Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχέδιο vs. Σενάριο
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:27
Πλζ,μην πεί κανείς και τα 2,γιατί αυτό είναι αυτονόητο.Αν θέλετε αναφέρετε τι είδους σχέδιο και σενάριο προτιμάτε...

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:35

(Το ξέρω ότι αναφέρεσαι σε anime, αλλά εγώ το λέω και γενικά.)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:37
γενικα ανιμε που να εχουν καλο animation και καλο σεναριο(μιλωντας παντα για tv series)ειναι σπανια...συνηθως τα περισσοτερα ανηκουν ή στη μια ή στην αλλη κατηγορια...
προσωπικα-πια-προτιμω ενα καλο σεναριο απο το eye candy..
αν ''κοιταζα'' μονο το animation,θα ειχα χασει την ευκαιρια να δω παρα πολυ ωραιες σειρες οπως το Gilgamesh και Tenshi na Konamaiki..(σειρες που δεν εχουν ακριβως και τα καλυτερα char designs/animation,αλλα απο αποψη σεναριου ''μετρανε'' πολυ)
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:38
Σενάριο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε ικανοί να ξενυχτήσουμε διαβάζοντας ένα φοβερό βιβλίο χωρίς εικονογράφηση.
Συμφωνώ,αλλά κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι μια εκπληκτική εικόνα είναι πιο σπουδαία από αξιόλογη πλοκή και υπόθεση,π.χ. να θέλει να βλέπει κάτι εντυπωσιακό και να μην τον νιάζει αν το σενάριο θα 'ναι τζούφος.Για αυτό έκανα το τόπικ.

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:51

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 22:53
Naruto,Bleach και λοιπα brainless anime :3333εκτός και αν μιλάμε για Mazinkaiser!
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 08:34

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 09:47
Μαλιστα,μερικες φορες ενοχλουμαι με το υπερβολικα "τελειο" σχεδιο,στις περιπτωσεις οπου μαζευονται πολλα bishounen και bishoujo σε μερικα τετραγωνικα μετρα.Πραγματικα νομιζα οτι αυτο μου αρεσε,αλλα τελευταια αρχισα να το σιχαινομαι σε σημειο που αν δω αλλο bishounen θα ξερασω.-_-
Χρειαζομαι ενα διαλειμμα.Γενικα προτιμαω το πιο down to earth σχεδιο,να ειναι φυσικα οι χαρακτηρες bearable to watch,αλλα να μην και ειναι τοσο "μοιραιοι"!!!Το σιχαθηκα αυτο!
Βεβαια οκ δεν ειναι απαραιτητο τα bishounen/bishoujo να αντιπροσωπευουν το καλο σχεδιο,ξερω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι ασχετο αυτο,αλλα καπου επρεπε να βγαλω τον πονο μου .Τ_Τ
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 12:36

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:01
Μπα, εμένα μου άρεσε ΚΑΙ το animation στο Gilgamesh.[...] αν ''κοιταζα'' μονο το animation,θα ειχα χασει την ευκαιρια να δω παρα πολυ ωραιες σειρες οπως το Gilgamesh και Tenshi na Konamaiki..(σειρες που δεν εχουν ακριβως και τα καλυτερα char designs/animation,αλλα απο αποψη σεναριου ''μετρανε'' πολυ)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:25

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:36
Νομίζω ότι άλλος ένας λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή σκέφτονται "αχ, πόσο θα ήθελα να είχα φτιάξει ΕΓΩ το Sailor Moon", οπότε τους βγαίνει αυθόρμητα και στο σχέδιο και στο σενάριο.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:47
Νομίζω ότι άλλος ένας λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή σκέφτονται "αχ, πόσο θα ήθελα να είχα φτιάξει ΕΓΩ το Sailor Moon", οπότε τους βγαίνει αυθόρμητα και στο σχέδιο και στο σενάριο.
Κάτι σε στύλ 'αχ,πόσο μου αρέσουν οι Slipknot,θέλω να γράψω μουσική σαν αυτούς'?

Είναι άλλος τομέας βέβαια,αλλά το ενοείς παρόμοια?

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:51
indeed,ειδικα αυτο το transformation sequence του...εχει γινει clopy/paste στα απανταχου mahou shoujo...*γι'αυτο δε μαρεσουν ΧD*Καλά, τα μισά majou shoujo είναι επηρρεασμένα από Sailor Moon, και όχι μόνο σχεδιαστικά.
the one i can watch without my eyes bleeding...δεν έχετε αναφέρει τι είδους σχέδιο προτιμά ο καθένας σας.

*last time my eyes bled was in Romeo x Juliet ep 16 x_x painful experience...oσοι το εχετε δει θα καταλαβατε..*
yeah..Μετα απο μερικα επισοδεια το συνηθισα και τελικα μου αρεσε...στο πρωτο επ βεβαια επαθα ενα μικρο σοκ ΧDΜπα, εμένα μου άρεσε ΚΑΙ το animation στο Gilgamesh.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 14:20
Και εκεί ισχύει, και αλλού... σκέψου π.χ. πόσοι κλώνοι του Doom βγήκαν μετά από το πρώτο παιχνίδι.Κάτι σε στύλ 'αχ,πόσο μου αρέσουν οι Slipknot,θέλω να γράψω μουσική σαν αυτούς'?
Είναι άλλος τομέας βέβαια,αλλά το ενοείς παρόμοια?
Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι κακό εκ των προτέρων. Απλά η πλειοψηφία των κλώνων είναι πρόχειρα κακέκτυπα των trend-setters.