Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#766 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 December 2008 - 18:37

μόλις τελείωσα το stand up κ έχω πεθάνει στο γέλιο
εκτός του πόσο αστεία είναι η σειρά, παρατήρησα στο τελευταίο επεισόδιο, όταν η Ellen μιλάει ελληνικά κ λέει στον Κenken..:

Spoiler:
:hahaha:
το pausarisa κ γέλαγα για 5 λεπτά, απλά θεϊκό!

[media]http://jp.youtube.com/watch?v=m9th6mvfYcY[/media]
8D

in other news...
it's heeeeeere! ToT I waaaaaant! TwT
Spoiler:

#767 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 December 2008 - 15:46

Καλα επικη στιγμη εκει που μιλαει ελληνικα!

Και επιτελους πηραν λιγο μπρος τα fansub groups για τα Bloody Monday/Innocent Love! Εκτος αν ειχα καιρο να κοιταξω και τα ειδα μαζεμενα και χαρηκα ΧΡ
Κατεβασα και μια σειρα (χωρις να δω καθολου ινφο αυτη τη φορα). Λεγεται Last Christmas... Δεν ξερω αλλα απο τον τιτλο φαινεται καλο :Ρ Ειναι και επικαιρο ΧΡ

Στα γνωστα τωρα...

Innocent Love

Spoiler:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#768 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 December 2008 - 00:27

Seraphimon για το Innocent Love...

Spoiler:

#769 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 20 December 2008 - 11:39

Το Pride το έχει δει καμία σας και γενικά έχουμε καμία φαν του Takuya Kimura?

a2a το Bloody Monday αν και είμαι στο 9 δεν έχω καταφέρει να το εκτιμήσω! Μου φαίνεται βαρετό, και ψεύτικο. Και αυτός ο αστυνομος Κανο ήταν πολύ αστείος με τη γάζα στο κεφάλι!!!!!

Επίσης αν δε βαριέσαι ρίξε καμια διεύθυνση από blogs!

ίσα ίσα Himawara εμένα μου φάνηκε βλακώδες το one pound gospell ενώ το bambino για όποιον έχει δουλεψει σε αυτό τον κλάδο είναι άκρως ενδιαφέρον και αστείο.

και hima και wara?:hahaha::hahaha:
Λοιπόν το one pound gospel ήταν αρκετά ως πολύ βλακώδες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι ένα ανάλαφρο και εύθυμο μάνγκα. Παρόλ αυτά δεν το βαρέθηκα ούτε στιγμή. Θες λίγο ο Kame με τις χαριτωμενιές του, λίγο το boxing, τα επεισόδια κυλούσαν νεράκι!

Το Banbino αν και είμαι μακαρονού και εκτιμώ πολύ την μαγειρική ως τέχνη, δε μου είπε τίποτα για το άθλημα. Αλλά γούστα είναι αυτά! Ίσως αν συμπαθούσα τον Matsumoto να το έβλεπα πιο ευχάριστα.:frozen:

Και ένα κουτσομπολιό. Είναι αλήθεια ότι ο Kame τα έχει με 42χρονη????:terror2:

#770 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 20 December 2008 - 14:16

Και το Last Christmas αλλά και το Pride Α ΞΙ ΖΟΥΝ.

#771 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2008 - 16:45

[media]http://jp.youtube.com/watch?v=m9th6mvfYcY[/media]8D

in other news...
it's heeeeeere! ToT I waaaaaant! TwT

Spoiler:

μα γιατί να μιλάει ελληνικά η Ιαπωνέζα;
πάνω που άρχισα να το κατεβάζω κράσερ το Pc μου
In other news έχει δει κανείς το Unfair?
λέω να το κατεβάσω μια που παίζει ο Ειτα.

δεν μπορώ όταν γελάει ο ματσουμότος φωτίζεται το σύπμπαν λολ
ακόμη δεν κατάφερα να δω το special ρε γμτ.

#772 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 21 December 2008 - 00:56

Και ένα κουτσομπολιό. Είναι αλήθεια ότι ο Kame τα έχει με 42χρονη????:terror2:

Έτσι λέγεται. Την Κυόκο Κοιζούμι. Βασικά μας αρέσει να πιστεύουμε ότι του έμαθε πολλά κόλπα! :wooi2:
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#773 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 December 2008 - 01:09

To ότι ο Kame τα είχε με την Koizumi είναι παλιά νέα και έχουν χωρίσει κανά χρόνο! Τώρα μεθάει και φιλάει τραβεστί σύμφωνα με τις τελευταίες lol φήμες!

@Eri δες το Unfair είναι πολύ καλό. Μπορείς να δεις τον Eita σχεδόν γυμνό και σε αφήνει να μαντεύεις μέχρι το τέλος για το τι συμβαίνει! Α ναι κάνει και ένα cameo ο Miura Haruma!

@ahirasu +φωνω! Ειδικά το Last Christmas είναι από τα αγαπημένα μου romance!

#774 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 21 December 2008 - 11:21

Πιστεύω ότι όλες/οι γνωρίζετε ήδη ότι κυκλοφορεί το hana yori dango final σε torrent+ mediafire αλλά διάβασα ότι έχει περίεργο framrate που κάνει το εργο choppy+ οι υπότιτλοι δεν είναι και ότι καλύτερο οπότε συνιστώ υπομονή οι SARS είπανε ότι περίπου σε 10 μέρες θα το έχουν έτοιμο για dl.
@α2α συμφωνώ το Last Christmas είναι και για μένα ένα απο τα καλύτερα που έχω δεί.
@anelis(για μένα,προσωπική άποψη) απο τα καλύτερα ιατρικα jdoramas Iryu,με μαγειρική Osen και μετά το Lunch queen,
θριλερ το Maou,σχολικό romance hana yori dango,δράμα Ichi ritoru no namida και Sekai no chuushin de, ai wo sakebu.
Απο εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές υπέροχες σειρές όπως Gokusen,Daisuki,Nodame Cantabile,Densha otoko,Zettai kareshi,Hero,Pride,Last Christmas,Trick...κτλ κτλ σιγά σιγά πιστεύω ότι θα βρείς το "δρόμο σου" στον κόσμο που λέγετε jdoramas.
Εγώ γιά ένα ξεκίνησα και έχω δεί πάνω απο 50 ως τώρα :P και έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου lol .

Edited by ahireasu, 21 December 2008 - 11:36.

#775 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 22 December 2008 - 14:40

Πωπω! Μόλις είδα το 11ο του Bloody Monday και...

Spoiler:

Μια δεύτερη σεζόν ή ένα SP είναι απαραίτητα! Ή μια ταινία! ABSOLUTELY!

Και η Maya είναι θεά για μια ακόμη φορά! Θέλω το παλτό της και τις μπότες της!!! :nanana:

EDIT: And the Ryuusei no Kizuna last ep... OMG! I LOVED IT! Αυτό το επεισόδιο και μόνο τ' αλλάξε όλα. Νο 1 σειρά για μένα τελικά αυτή τη σεζόν (ήταν 2η με πολύ πολύ μικρή διαφορά από το ΒΜ αλλά το τελευταίο επ. τα αναποδογύρισε!) Από τις λίγες σειρές που έκλαιγα και από θλίψη και από χαρά! Στέγνωσα πάλι! Πάω να πιω νερό γιατί αφυδατώθηκα.

Edited by a2a, 22 December 2008 - 16:35.

#776 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 December 2008 - 22:19

@α2α συμφωνώ το Last Christmas είναι και για μένα ένα απο τα καλύτερα που έχω δεί.
.

Οποτε εκανα καλα που το κατεβασα ΧΡ Απο τον τιτλο μου φανηκε καλο :Ρ Θα σας πω περισσοτερα οταν δω ολα τα επεισοδια :3

Και η Maya είναι θεά για μια ακόμη φορά! Θέλω το παλτό της και τις μπότες της!!! :nanana:

Παρε εσυ το παλτο και τις μποτες της (και τα ρουχα αμα θες :nbleed:) και δωσε την ιδια την Maya (Kichise Michiko ) σε μενα :nod:
Ονειρα :if:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#777 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 22 December 2008 - 22:25

Άρχισα το live-action gto (great teacher onizuka) δε το περίμενα τόσο καλό κι ας με είχαν πρήξει να το δω. (είδα τα πρώτα 4)

Για κάποιο λόγο αν και είναι κάπως λιγότερο αστείο απ'το anime, μου φαίνεται πως η μουσική είναι κλάσεις ανώτερη του anime (σε κάτι φάσεις γούσταρα τόσο τρελά που θυμήθηκα bebop φάση), και οι actors αρκετά καλοί ώστε να προκαλέιται καλύτερη δραματική ατμόσφαιρα και συγκίνηση. Ειδικά ο πρωταγωνιστής που παίζει τον Onizuka θα έλεγα πως του ήρθε ο ρόλος "γάντι".

Κατά τα άλλα το story είναι κατά 80% ίδιο.
Μη πω και παραπάνω.
Αξίζει το κόπο πάντως λίγα επεισόδια είναι (12 & 1 special & 1 movie).

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#778 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 December 2008 - 18:40

ναι ο gto είναι καλός
λοιπόν μώλις είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο του stand up το περήμενα βλακεία να πω την αλήθεια αλλά είναι αρκετά καλό και τελικά videl η Βecky είναι αυτή που παίζει την Hellen και αυτήν έψαχνα τόσο καιρό απελπισμένα.
(και η πλάκα είναι ότι την είχα δει στο Nodame και δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή)

#779 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 23 December 2008 - 19:22

H Becky είναι μια θεά και έχει απίστευτο χιούμορ!

Μόλις είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Innocent Love και κάνω το report για το Top 5 αυτή τη σεζόν. Με ανάποδη σειρά λοιπόν...

5. Scrap Teacher - Είχε πλάκα και αρκετό originality για school drama. Έμεινα άφωνη με την τρομερή ερμηνεία του Yamada Ryosuke ο οποίος έχει αρχίσει να μου αρέσει υπερβολικά πολύ τελευταία! Super middle schoolers ftw!
4. Gira Gira - Οι hosts πάντα με γοήτευαν και ο Sasaki Kuranosuke ήταν ιδανικός για το ρόλο. Επίσης ήταν αρκετά σκοτεινή ιστορία (αχ! ο ανελέητος κόσμος της νύχτας). Το μόνο κρίμα ήταν ότι ήταν μόνο 8 επεισόδια!
3. Innocent Love - Ήταν εθιστικό... και σκοτεινό... και συγκινητικό... Μπορεί να μην ήταν Last Friends αλλά ήταν αρκετό για να με κρατάει σε αγωνία κάθε εβδομάδα! Η Maki ήταν τόσο γλυκιά και αξιαγάπητη εδώ που πόναγε η καρδιά μου να τη βλέπω να υποφέρει!
2. Bloody Monday - Αγωνία στο κόκκινο! Ιοί, τρομοκράτες και bishonen hacker! Κάθε επεισόδιο μου την έφερνε πισώπλατα! Και το τέλος αφήνει υπόνοιες για sequel! Miura Haruma is a TOP actor!
1. Ryuusei no Kizuna - Με σενάριο από το είδωλο μου KudoKan, original writing από το βασιλιά του μυστηρίου Higashino Keigo, θεματικό τραγούδι από το αγαπημένο μου συγκρότημα (Arashi), πρωταγωνιστή το Nino στον οποίο και ο Clint Eastwood βγάζει το καπέλο και με ένα τέλος το οποίο λάτρεψα δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή ήταν η καλύτερη σειρά για μένα αυτή τη σεζόν.

Πάμε στην επόμενη όπου θα δω σίγουρα τα: VOICE, Mei-chan no Shitsuji, Triangle, Kami no Shizuku, QED, Hissatsu Shigotonin, RESCUE, ZeniGeba, LoveShuffle, Uta no Onii-san και το taiga drama Tenchijin. Με bold είναι τα 5 που αναμένω περισσότερο...

#780 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 25 December 2008 - 13:15

Bloody Monday ep 7-9 είναι στο d-addicts καλά χριστούγεννα :P