Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Neon Genesis Evangelion
Posted 02 January 2008 - 13:50
Posted 02 January 2008 - 13:54
καλησπερα και καλη χρονια κατ'αρχην. εχω ακουσει πολλα για το Neon Genesis Evangelion αλλα δεν εχει τυχει ποτε να κατσω να το δω. ειναι τοσο καλο οσο λενε?
Εαν σου αρέσουνε καταθληπτικές ιστορίες , περίπλοκα σενάρια, θρησκευτικοί συμβολισμοί, ψυχοπλακωτικοί χαρακτήρες, τεράστια ρομπότ, απόκοσμα τέρατα, εξειδικευμένοι τεχνολογικοί/φιλοσοφικοί όροι, σεξουαλική αμηχανία, ημίτρελοι έφηβοι, υπαρξιακά ερωτήματα, συνομωσίες για το τέλος του κόσμου, το ίδιο το τέλος του κόσμου, τραγικό τέλος και περιτέρω ψάξιμο για το τι συμβαίνει στην ιστορία... τότε είναι καλό. Hell, είναι από τα καλύτερα. Για εμένα έρχεται ελαφρώς δεύτερο μετά το RPG Xenogears, το οποίο ποτέ δεν έγινε σειρά. Για τυχόν απορίες, ρώτα με.
Edited by Kenny, 13 May 2008 - 21:10.
merged
Posted 02 January 2008 - 14:13
Εαν σου αρέσουνε καταθληπτικές ιστορίες , περίπλοκα σενάρια, θρησκευτικοί συμβολισμοί, ψυχοπλακωτικοί χαρακτήρες, τεράστια ρομπότ, απόκοσμα τέρατα, εξειδικευμένοι τεχνολογικοί/φιλοσοφικοί όροι, σεξουαλική αμηχανία, ημίτρελοι έφηβοι, υπαρξιακά ερωτήματα, συνομωσίες για το τέλος του κόσμου, το ίδιο το τέλος του κόσμου, τραγικό τέλος και περιτέρω ψάξιμο για το τι συμβαίνει στην ιστορία... τότε είναι καλό. Hell, είναι από τα καλύτερα. Για εμένα έρχεται ελαφρώς δεύτερο μετά το RPG Xenogears, το οποίο ποτέ δεν έγινε σειρά. Για τυχόν απορίες, ρώτα με.
νομίζω ότι η giota83 ακόμη είναι στην πολη αρχή τις εμπειρίας με τα anime και ίσως καλύτερα να άρχιζε με κάποιο άλλο τύπο
Posted 02 January 2008 - 14:16
νομίζω ότι η giota83 ακόμη είναι στην πολη αρχή τις εμπειρίας με τα anime και ίσως καλύτερα να άρχιζε με κάποιο άλλο τύπο
Bah,
Posted 02 January 2008 - 17:25
Posted 02 January 2008 - 17:41
Bah,
One of the best anime to start, σε βάζει μέσα, tried and tested
ναι αλλα εσείς είστε αγόρια, ίσως η κοπέλα να μη βλέπει τέτοια....+1 εγω με αυτο αρχισα το πηρα σερι και ξαναειδα τα τελευταια 2 επισοδεια εξτρα 2 φορες γιατι ειχα μεινει μλκς
Posted 02 January 2008 - 19:29
Bah,
One of the best anime to start, σε βάζει μέσα, tried and tested
ρε συ..το κλιμα στο eva ειναι λιγο βαρυ για 1ο ανιμε..
δεν λεω..πολυ γαματο αλλα παλι το θεωρω λιγο βαρυ ειδικα για καποιον
που δεν εχει καν την overall idea για ανιμε.
τα 2 τεέυταια απο την σειρα ε? ναι ειναι λιγο..καπως+1 εγω με αυτο αρχισα το πηρα σερι και ξαναειδα τα τελευταια 2 επισοδεια εξτρα 2 φορες γιατι ειχα μεινει μλκς
ναι αλλα εσείς είστε αγόρια, ίσως η κοπέλα να μη βλέπει τέτοια....
νταξει μωρε..μπορει να δοκιμασει αν τησ αρεσει αλλιως το αφηνει..δεν ειναι θεμα..απλα να μην μπει κατευθειαν στα βαθια..
PS: ωρεα sig erisabetsu

Posted 02 January 2008 - 20:25
Προσωπικά είναι ένα απο τα αγαπημένα μου. Το θεωρώ πολύ καλή δουλειά απο όλες τις απόψεις!καλησπερα και καλη χρονια κατ'αρχην. εχω ακουσει πολλα για το Neon Genesis Evangelion αλλα δεν εχει τυχει ποτε να κατσω να το δω. ειναι τοσο καλο οσο λενε?
Πάντως αν είσαι στην "αρχή" ακόμα, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το παρακολουθήσεις για τους λόγους που προανέφεραν Erisabetsu και Shadow Strike.
roriconfan-- Ορισμένα πράγματα θα μείνουν και θα παραμείνουν speculations για τον απλό λόγο πως ο Anno δεν έχει επιβεβαιώσει, οπότε οι θεωρίες online είναι απλά θεωρίες. --χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν δουλευτεί ή δεν βασίζονται κάπου, απλά επιβεβαιωμένα πράγματα υπάρχουν λίγα, οπότε τα υπόλοιπα στην φαντασία του καθένα. -- Να δούμε στις νέες ταινίες μήπως απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα.

Posted 02 January 2008 - 20:55
Όπως λέει και ο Shadowstrike, ας το δει, και άμα πέσει βαρύ τ'αφίνει xDDD
ΙΜΟ δεν πρέπει να το κάνουν-- Να δούμε στις νέες ταινίες μήπως απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα.
Posted 02 January 2008 - 22:32
Posted 02 January 2008 - 22:45
ΙΜΟ δεν πρέπει να το κάνουν
ειναι καποια ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν..η μαλλον καλο θα ηταν να απαντηθουν..
νομίζω ότι τα ερωτήματα θα πολλαπλασιαστούν
οπως ειπε κ η erisabetsu μαλλον θα πολλ/ουν κ με βαση το ολο concept της σειρας εχει δικιο..

Posted 02 January 2008 - 23:19

Posted 27 January 2008 - 05:04
ddl#4
[NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480].mkv
για τους ανυπομονους.
Posted 27 January 2008 - 14:04
Lolipower.org
ddl#4
για τους ανυπομονους.
Dammit that's really poor if you're used to the ZX release...
Posted 28 January 2008 - 17:35
Lolipower.org
ddl#4
για τους ανυπομονους.
Απο πατατα το κανανε πουρε. Οι νεες σκηνες δεν κολανε οπτικα με τις originale και παίζουν διάφορα spoiler απο το παρασκήνιο. "Οίκο ανοχής" το κάνανε. Έχει και κάτι καινούργια κουφα... Ε ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα.

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare