Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#841 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 19:53

Hoo Hoo!
Τελείωσα επιτέλους το Χάνα Κίμι! (Αν και πέρασα τις χαιρετούρες στο τέλος.) Τώρα μου μένει το σπεσιαλ!
Εντυπώσεις: Πολλά χαρωπά ειδικά εφφέ, γκομενάκια που ντύνονται και γκόμενες αμα τύχει, κανένα πρόβλημα (Νακάτσου, Νάμπα και ειδικά ο τύπος που διαβάζει τις αύρες ήταν οι αγαπημένοι μου!) Προς το τέλος ξεπέρασα και το γεγονός πως Μιζούκι φαίνεται τόσο κορίτσι! Πολύ διασκεδαστική σειρά! Και ο Γιούτζιρο είναι μια γλύκααα! <33
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#842 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 20:45

Δεν ξεκινησα τωρα βρε... εχω δει μερικα! XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#843 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 23:57

marilena....άσε το γκομενάκι με τις αύρες κάτω γιατί τον έχω καπαρώσει πολλά ποστ πριν απο
εσένα...είδα μερικές σκηνές απο το ταιλανδέζικο και το κορίτσι ....είναι πιο άντρας και απο
τον άντρα... σαν φάτσα δηλαδή... δεν μου άρεσε ... απλά ήθελα να ροτίσω αν το έχτε δει
και αν είναι το ίδιο τρελό με το ιαπωνικό;

#844 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 08:57

marilena....άσε το γκομενάκι με τις αύρες κάτω γιατί τον έχω καπαρώσει πολλά ποστ πριν απο
εσένα...είδα μερικές σκηνές απο το ταιλανδέζικο και το κορίτσι ....είναι πιο άντρας και απο
τον άντρα... σαν φάτσα δηλαδή... δεν μου άρεσε ... απλά ήθελα να ροτίσω αν το έχτε δει
και αν είναι το ίδιο τρελό με το ιαπωνικό;

Δεν αγγίζω γκομενάκια! Μην ανησυχείς! Είμαι παντρεμένη! (και καθώς πρέπει κυρία :ρ)
Υπάρχει Ταιλανδέζιικο Χάνα Κίμι; Σκηνές από ένα Ταιβανέζικο είδα και εντάξει... τουλάχιστον πρέπει να ήταν πιο ψηλή από τη Μάκι η κοπελιά τους. Θέλω πολύ να δω το Ταιλανδέζικο τώρα!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#845 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 14:16

Το Λάιφ απο που να το κατεβασω :awww: Μολις ειδα μια εικονα και με επεισε :nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#846 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 14:20

μάλλον για το Ταιβανέζικο θα λέω τα μπερεδεύα αυτά τα δύο πάντα...

επίσης ποιοι εινια αυτοί;
ο ένας λέει έχει γίνει γωστός απο το Musical Prince of Tennis...

Posted Image

#847 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 16:33

Μόλις είδα το 2ο επεισόδιο του Kami no Shizuku.Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται μετά από κάθε επεισόδιο να έχω μια ακατανίκητη επιθυμία για κρασί;(μάλλον ρητορική είναι η ερώτηση^^;; )Ευτυχώς έχω πάντα στο σπίτι~Ήδη λατρεύω τη Naka Riisa,νομίζω της πάει πολύ ο ρόλος!Για Kame δεν έχω και πολλά λόγια(just that there is probably no more blood in me...),just as expected from him!<333Mου φαίνεται θα δω όσα επεισόδια έχουν βγει σε raw(ή με βιετναμέζικα subs XD) κι ας μην καταλαβαίνω!Δεν αντέχω να περιμένω!

μάλλον για το Ταιβανέζικο θα λέω τα μπερεδεύα αυτά τα δύο πάντα...

επίσης ποιοι εινια αυτοί;
ο ένας λέει έχει γίνει γωστός απο το Musical Prince of Tennis...

Posted Image

Ο αριστερά είναι ο θεός Masataka Nakagauchi:nbleed:,έχει παίξει στο Tenimyu(Prince of tennis musical) και τραγουδάει κιόλας.See some pics here:http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/2488-japanese-idol-day-25.html#post260754
i love him!
O megane λέγεται Toru Baba(το γράφει XD) και εκτός του ότι obviously έπαιξε κι αυτός στα Prince of tennis musicals δεν ξέρω κάτι άλλο*shrugs*

2s9p2fs.jpg

#848 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 16:39

ευχαριστώ!!!

#849 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 23:49

Uta no Onii-san 3rd ep rocked so hard I made an avatar out of it...

#850 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 23:55

αποφάσισα να συνεχίσω επιτέλους το zettai kareshi και (εκτός του ότι συνέχεια θέλω να τρώω τα όμορφα γλυκά που δείχνουν) έχω κολλήσει με τον πώς-τον-λεν-μανάριους sama (το boss της)...ο τύπος είναι απλά :nbleed:
i beg you πείτε μου πού αλλού έχει παίξει!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 00:05

αποφάσισα να συνεχίσω επιτέλους το zettai kareshi και (εκτός του ότι συνέχεια θέλω να τρώω τα όμορφα γλυκά που δείχνουν) έχω κολλήσει με τον πώς-τον-λεν-μανάριους sama (το boss της)...ο τύπος είναι απλά :nbleed:
i beg you πείτε μου πού αλλού έχει παίξει!!

Mizushima Hiro

Hana Kimi, ROOM OF KING, Mei-chan no shitsuji...
Kamen Rider Kabutoooo :head:

#852 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 00:22

Uta no Onii-san 3rd ep rocked so hard I made an avatar out of it...

大魔王が 大好きだよ~!! >w<
Stohno ftw! :hahaha::hahaha:

*random comments*

- Zeni Geba is the drama of the season kthnx! o Matsuyama Kenichi απλως δεν πιανεται... :nod:
psycho or what? oO

- Mei-chan rulz! altho, δε λεω καλος χρυσος και imba o Hiro, ενας ειναι ομως ο butler εκει μεσα...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#853 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 14:16

Καλα αυτο το Uta no Oniisan!!! Πολυ γελιο! Ειπα να το δω απο περιεργεια because i myself am oniisan! loool XD.
Τι παληκαρι! Πηγε σε λαθος συνεντευξη! Εκει περα κατι παιχτηκε με την πινακιδα αλλα δεν το εξηγησε το fansub... Damn i should learn nihongo!

Ασχετο, αλλα εριξα μια ματια στα upcoming series και βρηκα δυο που φαινονται ενδιαφεροντα (καλα, σιγουρα θα υπαρχοθν κι αλλα) και ειναι τα

Ghost Friends - DramaWiki

Yukemuri Sniper - DramaWiki
Δημοσιευμένη  εικόνα

#854 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 16:16

παιδιά ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου είχατε πει να αρχίσω nodame cantabile
μόλις είδα το 1ο επεισόδιο και το έχω κατά-αγαπήσει!!!!
Domooo!!!!:nod:

PS. Η Nodame είναι θεά θεά θεά!!:love:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#855 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 22:54

ΛΟΙΠΟΝ~! Εχω μεινει μια ανασα πριν το τελος του Innocent Love και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ....βλακεια (ειμαι ευγενικος) δέρνει την Κιγιόκα... Τεσπα δεν θα μπω σε λεπτομεριες :Ρ εχω ακομα το τελευταιο επεισοδιο να δω (απλα ειδα το preview).

Αρχισα να κατεβαζω το Koizora,φαινεται να ειναι καλο (εδω θελω την αποψη σας ΧΡ)

Και ετσι οπως βολταρα στο d-addicts ειδα αυτο ΧΡ

http://wiki.d-addicts.com/Iguana_no_Musume

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ~! Ειδα και μια εικονα που το κοριτσακι εχει κεφαλι ιγκουανα ΧΡ ΕΠΙΚ αχαχαχαχα

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ