Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hajime no Ippo

• Please log in to reply
80 replies to this topic

#1 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 03:07

Η καλύτερη shounen fighting σειρά που έχω δει μετά το One Piece.

Λίγα λόγια για το σενάριο και το ύφος: το anime ασχολείται με έναν μαθητή λυκείου, τον Ippo, που είναι πολυ ντροπαλός και δεν έχει φίλους, ενώ μια 3μελής παρέα τον κάνει συνεχώς abuse. Μια φορά που τον πλάκωναν στις φάπες περνάει ο Takamura, pro boxer, και τον σώζει... κάπως έτσι αρχίζει η ιστορία. Παρακολουθούμε τον Ippo να προπονείται και να αντιμετωπίζει δυνατούς αντιπάλους στο ring ενώ προχωράει στην ζωή του όπως κάθε συνομήλικός του, κουβαλώντας όνειρα και φιλοδοξίες.

Με το box ασχολείται αλλά ακόμα και αν δεν σας αρέσει αυτό το άθλημα δεν παίζει κανέναν ρόλο, καθώς σε λίγα μόνο επεισόδια η σειρά σε έχει κερδίσει. Αντρικό χιούμορ, αγώνες τακτικής και θάρρους ταυτόχρονα που δεν είναι πάντα προβλέψιμοι (!!!), συμπαθέστατοι χαρακτήρες, ανησυχίες και όνειρα ανθρώπων που το box καταλαμβάνει όλη τους την ζωή - ή έστω το μεγαλύτερο μέρος της. Διασκεδαστικό όσο λίγα. Με έκανε να ασχοληθώ με το manga του που είναι ήδη στα 78 volumes (still ongoing), το anime μαζί με την ταινία και το ova καλύπτει τα 35 σύμφωνα με το mangaupdates.com.

Φεύγει νεράκι και προτείνεται σε όλους.

#2 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 11:45

Με το Manga δέν έχω ασχοληθεί, αλλά το άνιμε βρωμάει ποιότητα. Τα καταβρόχθησα τα επεισόδια χωρίς έλεος και δεν βαρέθηκα ούτε μια φορά. Υπόδειγμα για shounen και μάλλον ότι καλύτερο έχω δει (δεν έχω δεί One Piece:oo:)

#3 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 13:26

φοβερό ανιμε. Και με κορυφαίο χιουμορ και ακόμη πιο κορυφαίο ost!

#4 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 13:52

Απο ποιο group να το κατεβάσω?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 15:40

φοβερο ανιμε αν και θα ηθελα να συνεχιστει κι αλλο.Παρεπιπτωντος εχω κανει αλυσιδα με αυτο οποτε οποιος θελει...

#6 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 16:21

Με το Manga δέν έχω ασχοληθεί, αλλά το άνιμε βρωμάει ποιότητα. Τα καταβρόχθησα τα επεισόδια χωρίς έλεος και δεν βαρέθηκα ούτε μια φορά. Υπόδειγμα για shounen και μάλλον ότι καλύτερο έχω δει (δεν έχω δεί One Piece:oo:)

Κακώς ;o

Εγώ τα είδα απο Infusion αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο anidb νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι οι Anime-MX.

#7 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2007 - 01:37

Τo Ippo είναι η καλύτερη Shonen σειρά που έχω δει, και μέσα στο ΤΟΡ 10 μου. Κορυφαία σειρά με πολύ γέλιο. Ακόμα και να μην σας αρέσει το Box ρίξτε του μια ματιά, καθώς την θεωρώ μία από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφορούν εκεί έξω :wooi2:

Εννοείται από Anime-MX. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά

Από Infusion δείτε το. Μπορεί να χάνουν από άποψη ποιότητας εικόνας/ήχου αλλά έχουν απείρως καλύτερη μετάφραση από τους "επίσημους" υπότιτλους των αμερικάνικων DVDs που χρησιμοποιούν οι MX.

Επίσης μην ξεχάσετε να δείτε και τις 2 ταινίες που κυκλοφορούν. Μακάρι να συνεχιστεί αργότερα μιας και απ' ότι φαίνεται στο manga υπάρχει υλικό για άλλα τόσα επεισόδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 07 Ιανουάριος 2009 - 01:42

E5VV38U.jpg

#8 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 21:05

Εχω αρχίσει να το κατεβάζω και είμαι στο 26.
Απίστευτη σειρά.Όντως η anime-MX έχουν κάνει καλύτερη δουλειά.
Το opening τραγούδι κορυφαίο,ο Ιppo κορυφαίος,οι αγώνες κορυφαίοι και οι φίλοι
του Ippo στο γυμναστήριο(Τakamura και οι 2 άλλοι:hahaha:) κορυφαίοι. Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο.Ακόμα και τα γνωστά κλισέ φαίνονται υπέροχα.Επίσης
μαθαίνεις και αρκετά πράγματα για το μποξ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 21:22

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του Phantom Duck μιας και το έχουμε αποθεώσει στις συζητήσεις μας ουκ ολίγες φορές!
Όσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε αμέσως να το κατεβάσετε!!!

Takamura :respect::respect::respect:

Πάρτε και μία γεύση από το πραγματικό Dempsey Roll του Jack Dempsey
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 18:22

Το καλυτερο sport anime που εχω δει, αν και με θυμησε λιγο απο Rocky.
Καθε φορα που ηταν να παω γυμναστηριο εβλεπα και κανα επεισοδιο για να
πορωθω.
Anyway, το Prince of Tennis ειναι στο ιδιο στυλ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 Tefra

Tefra

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 16:21

Το καλυτερο sport anime που εχω δει, αν και με θυμησε λιγο απο Rocky.
Καθε φορα που ηταν να παω γυμναστηριο εβλεπα και κανα επεισοδιο για να
πορωθω.
Anyway, το Prince of Tennis ειναι στο ιδιο στυλ?

Το ιδιο στυλ πορωσης ναι (το να γινω καλυτερος, πιο δυνατος, Moto moto κτλ). Μαζι με το prince of tennis i also recommend hikaru no go αντε και initial D.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 17:38

Αν ειναι ετσι ξεκιναω να το κατεβαζω.

Υ. Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 17:57

mporeiται να μπειτε και στην αλυσιδα μου που σε λιγο θα μενει εκτος εαν δε μπει κανεις.

#14 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 20:44

εγω ειμαι στο επεισοδιο 16 και τα σπαει πολυ μου αρεσε :congrats:

#15 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 00:09

Μόλις βγήκαν τα 2 πρώτα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους από την animeclipse φυσικά :nod:
.::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::.
Τρεχάτεεεε!!!:bike:
Τα κατέβασα και η ποιότητα είναι εξαιρετική, μόνο οι υπότιτλοι θέλουν λίγο δουλειά αλλά ας ελπίσουμε να τα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα με τα 76 επεισόδια και τις 2 ταινίες...είναι μεγάλο project.:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα