτιμηση μου σε αυτη ?
Οπωσδήποτε πρέπει να δεις το The end of Evangelion που είναι και το κανονικό τέλος. Τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια που πρέπει να αποφύγεις αλλά προσωπικά δε μου άρεσε η τελευταία καθόλου Evangelion: 1.0 You are (not) alone(πολύ φρουφρού κι αρώματα μπροστά στο original και πολύ γοργό για τα γούστα μου)
Αθλιο, το μισησα. Ενα αθλιο ανιμε χωρισ ιδιαιτερα εντονη δραση, απλοικη πλοκη και γεματη απο πσιχολογικεσ μλκεσ.
FFS Δεν με νοιαζει πωσ νιω8ει το κα8υστεριμενο μετα απο οτιδιποτε, ουτε με ενδιαφερει η ζηλια τησ κομπλι3ικησ γερμανιδασ..
Edited by phm, 13 May 2008 - 21:22.
Posted 13 May 2008 - 21:20
Posted 13 May 2008 - 21:26
Συλλυπητήρια.Αθλιο, το μισησα. Ενα αθλιο ανιμε χωρισ ιδιαιτερα εντονη δραση, απλοικη πλοκη και γεματη απο πσιχολογικεσ μλκεσ.
FFS Δεν με νοιαζει πωσ νιω8ει το κα8υστεριμενο μετα απο οτιδιποτε, ουτε με ενδιαφερει η ζηλια τησ κομπλι3ικησ γερμανιδασ..
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 May 2008 - 21:26
Αθλιο, το μισησα. Ενα αθλιο ανιμε χωρισ ιδιαιτερα εντονη δραση, απλοικη πλοκη και γεματη απο πσιχολογικεσ μλκεσ.
Posted 13 May 2008 - 21:36
ΔωσεεεεIf James Joyce took on the giant robot genre, it would look a bit like this.
Posted 13 May 2008 - 21:45
Posted 13 May 2008 - 21:47
Posted 13 May 2008 - 21:50
Rei
Spoiler:
λολ
Posted 13 May 2008 - 21:51