Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Poll: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 member(s) have cast votes)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 votes [15.24%] - View)

Percentage of vote: 15.24%

2. Judo (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 votes [18.10%] - View)

Percentage of vote: 18.10%

4. Kung Fu (31 votes [14.76%] - View)

Percentage of vote: 14.76%

5. Capoeira (12 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 votes [12.86%] - View)

Percentage of vote: 12.86%

7. Greco Roman (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

8. Άλλο (54 votes [25.71%] - View)

Percentage of vote: 25.71%

Vote Guests cannot vote

#196 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 May 2008 - 16:05

εγώ προσωπικά ασχολούμαι με το σούμο εδώ και πολλά χρονια.
αλλα επειδή είμαι η μονη στην ελλάδα που το κάνει δεν έχω κατεφέρει τίποτα και απλά περιμένω να γίνει ολυμπιακό άθλημα για να πάω σαν εκπρόσωπος τnς ελλάδος. προς το παρών πάω στους μπυρολιμπιακους

από εκεί και πέρα προτείνω kendo

ephialtes dont be so rude when i can do it better.

#197 sui generis

sui generis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 May 2008 - 19:08

Posted Image .aNiMe//GR Forums > The Community Bar > Off Topic Posted Image Πολεμικές Τέχνες

δεν γράφει πολεμικες τέχνες? για forum που δεν ασχολείται με πολεμικές τέχνες είναι λίγο μπερδευτικός ο τίτλος.

erisabetsu, τι περίπου είναι το kendo? (ρίψεις, λαβές, χτυπήματα)?????

#198 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 07 May 2008 - 22:53

το kendo ειναι το αθλημα που εχουν κατι σπαθια απο ξυλα μπαμπου που παρομοιαζουν την κατανα και πρεπει να επιτυχεις χτυπηματα(να αγγιξεις με λιγα λογια) με το σπαθι σου το σωμα του αντιπαλου.
Posted Image

#199 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 May 2008 - 11:55

Posted Image .aNiMe//GR Forums > The Community Bar > Off Topic Posted Image Πολεμικές Τέχνες

δεν γράφει πολεμικες τέχνες? για forum που δεν ασχολείται με πολεμικές τέχνες είναι λίγο μπερδευτικός ο τίτλος.

erisabetsu, τι περίπου είναι το kendo? (ρίψεις, λαβές, χτυπήματα)?????

κοιτα το πρωτο πρωτο..λεει anime//gr forums...δεν ειναι φορουμ που ασχολειται με πολεμικες τεχνες, ειναι φορουμ που ασχολειται με anime...καποιος ανοιξε τοπικ για πολεμικες τεχνες, επειδη ηθελε, αυτο δεν κανει το φορουμ τιγκα στους ειδημονες πανω στις πολεμικες τεχνες...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#200 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 08 May 2008 - 17:13

και μια που βρεθηκε η ευκαιρια δεν σπαμαρουμε ολοι απο λιγο :) :)?anyway απο την στιγμη που λεει πολεμικες τεχνες το τοπικ , το παιδι ειναι ΟΝ τοπικ(ασχετος αμα ειναι σε φορουμ για ανιμε , οδοστρωματα η ραπτικη).
sui genesis καλα θα ηταν να επισκευτεις μια μια οσες πολεμικες τεχνες σε ενδιαφερουν και μη(γιατι πολλες φορες η εικονα που προβαλεται απο μια πολεμικη τεχνη απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα), και να παρακολουθησεις μια προπονηση χωρις να γραφτεις για να αποκτησεις μια αποψη. Εγω ετσι εκανα και κατεληξα στην ιδανικη για μενα :).
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#201 sui generis

sui generis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 May 2008 - 18:11

ευχαριστώ πολύ όλους. και sorry μαλλον εννοούσα topic με πολεμικές τέχνες.

#202 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 22 May 2008 - 19:35

sui genesis καλα θα ηταν να επισκευτεις μια μια οσες πολεμικες τεχνες σε ενδιαφερουν και μη(γιατι πολλες φορες η εικονα που προβαλεται απο μια πολεμικη τεχνη απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα), και να παρακολουθησεις μια προπονηση χωρις να γραφτεις για να αποκτησεις μια αποψη.

Σωστο αυτο,αλλα μην ξεχνας οτι πολυ σημαντικο ρολο παιζει και ο δασκαλος-προπονητης-master(οπως αναφερεται ο καθενας σε αυτον που του διδασκει την τεχνη).Δωσε σημασια στο να βρεις σχολη με καλο δασκαλο γτ απο αυτον εξαρταται η συνεχεια πουθα εχεις στην τεχνη.Αν δν εχει το μερακι να σου μαθει οσα πιο πολλα μπορει imo δν αξιζει να μεινεις στην σχολη του...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#203 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 23 May 2008 - 07:53

Posted Image

Καλημερίζω την τρελοπαρέα...
όπως βλέπετε αυριο στην Ριζούπολη ξεκινά το 4ο Ιωάννου Κύπελο...θα έχει αρκετά αθλήματα απο τον χώρο των πολεμικών τεχνών. Εγώ προσωπικά θα συμμετέχω στο Kendo...για οτιδήποτε θέλετε να με ρωτήσετε, μην διστάσετε.
Στέλιος
Posted Image
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#204 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 23 May 2008 - 23:18

υπαρχει καμια σχολη aikido στην αθηνα?τωρα τελευταια μ αρεσει παρα πλυ φενεται κ πλυ χρησιμο!καλα πευτει πολυ σβουρα!!...Στελιο σεπολιωτης ε?kendo που κανεις?

#205 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 14:11

Να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάνεις στα Πατήσια που μπορώ να πάω να μάθω πολεμική τέχνη (να σημειώσω ότι μπορώ να πηγαίνω το τρώει και όχι το απόγευμα)
Posted Image

#206 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 26 May 2008 - 07:54

kosta no shinobi καλημερα.αντε βρε βρηκα Σεπολιοτη εδω μεσα.καλο αυτο.λοιπον kendo κανω στην Ν.Φιλαδελφεια. στο Budo Center. για μενα την θεωρω την καλητερη σχολη Kendo. νομιζω οτι επισης εχει και τμημα Aikido. αν μπεις Budo Center εχει πολλες πληροφοριες.αν και το site θα το φτιαξουν ακομα καλυτερο.οτι αλλο θες μου λες.
Posted Image

#207 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 27 May 2008 - 21:18

Nergal....onegai ενα πραμα πες μου εχει καλοκαιρινα τμηματα γιατι θελω πολυ να κανω αλλα του χρονου θα ειναι αδυνατον επειδη θα ειμαι τριτη λυκειου...και λογω μαθηματων το καλοκαιρι θα ειμαι συνεχεια στα θρυλικα σεπολια θα εχω χρονο...

#208 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 28 May 2008 - 08:47

Κωστα καλημερα, φετος μεχρι τον Αυγουστο θα εχουμε μαθηματα...εαν εχεισ χρονο περνα να δεις 2-3 προπονησεις. δευτερα-τεταρτη εχουν οι αρχαριοι και τριτη-πεμπτη εχουν οι προχωρημενοι.τις παρασκευες εχουν ολοι μαζι.περνα να δεις να παρεις μια ιδεα.22.00-23.30 εχουμε μαθημα.εισαι τυχερος γιατι μαθημα μας κανει ενας ιαπωνας δασκαλος.οτι αλλο θες ενημερωσε με.
Posted Image

#209 kostas no shinobi

kostas no shinobi

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 28 May 2008 - 15:45

πω..σ'ευχαριστο παρα πλυ...αμα θα μπορεσω θα ερθω kendo μαζι με μια φιλη και τοτε θα εχω την τιμη να σε φωναζω senpai

#210 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 28 May 2008 - 15:53

ρε τι senpai και κλπ, εμενα Στέλιο θα με λες. αντε περαστε οποτε μπορεσετε...η προπονηση των προχωρημενων θα σε τρελανει...
Posted Image