Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#436 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 August 2008 - 09:24

sorry to interrupt

λοιπόν...χθες είδα το πρώτο επεισόδιο του nodame contabile, κάτι που δεν κατάφερε το "ανιμε" και το μάγκα το κατάφερε το J Dorama. Έπαθα την πλακα μου από το πρώτο επεισόδιο ελπίζω να μην με απογοητεύσει η συνεχεια. οποτε ήθελα να ρωτήσω.. είναι ακόμη ongoing αυτό το dorama έχει τελειώσει?

επίσης είδα το MPD Pscycho.. το οποιο από ποιότητα είναι πολύ κάτω του άθλιου.
επίσης έχω δει και μερικά επεισόδια του akihabara, μου αρέσει η ιδέα να παρακολουθώ jdorama, αλλα δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και με αυτά.

#437 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 August 2008 - 10:18

Το Nodame Cantabile είναι πολύ καλή επιλογή για drama Erisabetsu! Από τις λίγες σειρές που χαλαρά χαρακτηρίζονται ανώτερες του άνιμε. Εγώ δεν μπόρεσα να δω το άνιμε επειδή έκανα συγκρίσεις με τη σειρά. Είναι εξαιρετικό και με έκανε να αγαπήσω την κλασική μουσική! Είναι 11 επεισόδια και έχει τελειώσει (προβλήθηκε τη σεζόν φθινόπωρο του 2006) αλλά έχει και 2 σπέσιαλ τηλεταινίες γυρισμένες στην Ευρώπη (Πράγα, Παρίσι) οι οποίες εκτυλίσσονται μετά το τέλος της σειράς.

Για το MPD Pscycho δεν είχα ακούσει τίποτα οπότε λογικά δεν είναι από τις σειρές που συστήνονται σε κάποιον για να δει αρχικά στον κόσμο των dramas. Το Akihabara ήταν πολύ διασκεδαστική σειρά με υπέροχους χαρακτήρες. Πάντως έχεις δίκιο όταν λες ότι δε φτάνει ο χρόνος και για άνιμε και για dramas. Εγώ επέλεξα το δεύτερο πριν πολύ καιρό αλλά βλέπω μερικά άνιμε που το θεωρώ ότι το αξίζουν και είναι του γούστου μου...

Αν σου αρέσει το χιούμορ της Nodame προτείνω να δεις και τα Hana Kimi, Stand Up!!, Kisarazu Cat's Eye που είναι τρομερές σειρές με πολύ γέλιο!

#438 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 26 August 2008 - 11:34

Sorry αν είναι λίγο άκυρο αυτό που θα ρωτήσω αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ.. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω όλο το Kabachitare μεταφρασμένο?
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#439 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 August 2008 - 11:52

Το Kabachitare δεν έχει ολόκληρο υπότιτλους. Νομίζω μόνο 2 επισόδεια έχουν μεταφραστεί και οι subbers το έχουν παρατήσει από καιρό. (OMG! Sometimes I scare myself with all this drama knowledge that I have!) Θέλω να το δω και γω για προφανείς λόγους (Πι!) αλλά μου αρέσουν και οι πρωταγωνίστριες. To Silent Regrets το έχει όλο πάντως.

#440 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 August 2008 - 23:06

*coughafierwmastabishoujocough* πωπω,τι βήχας ειναι αυτος :hahaha:

Ενα επεισοδιο μου μενει για το Hana Kimi...πρεπει αρχισω να ψαχνομαι για την επομενη σειρα που θα δω ΧΡ

επισης το lolipower ανεβασε παλι τα Dorama!!! Direct downloads with fast speed!! Yay BABY (που λεει και ο Tenouji XD)

Edited by Seraphimon-T.K., 26 August 2008 - 23:18.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#441 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 27 August 2008 - 01:01

Το Kabachitare δεν έχει ολόκληρο υπότιτλους. Νομίζω μόνο 2 επισόδεια έχουν μεταφραστεί και οι subbers το έχουν παρατήσει από καιρό. (OMG! Sometimes I scare myself with all this drama knowledge that I have!) Θέλω να το δω και γω για προφανείς λόγους (Πι!) αλλά μου αρέσουν και οι πρωταγωνίστριες. To Silent Regrets το έχει όλο πάντως.

Απλά στο veoh υπάρχει όλο με υπότιτλουυς και ήλπιζα ότι κάτι θα μου είχε ξεφύγει.. Τέσπα υποθέτω ότι θα αρκεστώ απλά να το δω έτσι και να καταβάσω αργότερα τα raws.. Thnx πάντως..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#442 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 27 August 2008 - 10:11

Woah!!!Thanks a2a!!^^
Posted Image

#443 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 August 2008 - 10:47

Το Nodame Cantabile είναι πολύ καλή επιλογή για drama Erisabetsu! Από τις λίγες σειρές που χαλαρά χαρακτηρίζονται ανώτερες του άνιμε. Εγώ δεν μπόρεσα να δω το άνιμε επειδή έκανα συγκρίσεις με τη σειρά. Είναι εξαιρετικό και με έκανε να αγαπήσω την κλασική μουσική! Είναι 11 επεισόδια και έχει τελειώσει (προβλήθηκε τη σεζόν φθινόπωρο του 2006) αλλά έχει και 2 σπέσιαλ τηλεταινίες γυρισμένες στην Ευρώπη (Πράγα, Παρίσι) οι οποίες εκτυλίσσονται μετά το τέλος της σειράς.

Αν σου αρέσει το χιούμορ της Nodame προτείνω να δεις και τα Hana Kimi, Stand Up!!, Kisarazu Cat's Eye που είναι τρομερές σειρές με πολύ γέλιο!

νομίζω ότι αδικείς πολύ το anime,
χθες είδα τα πρώτα 7 επεισόδια.
το πρώτο επεισόδιο από το dorama πάντως εμπεριέχει πολλά επεισόδια από το anime μαζί :)
Νομίζω ότι θα τα συνδυάσω και θα τα βλέπω ταυτόχρονα.

κοίτα ευχαριστώ αλλα είναι πολύ νωρίς να μου προτείνεις νέες σειρές :) μόλις τελειώσω αυτά που βλέπω θα είσαι η πρώτη που θα ρωτήσω μικρή κόρη του τσα :)

#444 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 27 August 2008 - 11:27

Το άνιμε σκοπεύω να το δω αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον που θα έχω σχεδόν ξεχάσει τις λεπτομέρειες της σειράς ή του μάνγκα για να μην αισθάνομαι ότι βλέπω τα ίδια. Έχω συνδυάσει και γω σειρά και άνιμε μαζί, το Itazura na Kiss. Στην περίπτωση εκείνη το άνιμε μου άρεσε πιο πολύ γιατί η σειρά ήταν παλιά και η ηθοποιός της Kotoko εντελώς άκυρη ( αν και Kashiwabara Takashi ήταν ο τέλειος Naoki).
Καλά όποτε θες recs εγώ εδώ είμαι! Τώρα που σκέφτομαι κιόλας για υποτιτλισμό σειρών... χεχε!
(Ψήνομαι πολύ για το Bloody Monday... πολύ!!)

#445 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 August 2008 - 14:44

Λοιπον , υστερα απο μια τσατσια μου στο heal/hurt game καταφερα και εχωσα το domyouji...:P Αν και κανονικα είναι το anime, νομιζω πως ολοι αγαπαμε τον Jun-chan ο οποιος ειναι ο πραγματικος domyouji. Αμα θελει κανεις ας περασει να τον υποστηρίξει στο anime//gr heal/hurt game:congrats:
Φοβαμαι μην μου τον φαει κανενας! -_-

Καλα δεν νομιζω να με βρισει κανεις που βαζω δημοσια ανακοινωση, οπως εγινε με τη Haruhi. Ετσι κι'αλλιως δεν εχει και θανασιμους εχθρους ο Jun.^^

#446 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 August 2008 - 15:23

ahem...αφου συνεχιζω σταθερα με Maou,Code Blue,Yasuko to Kenji και Here is Greenwood,και αφου επιτελους ειδα ολο το Mago Mago Arashi XD <---ασχετο αλλα yay! ;D I rewatched Jun's Imakiyo-san special coz it's always fun XD(save for the ending :P),and I'm starting Yamada Taro Monogatari and Haikei,Chichiue-sama :3

and while we're at Nino dramas XD
I read that 'Ryuusei no Kizuna' is starting on 17th of Oct.
confirmed? Y/N?

#447 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 28 August 2008 - 15:48

Spoiler:

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#448 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 29 August 2008 - 09:13

Και καλα θα κανεις να το δεις Μαριλενα!Ειναι πολυ καλο το Code Blue!Τυφλα να χει το Grey's Anatomy!Και μπορω να πω με περηφανεια,οτι το μωρο μου εξελισσεται σε εναν πολυυυυυυυ καλο ηθοποιο!:
Posted Image

#449 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 29 August 2008 - 09:28

Χάτσι... είδα το πρώτο επεισόδιο χθες το βράδυ. Είναι πολύ καλό. Έχει τόσο καλή σκηνοθεσία ώστε κατάφερε να κάνει την καρδιά μου να πάει στην κούλουρη! Θα προσπαθήσω να δω και το υπόλοιπο αν το αντέξω. Και ο Πι είναι φοβερός. Ειδικά αυτό το κεκαλυμμένο χαμογελάκι είναι θεικό! Όχι ότι και το υπόλοιπο καστ πάει πίσω. Να δούμε! Α, πρέπει να δηλώσω ότι δεν έχω δει ποτέ ιατρική σειρά παρα μόνο ένα-δυο επεισόδια. (το 1 ήταν Χάουζ)
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#450 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 29 August 2008 - 17:39

Αν ειδες μονο ένα-δυο επεισόδια απο ιατρικα σιριαλ και μαλιστα Χαουζ,τοτε μπραβο σου!Ο αρχικαφρος των ιατρων!:hehe:
Απο σκηνοθεσια παντως ναι ναι σκιζει!^^ Κανουνε πολυ καλη δουλεια!Δε θυμαμαι πως λεγεται ο σκηνοθετης!Να τον προτιμησουμε ξανα!^^
Posted Image