Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#706 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 28 November 2008 - 13:52

Spoiler:

光ちゃんおかま!
Roflmao! Aπόδειξη ότι το ルーキー!τα σπάει! Ο Koichi βγάζει πολύ γέλιο! Πως τα καταφέρνει σε κάθε επείσοδιο να τον περνάνε για απαγωγέα, κλέφτη, ανώμαλο κτλ ενώ είναι αστυνομικός;;;;

#707 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 November 2008 - 20:41

Κάπου μέσα στο thread υπήρξε αναφορά για την δημιουργία ενός subforum για τα αγαπητά μας doramas.

Η απάντηση λοιπόνε, είναι....οχι, προς το παρόν...
:emptyonexg1:

Πριν πέσετε να με φάτε, να αναφέρω πως απλά αυτή την στιγμή το ενδιαφέρον και τα νούμερα δεν βγαίνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι, ίσα ίσα που είναι στο χέρι σας να αυγατίσετε αυτό το θέμα και να ξυπνήσετε το ανίδεο fanbase για να κόψει την marimar και την Χουάνα και να μπει στον μαγικό κόσμο...της Μιτσίρου και του Fujimaru...:knock-knock:

Αυτά από εμάς, συνεχίστε ακάθεκτες/ες...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#708 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 November 2008 - 04:15

δεν πειράζει η προπαγάνδα μας θα κερδίσει έδαφος
και θα μυήσουμε και άλλους - ες στον κόσμο των jdorama

#709 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 30 November 2008 - 14:53

Btw guys and girls πιο ήταν το χειροτερο jdorama που έχετε δει ως τώρα?

Για μένα την ψήφο την παίρνει το Proposal daisakusen, πιο σπαστικο/εκνευριστικο και επαναληψιμο δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.

#710 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 30 November 2008 - 15:03

^ Έλα ρε! Εμένα το ProDai είναι από τα απολύτως αγαπημένα μου!! Το λατρεύω και έριξα και πολύ κλάμα!
Προσωπικά εγώ δεν άντεξα το Strawberry on the Shortcake. Αν και είχε καταπληκτικό καστ και πολλά υποσχόμενη ιστορία το βαρέθηκα αφάνταστα στην πορεία και χάρηκα πολύ όταν το τελείωσα. Zzzzzzz....

#711 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 30 November 2008 - 17:19

Το Proposal daisakusen δεν μου άρεσε ούτε εμένα. Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε βαρετό. Αλλά για χειρότερο... δεν ξέρω. Άλλα δυο τα οποία δεν είχα όρεξη να συνεχίσω είναι τα Shikaotoko Aoniyoshi και Seigi no Mikata. Επίσης δεν με βλέπω να συνεχίζω το Scrap Teacher γιατί μετά από 2ο επεισόδιο που δεν έπαιζε στον υπολογιστή μου εκνευρίστηκα. Τέλος πάντων.

Άρχισα όμως το Summer Snow και προβλέπω να το τελειώνω πριν τελειώσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πολύ καλό όντως!΄
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#712 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 November 2008 - 18:58

Watched Kakushi Toride no San Akunin - The Last Princess yesterday~
Αν και τα jidaigeki δεν ειναι ακριβως my cup of tea,δε με κουρασε at all..Hταν αρκετα καλη ταινια για να περασει κανεις ενα 2 ωρο~ :3 Especially the fighting scenes in the end were nicely done.

παντως lulz @ caveman!Jun~ XDD although still hittable at times :3
Posted Image
dude...big lulz! :hahaha:
and I think the comic relief that was Miyagawa Daisuke,was absolutely need among all the srs bznz~ XD
btw..this movie is in dire need for subs :P coz whatever old dialect they were talking in,it was too hard to understand at times.. :x

as far as series are concerned,
συνεχιζω με το Liar Game,το οποιο οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολο και πιο ενδιαφερον~ :3 (ασχετως που 1-2 πραγματα στα τελευταια επς που ειδα παραηταν προβλεψιμα) and I still don't like Nao :ppp
waiting for new subs for Ryuusei no Kizuna (ep 7),στο οποιο διαβασα ενα ending spoiler που αν ειναι αληθεια the story's gonna be rather interesting in the end. X3
also checked the Yume wo Kanaeru Zou SP,since subs are out finally...And I enjoyed it a lot~:wooi2: Epic ο hindu θεος who smokes and speaks in Kansai-ben, epic! :hahaha:

/where is my Bloody Monday 4???? ToT

Edited by yami, 01 December 2008 - 19:59.

#713 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 November 2008 - 20:57

worst jdorama so far, ε?? καλη ερωτηση...
το ProDai κι εμενα μου αρεσε... αν και ωρες ωρες δεν αντεχα το phail του Ken, ομολογω.
η δικη μου ψηφος μαλλον θα παει -οσο κι αν με πληγωνει αυτο- στο Tatta Hitotsu no Koi..
γιατι imo, ηταν too much "dorama" για το τιποτα, και γιατι ακομα κι αν ειμαι απιστευτα devoted Kame fangirl και θα εβλεπα κυριολεκτικα οτιδήποτε for his sake, στο συγκεκριμενο πιεστηκα απιστευτα να το τελειωσω...
αν δεν ηταν τοσο eye candy, θα ειχε φαει σιγουρα drop...

και για να μην ειμαστε αδικοι τζαμπα και βερεσε a couple of reasons for that:

Spoiler: SPOILERZ

γενικα, δεν εχω προβλημα με κατι τετοια αρκει να εχουν κατι να προσφερουν, ακομα κι αν αυτο ειναι μονο a pleasurable viewing..

τα μονα θετικα αυτης της σειρας imho ηταν το πολυ ωραιο OST (celtic-like tunes) and the excess of droolworthy Kame -cause he was damn eye candy there-...

απο κει και περα, i wouldn't watch it again for the world..:frozen:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#714 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 December 2008 - 01:24

Αυτά από εμάς, συνεχίστε ακάθεκτες/ες...:wooi2:

Ελπιζω να ειναι typo αυτο :uhh:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#715 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 December 2008 - 02:02

btw..this movie is in dire need for subs :P coz whatever old dilect they were talking in,it was too hard to understand at times.. :x

Πωπω άσε! Και μένα με πιάνει τρελός πονοκέφαλος με αυτά τα αρχαία! Δοκίμασα να δω το σπέσιαλ του Hissatsu Shigotonin ενόψει της σειράς και στο μισάωρο την έκανα με ελαφρά! Να δω τι θα κάνω που θέλω να δω το Tenchijin raw αφού δεν αντέχω την αθλιότητα των αμερικάνικων rips!
Ελπίζω για το KakuTori οι Stormy να βάλουν κώλο κάτω να βγάλουν subs και να το απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο σύντομα.

Μου φαίνεται αν τελειώσω το Rookie θα δω κανά άνιμε πρώτα και μετά θα πιάσω το Handoku (να τελειώσω και με τα Nino dramas) και πάει λέγοντας μετά. Επίσης βλέπω και το Tokio αυτή την εποχή και γελάω με το γεγονός ότι Taichi x Sho = father & son! It's still so-so but hey! It's Higashino Keigo! It's bound to get ultra mysterious soon!

#716 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 01 December 2008 - 19:30

Αχ, εγώ το Tatta Hitotsu no koi το βρήκα πολύ γλυκό! Αλλά ναι, δεν ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο και συμφωνώ και με τα άλλα.

Επίσης... Μόλις ξεκίνησα το Όσεν και νομίζω έπαθα κάτι κεραυνοβόλο με τον Ούτσι...
Ελπίζω να είναι περαστικό και ορκίζομαι δεν θα απατήσω τον άντρα μου και κεφαλή του σπιτιού μου. :nod:
Προβλέπω να μου τρέχουν τα σάλια από τα φαγητά, αλλά θα το ξεπεράσω και αυτό πιστεύω. :cry5:
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#717 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2008 - 23:08

as u know...βλέπω το last friend...αισίως στο 7ο επεισόδιο....
εεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν μπορω!!!!!!!!!
Spoiler:

θέλω τα παιδιά του Eita και ας έχουν και τα αυτιά του.

#718 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 02 December 2008 - 12:15

Bloody Monday ep4 κυκλοφόρησεεεεεε και επίσης τα επεισοδια 5-6 θα βγούνε μαζί OLE.

#719 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 December 2008 - 08:22

Ελπιζω να ειναι typo αυτο :uhh:

Βασικά σπόντα ήτανε, αλλά ας το πούμε typo...ναι?...:ureshii:

Spoiler:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#720 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2008 - 12:16

σκηνοθετικά λάθη στο τελευταίο επεισόδιο του last friends:
Spoiler: