Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#166 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:44

Lolipower.org
ddl#4

[NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480].mkv

για τους ανυπομονους.

να φανταστω οι προσδοκιες μου για αγγλικους υποτιτλους ειναι υπερβολικες?
το κατεβαζω παντως , ουτος η αλλος δεν εχω να χασω και τιποτα :).
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#167 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:46

ώρα από τη ζωή σου που θα το δεις μόνο :P

χωρίς πλάκα, δεν ξέρω αν χρειαζόταν πραγματικά αυτό το "remake"... :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:53

ώρα από τη ζωή σου που θα το δεις μόνο :P

χωρίς πλάκα, δεν ξέρω αν χρειαζόταν πραγματικά αυτό το "remake"... :(

NANI????????? ρεσυ μονο καλυτερα σχεδια να υπαρχουν εμενα μου ειναι υπεραρκετο, ποσο μαλον αμα εχει εναλακτικες σκηνες.Το οτι μπορει να χασω χρονο απο τη ζωη μου αναφερομουν στο εαν το αρχειο που θα κατεβασω εχει υποτιτλους , γιατι στην αντιθετη περιπτωση καθισταται μη κατανοησιμο(δεν την κατεχω την ιαπωνικη :( ).
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#169 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 19:30

Έχει και styled κιόλας.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#170 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 07:34

Ακόμα δεν μπορώ να βρω λόγο για να κατεβάσει κάποιος αυτή την ταινία από camrip :blurah5:

#171 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 16:10

Ακόμα δεν μπορώ να βρω λόγο για να κατεβάσει κάποιος αυτή την ταινία από camrip :blurah5:

Μα τι λες; Γιατι να περιμενεις μερικους μηνες για να δεις μια ταινια με αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου με επισημους υποτιτλους τη στιγμη που μπορεις να τη δεις εδω και τωρα με εικονα πιο θολη απο τα νερα του Θερμαϊκου, ηχο που ακουγεται λες και ερχεται απο χιλιομετρα μακρυα και υποτιτλους επηρεασμενους απο τα παραπανω (πχ αμεταφραστες πινακιδες επειδη δε φαινεται καν τι λενε) ; Προς Θεου!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 16:47

Μα τι λες; Γιατι να περιμενεις μερικους μηνες για να δεις μια ταινια με αριστη ποιοτητα εικονας και ηχου με επισημους υποτιτλους τη στιγμη που μπορεις να τη δεις εδω και τωρα με εικονα πιο θολη απο τα νερα του Θερμαϊκου, ηχο που ακουγεται λες και ερχεται απο χιλιομετρα μακρυα και υποτιτλους επηρεασμενους απο τα παραπανω (πχ αμεταφραστες πινακιδες επειδη δε φαινεται καν τι λενε) ; Προς Θεου!

πολυ απλα.
fanboy-ισμος.(και στο θυληκο του αντιστοιχο.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 19:56

Είδα και τα 26 επισόδεια και τις 3 ταινίες

Θα το χαρακτήριζα σαν ένα ενδιαφέρον anime και τίποτα παραπάνω.Δεν θέλω καν να συζητήσω για τα τελευταία επισόδεια.Πέραν ότι μου φάγαν άδικα χρόνο από την ζωή μου δεν κατάλαβα τι προσφέρανε.

Το ίδιο έχω να πω και για την 1η ταινία
Η 2 και 3 παλευότουσταν αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι σκατοψυχολογικό τέλος ήταν αυτό.

Θα μπορούσε ίσως να είναι πάρα πολύ καλό anime αλλά η πολύ ψυχεδέλια τους βάρεσε στο κεφάλι και το γ******

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#174 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 21:32

Θα το χαρακτήριζα σαν ένα ενδιαφέρον anime και τίποτα παραπάνω.Δεν θέλω καν να συζητήσω για τα τελευταία επισόδεια.Πέραν ότι μου φάγαν άδικα χρόνο από την ζωή μου δεν κατάλαβα τι προσφέρανε.

Η 2 και 3 παλευότουσταν αλλά πάλι δεν κατάλαβα τι σκατοψυχολογικό τέλος ήταν αυτό.

Θα μπορούσε ίσως να είναι πάρα πολύ καλό anime αλλά η πολύ ψυχεδέλια τους βάρεσε στο κεφάλι και το γ******

κοιτα...και το ναρουτο θα μπορουσε να ειναι καλο ανιμε αν πεταγαν τον ναρουτο απεξω.. Ο_ο

ψηχολογικο ειναι το ανιμε και tbh πρωσοπικα μου αρεσε..που σκαλωσες εσυ ακριβως?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 01:22

Θα προτιμούσες αν τελείωνε συνηθισμένα; Να πεταγόταν ο τελευταίος άγγελος, να γινόταν μια μάχη για 3 επεισόδια και μετά happy ending; Εγώ το λάτρεψα που δεν τελείωσε σαν μια από τα ίδια.

Και άλλωστε, η σειρά δεν είναι σκατο-shonen, είναι ψυχεδελική ενδοσκόπιση. Όσο ακατανόητα κι αν φαίνονται όλα αυτά στο τέλος, είναι απολύτως λογικά αν το ψάξεις ψυχολογικά και συμβολικά.

Να τα χέσω κάτι τέλη του στυλ Dragonball που ο πρωταγωνιστής τρώει το ξύλο της αρκούδας και μετά στο άσχετο γίνεται δυνατότερος και νικάει για να προστατέψει τους φίλους του.

#176 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 01:39

Μην ξεχνατε οτι ο ο τυπος που εβγαλε το anime δεν ηταν και πολυ στα καλα του.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

#177 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 02:58

Μην ξεχνατε οτι ο ο τυπος που εβγαλε το anime δεν ηταν και πολυ στα καλα του.

Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες αυτού του κόσμου είχαν τη μία ή την άλλη τρέλα. Fact. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#178 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:19

Τι να κάνουμε προτιμήσεις είναι αυτές.Για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπω ταινίες του Lynch που είναι σκέτη παράνοια, με χάλασε το τέλος.Αν μπορεί να το πει κανείς τέλος γιατί εγώ δεν είδα κανένα closure στην ιστορία.Απλά για χιλιοστή φορά μας έδειξε τον κομπλεξάρα Shinji να πολεμάει με τους "δαίμονες" του
Εγώ θα προτιμούσα ένα νορμάλ τέλος (δεν με ενδιάφερει να είναι happy.
Spoiler:
).Υποθέτω ότι οι ταινίες 2 και 3 βγήκαν για να ικανοποιήσουν fans με το ίδο σκεπτικό με το δικό μου.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#179 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:56

Εμενα προσωπικα το NGE, απο την αρχη μεχρι το επεισοδιο που βλεπουμε την αφιξη της Asuka, μου ηταν αρκετα ακαταλαβιστικο και πολυ καταθλιπτικο. Και φυσικα απο την αφιξη της Asuka (Αsuka rulez!:wooi2:) και μετα....... απλα πορωθηκα! Αντε, ευτυχως που ηρθε ενας αστειος και καυστικος χαρακτηρας για ν'αξιζει να βλεπεται το ανιμε αυτο. Αλλα μπορω να πω πως μου αρεσε κι η υποθεση αρκετα...

Μην με κραξετε, την δικια μου γνωμη λεω...(:deadga6:δηλαδη)

#180 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 13:10

Να τα χέσω κάτι τέλη του στυλ Dragonball που ο πρωταγωνιστής τρώει το ξύλο της αρκούδας και μετά στο άσχετο γίνεται δυνατότερος και νικάει για να προστατέψει τους φίλους του.

Πες τα!! Σκατο-κλισε!

Μα δε μπορώ να καταλάβω, άλλοι bitching για το τέλος πως ήταν μαλακ*α κλπ κλπ. Βγάζει ο Anno τώρα τα καινούρια --φυσικά με γνώμονα να κονομήσει αλλά και για να το κάνει πιο κατανοητό-- και πάλι bitching.

Δημοσιευμένη  εικόνα