Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hunter x Hunter [1999 TV Series / OVA]
Posted 18 December 2007 - 19:55
Posted 05 February 2008 - 02:06
Posted 14 March 2008 - 12:56
Όσο για το φίλο που έκανε λόγο για shounentard , έχω να πώ ότι τα τελευταία επεισόδια του spider saga θυμίζουν Death note ( το συνεχές Mind game ) και ας κράξουν οι φανατικοί των ψαγμένων anime που έχουν χάσει τη μπάλα με τα "προχωρημένα" που βλέπουν...
Τονίζω όμως ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στη επιλογή και την άποψη και τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο απο την άποψη μου!!!!!!!!
Posted 18 March 2008 - 10:51
Μερικά ωραία επεισόδια στην αρχή ειδικά με τα exams, κουραστικό αργότερα. Μόνο σε shounentards απευθύνεται.
Agreed 100%. Το είδα πρόσφατα θέλοντας να δω ένα καλό shounen αλλά μπα. Στην αρχή κάτι γινότανε, αλλά κάπου το έχασε. Τα τελευταία 2 ova είναι για κλάμματα.
Posted 18 March 2008 - 20:16
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 18 March 2008 - 20:22
Εμ, τα δύο τελευταία OVA είναι όλα τα λεφτά. Για μένα βρίσκονται στο top 5, ειδικά το Greed Island Final.
Συμφωνω και εγω μαζι σου.
Η σειρα ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο shounen.
Posted 18 March 2008 - 20:44
Εμ, τα δύο τελευταία OVA είναι όλα τα λεφτά. Για μένα βρίσκονται στο top 5, ειδικά το Greed Island Final.
Συμφωνώ κι εγώ. Το Spider Saga είχε πάρα πολλές ανατροπές για shonen, ενώ το Greed Island saga άλλαξε όλη την τροπή της σειράς, μετατρέποντάς την ουσιαστικά σε ένα παιχνίδι RPG. Από 'κει και πέρα είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους.
Posted 18 March 2008 - 21:34
Phantom ξερεις αν συντομα θα εχουμε τιποτα καινουριο?
Posted 18 March 2008 - 22:09
Posted 18 March 2008 - 23:20
Phantom ξερεις αν συντομα θα εχουμε τιποτα καινουριο?
Το manga συνεχίζει με τα χίλια ζόρια, και (ότ)αν ολοκληρωθεί, ελπίζουμε να βγει και σε anime. Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε το thread του manga.
Posted 19 March 2008 - 07:48
αρχιζει χωρις να υποσχεται πολλα αλλα το Spider Ark και τα OVAS (ολα οχι μονο το G-I final) ειναι γ@ματ@...πραγματικα ειναι 1 must anime...
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 19 March 2008 - 15:01
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 19 March 2008 - 15:04
Posted 19 March 2008 - 15:06
Εκτός αυτού, πιστεύω ότι ο Hisoka είναι μακράν ο καλύτερος antagonist (όχι villain) ever σε anime.
Και παλι συμφωνω μαζι σου.
Ο χαρακτηρας του Ηιsoka ειναι πολυδιαστατος και μοναδικος.
Πρωσοπικα δεν εχω ξαναδει παρομοιο χαρακτηρα σε αλλο anime.
Posted 19 March 2008 - 15:19
Ειναι οντως απιστευτος. Οσον αφορα την ομοιοτητα, νομιζω οτι στο χαρακτηρα μοιαζε λιγο με τον Orochimaru απ' το Naruto, υπο την εννοια οτι του αρεσει να βλεπει πραγματα να κινουνται και καταστασεις να εξελισσονται. Ομως ο Hisoka ειναι τυχοδιωκτης και ο 'maru φιλοδοξος. Επισης, ο χαρακτηρας του Hisoka αναπτυσσεται καλυτερα.Και παλι συμφωνω μαζι σου.
Ο χαρακτηρας του Ηιsoka ειναι πολυδιαστατος και μοναδικος.
Πρωσοπικα δεν εχω ξαναδει παρομοιο χαρακτηρα σε αλλο anime.
*Ετσι κι αλλιως, το HxH ηταν απ' τις μεγαλες επιρροες του N.