να φανταστω οι προσδοκιες μου για αγγλικους υποτιτλους ειναι υπερβολικες?Lolipower.org
ddl#4
[NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480].mkv
για τους ανυπομονους.
το κατεβαζω παντως , ουτος η αλλος δεν εχω να χασω και τιποτα

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:44
να φανταστω οι προσδοκιες μου για αγγλικους υποτιτλους ειναι υπερβολικες?Lolipower.org
ddl#4
[NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480].mkv
για τους ανυπομονους.
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:46
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:53
ώρα από τη ζωή σου που θα το δεις μόνο
χωρίς πλάκα, δεν ξέρω αν χρειαζόταν πραγματικά αυτό το "remake"...
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 19:30
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 07:34
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 16:10
Μα τι λες; Γιατι να περιμενεις μερικους μηνες για να δεις μια ταινια με αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου με επισημους υποτιτλους τη στιγμη που μπορεις να τη δεις εδω και τωρα με εικονα πιο θολη απο τα νερα του Θερμαϊκου, ηχο που ακουγεται λες και ερχεται απο χιλιομετρα μακρυα και υποτιτλους επηρεασμενους απο τα παραπανω (πχ αμεταφραστες πινακιδες επειδη δε φαινεται καν τι λενε) ; Προς Θεου!Ακόμα δεν μπορώ να βρω λόγο για να κατεβάσει κάποιος αυτή την ταινία από camrip
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 16:47
πολυ απλα.Μα τι λες; Γιατι να περιμενεις μερικους μηνες για να δεις μια ταινια με αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου με επισημους υποτιτλους τη στιγμη που μπορεις να τη δεις εδω και τωρα με εικονα πιο θολη απο τα νερα του Θερμαϊκου, ηχο που ακουγεται λες και ερχεται απο χιλιομετρα μακρυα και υποτιτλους επηρεασμενους απο τα παραπανω (πχ αμεταφραστες πινακιδες επειδη δε φαινεται καν τι λενε) ; Προς Θεου!
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 19:56
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 21:32
Είδα και τα 26 επισόδεια και τις 3 ταινίες
Θα το χαρακτήριζα σαν ένα ενδιαφέρον anime και τίποτα παραπάνω.Δεν θέλω καν να συζητήσω για τα τελευταία επισόδεια.Πέραν ότι μου φάγαν άδικα χρόνο από την ζωή μου δεν κατάλαβα τι προσφέρανε.
Το ίδιο έχω να πω και για την 1η ταινία
Η 2 και 3 παλευότουσταν αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι σκατοψυχολογικό τέλος ήταν αυτό.
Θα μπορούσε ίσως να είναι πάρα πολύ καλό anime αλλά η πολύ ψυχεδέλια τους βάρεσε στο κεφάλι και το γ******
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 01:22
Είδα και τα 26 επισόδεια και τις 3 ταινίες
Θα το χαρακτήριζα σαν ένα ενδιαφέρον anime και τίποτα παραπάνω.Δεν θέλω καν να συζητήσω για τα τελευταία επισόδεια.Πέραν ότι μου φάγαν άδικα χρόνο από την ζωή μου δεν κατάλαβα τι προσφέρανε.
Το ίδιο έχω να πω και για την 1η ταινία
Η 2 και 3 παλευότουσταν αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι σκατοψυχολογικό τέλος ήταν αυτό.
Θα μπορούσε ίσως να είναι πάρα πολύ καλό anime αλλά η πολύ ψυχεδέλια τους βάρεσε στο κεφάλι και το γ******
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 01:39
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 02:58
Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες αυτού του κόσμου είχαν τη μία ή την άλλη τρέλα. Fact.Μην ξεχνατε οτι ο ο τυπος που εβγαλε το anime δεν ηταν και πολυ στα καλα του.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:19
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:56
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 13:10
Πες τα!! Σκατο-κλισε!
Να τα χέσω κάτι τέλη του στυλ Dragonball που ο πρωταγωνιστής τρώει το ξύλο της αρκούδας και μετά στο άσχετο γίνεται δυνατότερος και νικάει για να προστατέψει τους φίλους του.