Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#826 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 January 2009 - 22:39

απο του ματσου καλύτερη ήταν πάντως.

εγώ δεν ψήνομαι να το δω εκτός αν είναι σε φάση τόσο αστείο
όσο το Χάνα Κίμι. μου φαίνονται οι πρωταγωνιστές πολύ πιτσιρίκια για να το δω.
αφού μιλάμε για μη ιαπαωνικά δοραματα το χανα κιμι
το κορεάτικο ηταν καλό;
το ίδιο αστείο;

edit:
a2a...Ryousei no kizuma ep 01
press pause at 17:29 and you will have another img
for your blog :P (κοίτα τέρμα αριστερά στα γράμματα πάνω στο τζάμι και
βρες μου την μαγική λέξη)

Edited by Erisadesu, 12 January 2009 - 23:26.

#827 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 14 January 2009 - 12:11

edit:
a2a...Ryousei no kizuma ep 01
press pause at 17:29 and you will have another img
for your blog :P (κοίτα τέρμα αριστερά στα γράμματα πάνω στο τζάμι και
βρες μου την μαγική λέξη)

Α! Λες για το ελληνικό κάρυ; Το είχα προσέξει και γω! Πολύ γέλιο! Στους Ιάπωνες αρέσουν τα ελληνικά γράμματα πολύ!
Σήμερα θα στείλω τον υπολογιστή για φτιάξιμο (χάλασε το DVD writer και θέλει άλλαγμα) οπότε δε θα δω τα Mei-chan no Shitsuji και Kami no Shizuku όπως υπολόγισα αν και τα κατέβασα σήμερα το πρωί. Έχω και διάβασμα γιατί δίνω μάθημα τη Δευτέρα. Από μια ματιά πάντως φαίνονται εξαιρετικά! Ειδικά το Mei-chan no Shitsuji μου κάνει σαν το Ouran με αυτό το ελίτ σχολείο! Η κάθε μαθήτρια έχει ένα μπάτλερ χάρμα οφθαλμών! Θέλω και γω να πήγαινα σε τέτοιο σχολείο!

Επίσης το άλλο Hana Kimi ήταν ταϊβανέζικο. Ήταν και κείνο τρελά παρανοϊκό (όχι όσο το ιαπωνικό) αλλά η πρωταγωνίστρια δεν ήταν τόσο όμορφη. Ο αντίστοιχος Nakatsu με είχε ξετρελάνει πάντως ίσως επειδή τον έπαιζε ο Jiro Wang τον οποίο λατρεύω!

Edited by a2a, 14 January 2009 - 12:21.

#828 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 January 2009 - 20:36

Back from the dark!
Μας μετέφεραν την εξεταστική και θα αργήσω να δώσω! Yay!

Some new series: (Όχι βασικά spoilers, μόνο μια μικρή ιδέα)

Voice (Βγήκαν subs σήμερα)
Spoiler:

ALSO kudos to Katou Seishiro! He is the BEST child actor I've ever seen! Και πόσο να ναι; 5-6 χρονών; Και στο Tenchijin και εδώ ήταν απίστευτο το μικρό!

Mei-chan no Shitsuji:
Spoiler:

Kami no Shizuku:
Spoiler:

Love Shuffle
Spoiler:

Αυτά για τώρα! Φυλάω το Uta no Onii-san και το Zeni Geba για αύριο! Το RESCUE αρχίζει από επόμενη εβδομάδα! ^_^

#829 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 January 2009 - 22:40

Moλις διάβασα κάτι φήμες για matsujun drama.:if: Αντε εχει καιρό να ασχοληθεί με το άθλημα! Λεει οτι μπορει να παίξει στο Kimi ni Todoke(manga). Δεν το έχω διαβασει αλλα είμαι σίγουρη ότι θα είναι τελειο! :wooi2: Ευχομαι να βγουν αληθινές οι φήμες.^^

#830 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 January 2009 - 23:18

Moλις διάβασα κάτι φήμες για matsujun drama.:if: Αντε εχει καιρό να ασχοληθεί με το άθλημα! Λεει οτι μπορει να παίξει στο Kimi ni Todoke(manga). Δεν το έχω διαβασει αλλα είμαι σίγουρη ότι θα είναι τελειο! :wooi2: Ευχομαι να βγουν αληθινές οι φήμες.^^

read about that too...
Argh..Απο τη μια I wanna see him playing sth drastically different,απο την αλλη I can't be picky at this point. :P Νεο drama ναναι και οτι'ναναι~ X3

New season's on και so far δε παμε καλα απο subs.. :P Managed to watch Voice thanx to the subs that were out today.I think I'm gonna like it really much~ Συνδιαζει 2 απο τα αγαπημενα μου genre,plus it's funny and the cast is awesome! |D
Also,ειδα το πρωτο επ του Uta no Onii-san.I approved pissed off Ohno!:hahaha: Unexpectingly,το πρωτο επ. παροτι αστειο,οπως θα περιμενε κανεις,ειχε και μια καλη δοση "the-protagonist-emoes-in-the-corner-coz-he-hates-what-his-life-has-become" :pp Btw I love all the epic faces Ohno makes! XD
Spoiler:

Lastly for this week,episode 2 of Q.E.D.Αν και τα μυστηρια ειναι κομματακι απλοικα δεν παουν να ειναι ενδιαφεροντα(για μενα τουλαχιστον |D).Aaaand Tiger & Dragon 6!! <333 I think I enjoy it more watching it slowly~ |D

Love Shuffle,Mei-chan no Hitsuji,Reset και Kami no Shizuku σε αναμονη για subs..αλλιως Ι'll probably start a couple of them raw.. :\

#831 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 January 2009 - 00:40

[γλυφτράκι Mode on ] μεγάλες θεές των Jdorama a2a , yami , το λινκ για το voice with subs
μήπως είναι αυτό; D-Addicts :: Asian Drama Torrents
[γλυφτράκι mode off]

#832 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 19 January 2009 - 00:54

ΕΔΩ το επεισόδιο και ΕΔΩ οι υπότιτλοι.

#833 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 January 2009 - 03:03

arigato!!!!!!!!!!!!

ahireasu με τα link που έστιελες ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος στα μάτια μου λολ.

Λοιπόν Just finished Maou εντάξει αυτό ηταν Αρχαία Ελληνική Τραγωδία δεν ήταν σειρά
Φυσικά μου άρεσε αλλά εντάξει σφίχτηκε η καρδούλα μου.

Τελείωσα το Ryousei no kizuma μέχρι τώρα δεν φαίνετε σαν δράμα
αλλά σαν κομωδία και ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί μετά θα σπαστώ

σήμερα λέω να τελειώσω και το bloody monday

Edited by Erisadesu, 22 January 2009 - 16:53.

#834 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 31 January 2009 - 16:33

Ugh..First week of exams leaked my brain outta my ears! D:
Εκανα ενα γρηγορο catch up 2 μερες τωρα για να ερθω στα ισια μου.. :P

Kami no Shizuku
- Απο κει που δε το subαρε κανεις,τωρα μεχρι και οι ANBU(yes the well known ANBU) το πηραν lol! XDD I can kind of understand why the ratings are relatively low..Too much srs bznz over wine! XD But I really liked the first epi and can't wait for the next. :3 but I'm also biased both with Kame and wine so mind me XD And yes,after finishing the episode I went and bought a bottle of Chablis from the supermarket..wtf? D:

Mei-chan no Shitsuji - It has so many cliche and it's so shoujo and I love it so much! kalksj :wooi2: Mizushima Hiro is so great in this,and I like Sato Takeru πολυ περισσοτερο απ'οτι στο ΒΜ.Like way more. :P I wanna bitchslap the people who uploaded the softsubs on stream sites making the fansubber to stop subbing for the time being!:erk: I want my episooooode 3!:nanana: Ευτυχως(ή δυστυχως? :P) το επιασαν και οι Timeless,οποτε ισως υπαρχει ελπιδα.(?) :P

Uta no Onii-san - Συνεχιζει στο ιδιο ομορφο κλιμα! XD Coz acorns have feelings too! :hahaha: And in this episode(2) has to be first time I heard Ohno singing acapella I think. :P Sadly there was no epi yesterday due to TV Asahi's anniversary.. T_T

Voice - |D Συνεχιζει να ειναι l;aks; It is serious when it needs to be,and funny when it needs to be and laksl;k one of my very favorites this season. |D

Yonimo Kimyona Monogatari : Sainoudama - With Sakurai Sho :3 It randomly got subbed due to his birthday,and I finally got the chance to watch it. A pretty nice watch.Sho's really funny most of the time.. XD I mean look at the "evil" faces he makes οταν βρισκει το 3ο ταλεντο του.. :P The ending kinda wtf-ed me! XD Damn πρεπει να βρω κι αλλες ιστοριες αυτης της σειρας subbed...T^T

#835 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 February 2009 - 02:45

Καιρο εχω να γραψω εδω ΧΡ

Εχω δει ολα τα επεισοδια απο Bloody Monday και ενα εχω να πω : Τελειο... Θα ηθελα βεβαια να συνεχιστει αργοτερα μιας
Spoiler:

Κατεβασα ολα τα υπολοιπα επεισοδια απο Innocent Love (Eternally ftw) για να δω τελικα τι παιζει επιτελους ΧΡ Και ακουγα χθες το Prisoner of Love και μου ηρθε να ξανα δω το last Friends :3

Επισης κατεβασα το Rookies :Ρ Να γελασω καθολου ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#836 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 February 2009 - 03:38

μώλις είδα το Ryuusei no kizuna...επεισόδιο 8
Spoiler:

τελείωσα το My boss my hero και πραγματικά δεν περήμενα να μου αρέσει τόσο ο εξωγήινος απο τους katun. θα ήθελα να δω μερικούς κομπάρσους να παίζουν λίγο παραπάνω αλλά σε γενικές γραμμές πολύ γέλιο

seraphimon..δεν είναι αστείο το rookies είναι ευχάριστο αλλά όχι αστείο είναι περισσότερο σοβαρό απο το my boss my hero καλύτερα να δεις αυτό αν θες να γελάσεις.

πάντως τελείωσα και το rookies και τώρα αναγκαστηκά θα περιμένω την ταινία
στην οποία θα δούμε και τον τύπο που έκανε το medium στο hana kimi πραγματικά
δεν μπορώ να περιμένω. περημένω άλλοστε και το Crows Zero II

και πως γίνετε ο υπέρτατος παίδαρος Tokio (Crowz ZeroII) να είναι o βλάκας με τα post it στο Ryuusei no kizuna και ακόμη πιο βλάκας απο το Rookies δεν κατάλαβα
God I want his babies.

#837 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 February 2009 - 15:28

Back once again! Ώρες ώρες χάνομαι εντελώς βρε παιδί μου!
Είδα όλα τα πρώτα επισόδεια των dramas της σεζόν και σηλώνω κατευχαριστημένη!
Ειδικά το RESCUE με εξέπληξε αυχάριστα γιατί δεν το περίμενα τόσο καλό, αν και σε μερικές φάσεις είναι ταμάμ το Umizaru!

τελείωσα το My boss my hero και πραγματικά δεν περήμενα να μου αρέσει τόσο ο εξωγήινος απο τους katun.

Γκουχ! Γκουχ! Ελπίζω να μην εννοείς τον άντρα μου (Koki) γιατί γίνομαι Τούρκος! :burningbe3: (jk) Είναι απλά ΘΕΟΣ! ΤΕΛΟΣ! (Sorry but I'm his biggest fangirl in this country! XDDD)

seraphimon..δεν είναι αστείο το rookies είναι
και πως γίνετε ο υπέρτατος παίδαρος Tokio (Crowz ZeroII) να είναι o βλάκας με τα post it στο Ryuusei no kizuna και ακόμη πιο βλάκας απο το Rookies δεν κατάλαβα
God I want his babies.

Βρε βρε κοίτα ποια έπαθε πλάκα με τον Kiritani Kenta! Είναι τρομερός ηθοποιός πραγματικά! Και πολύ γκομενάκι that's for sure!

Έβαλα επιτέλους να δω και το Psychometrer Eiji και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ! Ειδικά το γεγονός ότι αναμιγνύει πετυχημένα κωμωδία και θρίλερ. Επίσης ο Kohara Yuki είναι... :nbleed: (WHY DID YOU RETIRE???)

#838 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 06 February 2009 - 10:12

Για οσους οσες δεν εχουν δει τα Haken no hinkaku,Saito san, Yama onna kabe onna, τα συστηνω επισης Unfair , anego , OL nippon πιστευω αξιζουν.
Οσον αφορα το bloody monday μερικοι θα απογοητευτουν αλλα κατα τι γνωμη μου ηταν μετριο επιοικως.

Add jyoou no kyoushitsu στα πολύ καλα jdoramas+ η Yuki Amami αν και 38(πλεον στη σειρα) είναι μια κούκλα και πολυ καλη ηθοποιος.

Edited by ahireasu, 07 February 2009 - 12:04.

#839 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 February 2009 - 11:10

Παιδια χθες ξεκινησα το LIFE και φαινεται πολυ καλο.

info: LIFE - DramaWiki
Posted Image

#840 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 February 2009 - 15:38

εσύ ξεκίνησες με βαριά σενάρια..