Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#151 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 13:50

Well, πρέπει να το δεις μόνη σου γιατί όπως μας έχει συνηθίσει η Gainax, οι απόψεις διίστανται :fromabove: προσωπικά είναι μακράν το αγαπημένο μου anime ^^ αξίζει 100% να το δεις :thatsit:

#152 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 13:54

Λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω αλλά έχουνε απαντηθεί ΌΛΕΣ οι απορίες σας για το τι παίζει στην αρχική σειρά; Έχω μαζέψει πληροφορίες από χίλιες μεριές και απλά θέλω να βοηθήσω όσους ακόμα δεν καταλάβανε κάτι στο σενάριο ή στους συμβολισμούς του.

καλησπερα και καλη χρονια κατ'αρχην. εχω ακουσει πολλα για το Neon Genesis Evangelion αλλα δεν εχει τυχει ποτε να κατσω να το δω. ειναι τοσο καλο οσο λενε?

Εαν σου αρέσουνε καταθληπτικές ιστορίες , περίπλοκα σενάρια, θρησκευτικοί συμβολισμοί, ψυχοπλακωτικοί χαρακτήρες, τεράστια ρομπότ, απόκοσμα τέρατα, εξειδικευμένοι τεχνολογικοί/φιλοσοφικοί όροι, σεξουαλική αμηχανία, ημίτρελοι έφηβοι, υπαρξιακά ερωτήματα, συνομωσίες για το τέλος του κόσμου, το ίδιο το τέλος του κόσμου, τραγικό τέλος και περιτέρω ψάξιμο για το τι συμβαίνει στην ιστορία... τότε είναι καλό. Hell, είναι από τα καλύτερα. Για εμένα έρχεται ελαφρώς δεύτερο μετά το RPG Xenogears, το οποίο ποτέ δεν έγινε σειρά. Για τυχόν απορίες, ρώτα με.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 13 Μάιος 2008 - 21:10
merged

#153 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 14:13

Εαν σου αρέσουνε καταθληπτικές ιστορίες , περίπλοκα σενάρια, θρησκευτικοί συμβολισμοί, ψυχοπλακωτικοί χαρακτήρες, τεράστια ρομπότ, απόκοσμα τέρατα, εξειδικευμένοι τεχνολογικοί/φιλοσοφικοί όροι, σεξουαλική αμηχανία, ημίτρελοι έφηβοι, υπαρξιακά ερωτήματα, συνομωσίες για το τέλος του κόσμου, το ίδιο το τέλος του κόσμου, τραγικό τέλος και περιτέρω ψάξιμο για το τι συμβαίνει στην ιστορία... τότε είναι καλό. Hell, είναι από τα καλύτερα. Για εμένα έρχεται ελαφρώς δεύτερο μετά το RPG Xenogears, το οποίο ποτέ δεν έγινε σειρά. Για τυχόν απορίες, ρώτα με.

νομίζω ότι η giota83 ακόμη είναι στην πολη αρχή τις εμπειρίας με τα anime και ίσως καλύτερα να άρχιζε με κάποιο άλλο τύπο

#154 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 14:16

νομίζω ότι η giota83 ακόμη είναι στην πολη αρχή τις εμπειρίας με τα anime και ίσως καλύτερα να άρχιζε με κάποιο άλλο τύπο

Bah, :Blissfull: One of the best anime to start, σε βάζει μέσα, tried and tested :riiight:

#155 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 17:25

+1 εγω με αυτο αρχισα το πηρα σερι και ξαναειδα τα τελευταια 2 επισοδεια εξτρα 2 φορες γιατι ειχα μεινει μλκς :wis::wooi2:

#156 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 17:41

Bah, :Blissfull: One of the best anime to start, σε βάζει μέσα, tried and tested :riiight:

+1 εγω με αυτο αρχισα το πηρα σερι και ξαναειδα τα τελευταια 2 επισοδεια εξτρα 2 φορες γιατι ειχα μεινει μλκς :wis::wooi2:

ναι αλλα εσείς είστε αγόρια, ίσως η κοπέλα να μη βλέπει τέτοια....

#157 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 19:29

ρε συ..το κλιμα στο eva ειναι λιγο βαρυ για 1ο ανιμε..
δεν λεω..πολυ γαματο αλλα παλι το θεωρω λιγο βαρυ ειδικα για καποιον
που δεν εχει καν την overall idea για ανιμε.

τα 2 τεέυταια απο την σειρα ε? ναι ειναι λιγο..καπως :P

ναι αλλα εσείς είστε αγόρια, ίσως η κοπέλα να μη βλέπει τέτοια....

νταξει μωρε..μπορει να δοκιμασει αν τησ αρεσει αλλιως το αφηνει..δεν ειναι θεμα..απλα να μην μπει κατευθειαν στα βαθια..

PS: ωρεα sig erisabetsu :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 20:25

καλησπερα και καλη χρονια κατ'αρχην. εχω ακουσει πολλα για το Neon Genesis Evangelion αλλα δεν εχει τυχει ποτε να κατσω να το δω. ειναι τοσο καλο οσο λενε?

Προσωπικά είναι ένα απο τα αγαπημένα μου. Το θεωρώ πολύ καλή δουλειά απο όλες τις απόψεις!
Πάντως αν είσαι στην "αρχή" ακόμα, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το παρακολουθήσεις για τους λόγους που προανέφεραν Erisabetsu και Shadow Strike.

roriconfan-- Ορισμένα πράγματα θα μείνουν και θα παραμείνουν speculations για τον απλό λόγο πως ο Anno δεν έχει επιβεβαιώσει, οπότε οι θεωρίες online είναι απλά θεωρίες. --χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν δουλευτεί ή δεν βασίζονται κάπου, απλά επιβεβαιωμένα πράγματα υπάρχουν λίγα, οπότε τα υπόλοιπα στην φαντασία του καθένα. -- Να δούμε στις νέες ταινίες μήπως απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα.
:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 20:55

Εμένα πάντως το πρώτο μου anime ήτανε :oo: (μετά από το τελευταίο επ. του hellsing) anyway, μπορεί ίσως να πέσει λίγο "κάπως" (κατατοπιστικότατος εεεε? :congrats:)

Όπως λέει και ο Shadowstrike, ας το δει, και άμα πέσει βαρύ τ'αφίνει xDDD

-- Να δούμε στις νέες ταινίες μήπως απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα. :wis:

ΙΜΟ δεν πρέπει να το κάνουν

#160 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 22:32

νομίζω ότι τα ερωτήματα θα πολλαπλασιαστούν

#161 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 22:45

ΙΜΟ δεν πρέπει να το κάνουν

ειναι καποια ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν..η μαλλον καλο θα ηταν να απαντηθουν..

νομίζω ότι τα ερωτήματα θα πολλαπλασιαστούν

οπως ειπε κ η erisabetsu μαλλον θα πολλ/ουν κ με βαση το ολο concept της σειρας εχει δικιο..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 23:19

Ο Anno ανέφερε πως θα είναι περισσότερο "προσβάσιμες" οι νέες ταινίες γι'αυτό και ανέφερα πως μπορεί να παιχτεί νέο footage --που θα παιχτεί στην Movie 04 ούτως η άλλως-- ή τουλάχιστον να δούμε πράγματα απο διαφορετικές points of view. Τώρα βέβαια αυτά είναι λόγια οπότε αναμένουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 05:04

Lolipower.org
ddl#4

[NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480].mkv

για τους ανυπομονους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#164 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 14:04

Lolipower.org
ddl#4

για τους ανυπομονους.

Dammit that's really poor if you're used to the ZX release... :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:35

Lolipower.org
ddl#4

για τους ανυπομονους.

Απο πατατα το κανανε πουρε. Οι νεες σκηνες δεν κολανε οπτικα με τις originale και παίζουν διάφορα spoiler απο το παρασκήνιο. "Οίκο ανοχής" το κάνανε. Έχει και κάτι καινούργια κουφα... Ε ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare