Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 26 August 2008 - 09:24
λοιπόν...χθες είδα το πρώτο επεισόδιο του nodame contabile, κάτι που δεν κατάφερε το "ανιμε" και το μάγκα το κατάφερε το J Dorama. Έπαθα την πλακα μου από το πρώτο επεισόδιο ελπίζω να μην με απογοητεύσει η συνεχεια. οποτε ήθελα να ρωτήσω.. είναι ακόμη ongoing αυτό το dorama έχει τελειώσει?
επίσης είδα το MPD Pscycho.. το οποιο από ποιότητα είναι πολύ κάτω του άθλιου.
επίσης έχω δει και μερικά επεισόδια του akihabara, μου αρέσει η ιδέα να παρακολουθώ jdorama, αλλα δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και με αυτά.
Posted 26 August 2008 - 10:18
Για το MPD Pscycho δεν είχα ακούσει τίποτα οπότε λογικά δεν είναι από τις σειρές που συστήνονται σε κάποιον για να δει αρχικά στον κόσμο των dramas. Το Akihabara ήταν πολύ διασκεδαστική σειρά με υπέροχους χαρακτήρες. Πάντως έχεις δίκιο όταν λες ότι δε φτάνει ο χρόνος και για άνιμε και για dramas. Εγώ επέλεξα το δεύτερο πριν πολύ καιρό αλλά βλέπω μερικά άνιμε που το θεωρώ ότι το αξίζουν και είναι του γούστου μου...
Αν σου αρέσει το χιούμορ της Nodame προτείνω να δεις και τα Hana Kimi, Stand Up!!, Kisarazu Cat's Eye που είναι τρομερές σειρές με πολύ γέλιο!
Posted 26 August 2008 - 11:34
Posted 26 August 2008 - 11:52
Posted 26 August 2008 - 23:06

Ενα επεισοδιο μου μενει για το Hana Kimi...πρεπει αρχισω να ψαχνομαι για την επομενη σειρα που θα δω ΧΡ
επισης το lolipower ανεβασε παλι τα Dorama!!! Direct downloads with fast speed!! Yay BABY (που λεει και ο Tenouji XD)
Edited by Seraphimon-T.K., 26 August 2008 - 23:18.
Posted 27 August 2008 - 01:01
Το Kabachitare δεν έχει ολόκληρο υπότιτλους. Νομίζω μόνο 2 επισόδεια έχουν μεταφραστεί και οι subbers το έχουν παρατήσει από καιρό. (OMG! Sometimes I scare myself with all this drama knowledge that I have!) Θέλω να το δω και γω για προφανείς λόγους (Πι!) αλλά μου αρέσουν και οι πρωταγωνίστριες. To Silent Regrets το έχει όλο πάντως.
Απλά στο veoh υπάρχει όλο με υπότιτλουυς και ήλπιζα ότι κάτι θα μου είχε ξεφύγει.. Τέσπα υποθέτω ότι θα αρκεστώ απλά να το δω έτσι και να καταβάσω αργότερα τα raws.. Thnx πάντως..
Posted 27 August 2008 - 10:11
Woah!!!Thanks a2a!!^^Το Kabachitare δεν έχει ολόκληρο υπότιτλους. Νομίζω μόνο 2 επισόδεια έχουν μεταφραστεί και οι subbers το έχουν παρατήσει από καιρό. (OMG! Sometimes I scare myself with all this drama knowledge that I have!) Θέλω να το δω και γω για προφανείς λόγους (Πι!) αλλά μου αρέσουν και οι πρωταγωνίστριες. To Silent Regrets το έχει όλο πάντως.

Posted 27 August 2008 - 10:47
Το Nodame Cantabile είναι πολύ καλή επιλογή για drama Erisabetsu! Από τις λίγες σειρές που χαλαρά χαρακτηρίζονται ανώτερες του άνιμε. Εγώ δεν μπόρεσα να δω το άνιμε επειδή έκανα συγκρίσεις με τη σειρά. Είναι εξαιρετικό και με έκανε να αγαπήσω την κλασική μουσική! Είναι 11 επεισόδια και έχει τελειώσει (προβλήθηκε τη σεζόν φθινόπωρο του 2006) αλλά έχει και 2 σπέσιαλ τηλεταινίες γυρισμένες στην Ευρώπη (Πράγα, Παρίσι) οι οποίες εκτυλίσσονται μετά το τέλος της σειράς.
Αν σου αρέσει το χιούμορ της Nodame προτείνω να δεις και τα Hana Kimi, Stand Up!!, Kisarazu Cat's Eye που είναι τρομερές σειρές με πολύ γέλιο!
νομίζω ότι αδικείς πολύ το anime,
χθες είδα τα πρώτα 7 επεισόδια.
το πρώτο επεισόδιο από το dorama πάντως εμπεριέχει πολλά επεισόδια από το anime μαζί

Νομίζω ότι θα τα συνδυάσω και θα τα βλέπω ταυτόχρονα.
κοίτα ευχαριστώ αλλα είναι πολύ νωρίς να μου προτείνεις νέες σειρές

Posted 27 August 2008 - 11:27
Καλά όποτε θες recs εγώ εδώ είμαι! Τώρα που σκέφτομαι κιόλας για υποτιτλισμό σειρών... χεχε!
(Ψήνομαι πολύ για το Bloody Monday... πολύ!!)
Posted 28 August 2008 - 14:44

Φοβαμαι μην μου τον φαει κανενας! -_-
Καλα δεν νομιζω να με βρισει κανεις που βαζω δημοσια ανακοινωση, οπως εγινε με τη Haruhi. Ετσι κι'αλλιως δεν εχει και θανασιμους εχθρους ο Jun.^^
Posted 28 August 2008 - 15:23

and while we're at Nino dramas XD
I read that 'Ryuusei no Kizuna' is starting on 17th of Oct.
confirmed? Y/N?
Posted 28 August 2008 - 15:48
Posted 29 August 2008 - 09:13

Posted 29 August 2008 - 09:28
Posted 29 August 2008 - 17:39

Απο σκηνοθεσια παντως ναι ναι σκιζει!^^ Κανουνε πολυ καλη δουλεια!Δε θυμαμαι πως λεγεται ο σκηνοθετης!Να τον προτιμησουμε ξανα!^^