Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#136 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 November 2007 - 23:51

red pyramid να μαντέψω και εσύ Asuka fan? :Blissfull:[/B]

Ω ναι:wooi2:κοίτα,και η Rei μια χαρά είναι,πολύ ενδαφέροντες χαρακτήρες και οι 2,απλά σου λέω ποια συμπάθησα περρισσότερο.
Spoiler:

Άγγελε με τα 6 φτερά,για αυτό το σπόιλερ σου αξίζουνε φτερά,πίσσα,πούπουλα και μπάν.:hahaha:
Posted Image

#137 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 24 November 2007 - 03:38

Ω ναι:wooi2:κοίτα,και η Rei μια χαρά είναι,πολύ ενδαφέροντες χαρακτήρες και οι 2,απλά σου λέω ποια συμπάθησα περρισσότερο.

Spoiler:

Άγγελε με τα 6 φτερά,για αυτό το σπόιλερ σου αξίζουνε φτερά,πίσσα,πούπουλα και μπάν.:hahaha:

Spoiler: Απάντηση στο Spoiler

Ήμουν σε φάση να βάλω/να μη βάλω Asuka στα favorite female anime/manga characters και χάρη στο End of Evangelion πήγε στην 4η θέση.:wooi2: Μου άρεσε πολύ περισσότερο από συτό της σειράς που βασικά το είδα σαν μια προσπάθεια να το παίξουν κουλτουριάρηδες μιας και φάνηκε ότι είχαν εξαρχής το End of Evangelion στο μυαλό τους:nosey:

Posted Image

#138 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 24 November 2007 - 22:20

Δε θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά σε αυτό το thread αλλά ο Anno έχει δηλώσει πως η Asuka είναι η αγαπημένη του χαρακτήρας!?! --φαντάσου να μην ήταν και η favorite του τι είχε να γίνει--

Το πως περιμένω να βγει πάντως το δεύτερο μέρος του Rebuild δεν περιγράφεται! Άντε να έρθει η Asuka να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Posted Image

#139 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 November 2007 - 22:46

Το πως περιμένω να βγει πάντως το δεύτερο μέρος του Rebuild δεν περιγράφεται! Άντε να έρθει η Asuka να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Μια στιγμή... το πρώτο το είδες; Γιατί εγώ όχι ακόμα. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#140 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 24 November 2007 - 23:11

Μια στιγμή... το πρώτο το είδες; Γιατί εγώ όχι ακόμα. :nosey:

Βασικά σ'ένα japanese forum ένα μέλος είχε κάνει upload όλη το audio της ταινίας και ορισμένα videos απο το κινητό του. Αλλά τώρα τα έχει κατεβάσει.

Απλά είπα πως γενικά ανυπομονώ για την δεύτερη ταινία λόγω της αγαπημένης μου character.

Απ'οσο γνωρίζω πάντως υπάρχει πιθανότητα να παιχτεί σ'ένα φεστβάλ στην Αμερική το Rebuild:01 το Δεκέμβριο οπότε το fansub θα βγει αρκετά σύντομα.

Posted Image

#141 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 posts

Posted 09 December 2007 - 09:13

Φοβερο το ΝGE. Αλλα ενα πραγμα με χαλασε λιγο.
Spoiler:

Και Rei>All.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

#142 Thoririn

Thoririn

Silence equals sane

• Members
  • 59 posts

Posted 09 December 2007 - 12:59

owsome anime1!

:wis:

#143 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 11 December 2007 - 23:20

REI>ALL idd ^^
γαματο ανιμε με γαματη υποθεση..
πιστευω υστερουσε στην μουσικη κ πολλες σκηνες επαναλαμβανονταν αλλα κ παλι ηταν γαματο...
γενικα με συγκινισε το τελειωμα και ηλπιζα να συνεχισει κιαλλο.
αλλα ολα τα καλα τελειωνουν...

btw συντομα δν βγαζουν κ το remake of the evangelion?
Posted Image

#144 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 December 2007 - 16:00

btw συντομα δν βγαζουν κ το remake of the evangelion?

Το έχουν βγάλει ήδη στους κινηματογράφους στην ιαπωνία ^^ περιμένουμε dvd-release για rip xD

p.s. υστερούσε στην μουσική? :oo: Μου αρέσει τόσο πολύ που έχω 4 gb nge sountrack xDDDDDDDD

#145 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 12 December 2007 - 16:21

Το έχουν βγάλει ήδη στους κινηματογράφους στην ιαπωνία ^^ περιμένουμε dvd-release για rip xD

p.s. υστερούσε στην μουσική? :oo: Μου αρέσει τόσο πολύ που έχω 4 gb nge sountrack xDDDDDDDD

rlly? ελα να βγει κ subbed ^^

ρε συ..μου αρεσαν τα τραγουδια κ το soudntrack αλλα τα ειχαν σε ακυρες στιγμες :S
η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε..
Posted Image

#146 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 13 December 2007 - 01:26

Το soundtrack δεν ήταν για να τρελαίνεσαι --όπως ας πούμε Rurouni Kenshin ή TRC-- αλλά είχε κάποια καλά κομμάτια. Ειδικά τα Rei themes.

Posted Image

#147 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 13 December 2007 - 01:51

http://tracker.anirena.com/download.php?id=3342

fake i assume ._.

#148 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 December 2007 - 10:47

TS2BT

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#149 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 19 December 2007 - 20:48

http://tracker.anirena.com/download.php?id=3342

fake i assume ._.

Δοκίμασα το link. Είναι απλά το πρώτο επεισόδιο της σειράς raw. Αλλά βρήκα την ευκαιρία και κάθισα και τα είδα όλα πάλι από την αρχή. :D
:bath:

Btw, όποιος ακούσει κάτι καινούριο για την ταινία και το πει και σ'εμάς τους υπόλοιπους, θα του είμαστε υπόχρεοι! :P
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#150 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 02 January 2008 - 13:40

καλησπερα και καλη χρονια κατ'αρχην. εχω ακουσει πολλα για το Neon Genesis Evangelion αλλα δεν εχει τυχει ποτε να κατσω να το δω. ειναι τοσο καλο οσο λενε?