Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 19:53
Τελείωσα επιτέλους το Χάνα Κίμι! (Αν και πέρασα τις χαιρετούρες στο τέλος.) Τώρα μου μένει το σπεσιαλ!
Εντυπώσεις: Πολλά χαρωπά ειδικά εφφέ, γκομενάκια που ντύνονται και γκόμενες αμα τύχει, κανένα πρόβλημα (Νακάτσου, Νάμπα και ειδικά ο τύπος που διαβάζει τις αύρες ήταν οι αγαπημένοι μου!) Προς το τέλος ξεπέρασα και το γεγονός πως Μιζούκι φαίνεται τόσο κορίτσι! Πολύ διασκεδαστική σειρά! Και ο Γιούτζιρο είναι μια γλύκααα! <33
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 20:45

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 23:57
εσένα...είδα μερικές σκηνές απο το ταιλανδέζικο και το κορίτσι ....είναι πιο άντρας και απο
τον άντρα... σαν φάτσα δηλαδή... δεν μου άρεσε ... απλά ήθελα να ροτίσω αν το έχτε δει
και αν είναι το ίδιο τρελό με το ιαπωνικό;
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 08:57
marilena....άσε το γκομενάκι με τις αύρες κάτω γιατί τον έχω καπαρώσει πολλά ποστ πριν απο
εσένα...είδα μερικές σκηνές απο το ταιλανδέζικο και το κορίτσι ....είναι πιο άντρας και απο
τον άντρα... σαν φάτσα δηλαδή... δεν μου άρεσε ... απλά ήθελα να ροτίσω αν το έχτε δει
και αν είναι το ίδιο τρελό με το ιαπωνικό;
Δεν αγγίζω γκομενάκια! Μην ανησυχείς! Είμαι παντρεμένη! (και καθώς πρέπει κυρία :ρ)
Υπάρχει Ταιλανδέζιικο Χάνα Κίμι; Σκηνές από ένα Ταιβανέζικο είδα και εντάξει... τουλάχιστον πρέπει να ήταν πιο ψηλή από τη Μάκι η κοπελιά τους. Θέλω πολύ να δω το Ταιλανδέζικο τώρα!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 14:16

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 16:33
Ο αριστερά είναι ο θεός Masataka Nakagauchi:nbleed:,έχει παίξει στο Tenimyu(Prince of tennis musical) και τραγουδάει κιόλας.See some pics here:http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/2488-japanese-idol-day-25.html#post260754μάλλον για το Ταιβανέζικο θα λέω τα μπερεδεύα αυτά τα δύο πάντα...
επίσης ποιοι εινια αυτοί;
ο ένας λέει έχει γίνει γωστός απο το Musical Prince of Tennis...
i love him!
O megane λέγεται Toru Baba(το γράφει XD) και εκτός του ότι obviously έπαιξε κι αυτός στα Prince of tennis musicals δεν ξέρω κάτι άλλο*shrugs*
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 23:49
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 23:55

i beg you πείτε μου πού αλλού έχει παίξει!!
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 00:05
αποφάσισα να συνεχίσω επιτέλους το zettai kareshi και (εκτός του ότι συνέχεια θέλω να τρώω τα όμορφα γλυκά που δείχνουν) έχω κολλήσει με τον πώς-τον-λεν-μανάριους sama (το boss της)...ο τύπος είναι απλά
i beg you πείτε μου πού αλλού έχει παίξει!!
Mizushima Hiro
Hana Kimi, ROOM OF KING, Mei-chan no shitsuji...
Kamen Rider Kabutoooo

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 00:22
Uta no Onii-san 3rd ep rocked so hard I made an avatar out of it...
大魔王が 大好きだよ~!! >w<
Stohno ftw!

*random comments*
- Zeni Geba is the drama of the season kthnx! o Matsuyama Kenichi απλως δεν πιανεται...

psycho or what? oO
- Mei-chan rulz! altho, δε λεω καλος χρυσος και imba o Hiro, ενας ειναι ομως ο butler εκει μεσα...
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 14:16
Τι παληκαρι! Πηγε σε λαθος συνεντευξη! Εκει περα κατι παιχτηκε με την πινακιδα αλλα δεν το εξηγησε το fansub... Damn i should learn nihongo!
Ασχετο, αλλα εριξα μια ματια στα upcoming series και βρηκα δυο που φαινονται ενδιαφεροντα (καλα, σιγουρα θα υπαρχοθν κι αλλα) και ειναι τα
Ghost Friends - DramaWiki
Yukemuri Sniper - DramaWiki

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 16:16
μόλις είδα το 1ο επεισόδιο και το έχω κατά-αγαπήσει!!!!
Domooo!!!!

PS. Η Nodame είναι θεά θεά θεά!!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 22:54
Αρχισα να κατεβαζω το Koizora,φαινεται να ειναι καλο (εδω θελω την αποψη σας ΧΡ)
Και ετσι οπως βολταρα στο d-addicts ειδα αυτο ΧΡ
http://wiki.d-addicts.com/Iguana_no_Musume
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ~! Ειδα και μια εικονα που το κοριτσακι εχει κεφαλι ιγκουανα ΧΡ ΕΠΙΚ αχαχαχαχα