Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#241 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 29 November 2015 - 19:36

:puke: 
 

 

Ωραιο διαμαντακι thread ξεθαψες. Ωραιος μαν !  8) Εγω εχω δει γυρω στα 10 ονειρα με zombies αυτο το μηνα. Και ειναι ολα τοσο αληθινα. Ας πουμε αυτο που ειδα χθες, επρεπε να καθαρισω ολο το family για να βγω εκτος σπιτιου γιατι ολοι ειχαν μολυνθει. Περνω την κλουβα του μπαμπα, την φτιαχνω καπως ετσι [spoiler]
και μετα απλα πιανω τους λεωφορους και παταω οποιον βρω. Βεβαια αποτι θυμαμαι σταματησα και σε ενα μαγαζι να το γεμισω μπυρες. Ωραια εμπειρια ηταν το χθεσινο. Εχω δει και αλλα πολλα αλλα δεν γινεται να τα πω εδω μεσα.
Μπορουμε να αναφερουμε και συνειδητα ονειρα;
 

Για μένα μιλάς??


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#242 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 18 February 2016 - 11:19

Ok new one here.
Ξυπνάω σήμερα με ελαφρώς χάλια διάθεση.

Είδα στο όνειρο μου ότι κάλεσα οικογενεια και συγγενείς να τους κάνω το τραπέζι με τις σπεσιαλιτέ μου. Όλα πηγαίναν πολύ όμορφα. Χαβαλές, κρασί και γενικά ηλικιωμένη αλητεία. Εγώ μαγείρευα στη κουζίνα η οποία ήταν κλειστή και ο μόνος που μπορούσε να μπει μέσα ήμουν εγώ.
Το φαγητό το οποίο έψησα ήταν, ένα μεγάλλο κομμάτι από την κοιλιά μου το οποίο το χάραξα και το έβαλα στο φούρνο. Oh well, nothing wrong with that.
Σερβίραμε από αυτό και στη τελική όλοι φάγαμε ακόμα και εγώ. Ήταν πολύ νόστιμο.
2ο..
Μπένω σε ένα μαγαζί να ψωνίσω κάτι εσώρουχα για μένα. Για κάποιο λόγο μπερδεύομαι και ρωτάω το λάθος άτομο. Nevermind διακόπτω και συνεχίζω με το σωστό άτομο. Μέχρι που πετάγεται ένας ταμίας(ιδιοκτήτης) και μου λέει "Τι αμφίεση είναι αυτή", έξαλος εγώ που ο μ@λ@κας άλλη δουλειά δεν έχει τον πιάνω στα δικά μου. Δεν θυμάμαι τι είχα πει, πάντως φάνηκε πολύ νευριασμένος αλλά δεν είπε λέξη. Με πλησίασε και έβγαλε ένα περίστροφο, αλλά επειδή ήμουν γάτος τον πήρα πρέφα και τον σκότωσα. Μετά έμαθα ότι αυτόν τον κυνηγούσαν κάτι φεμινίστριες και το πτώμα του δεν πρόλαβε να το συλέξει η αστυνομία. Τουλάχιστον είχα μαρτυρες και έτσι την έβγαλα καθαρή. Την επόμενη μέρα πάω να αγοράσω αυτά τα αναθεματισμένα εσώρουχα. Όμως μια καινούρια σκηνή εγκλήματος υπήρξε. Ο ιδιοκτήτης είχε επιστρέψει στο μαγάζι, μόνο που ήταν μπλε και κρεμασμένος.

ΥΓ: Άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να τα ζεις. Τουλάχιστον πήρατε και τη δόση σαπίλας για σήμερα.


ezgif.com-resize.gif


#243 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 18 February 2016 - 18:54

Νομιζα οτι ειχα γραψει σε αυτο το thread αλλα τωρα που εψαξα δεν βρηκα κανενα σχολιο μου οποτε θα γραψω τωρα για το πιο περιεργο ονειρο που εχω δει. Βασικα ηταν ο πιο τρομακτικος εφιαλτης που ειχα ποτε. Λοιπον ημουν λεει στο δωματιο μου και ετοιμαζομουν για υπνο, οποτε ετσι οπως πηγα να κλεισω το πατζουρι βλεπω απο το παραθυρο εναν αντρα ακινητο με γουρλομενα ματια να με κοιταει.... τρομαγμενος κλεινω το πατζουρι και πεφτω για υπνο. (ολα αυτα μεσα στο ονειρο) τελος παντων ξυπναω το πρωι (ακομα στο ονειρο) και εχοντας ξεχασει το χθεσινο παω να ανοιξω το παραθυρο και βλεπω τον αντρα να ειναι ακομα εκει!!!! Εκεινη τη στιγμη κλεινω παλι το πατζουρι πανικοβλημενος και πριν προλαβω να σκεφτω τιποτα ακουω την εξωπορτα να ανοιγει (ποιος να μπηκε αραγε?) ο μονος τροπος για να ξεφυγω ηταν απο το παραθυρο ετσι παω να το ανοιξω για να ξεφυγω αλλα ειχε φρακαρει!!!! και εκεινη τη στιγμη ξυπναω ανατριχιασμενος σε ολοκληρο το σωμα. Αλλο να το βλεπεις και αλλο να το διαβαζεις μπρρρρ


latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#244 luffy1908

luffy1908

    Starting...

  • Members
  • 285 posts

Posted 18 February 2016 - 19:00

Έχω κάνει καμεχαμεχα και τις έχω παίξει και με Vegeta :slash:



#245 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 07 August 2017 - 19:49

Πεινούσα κι έβλεπα φαγητό αλλά μου το φάγανε άλλοι.


Edited by Aki, 08 August 2017 - 17:39.


#246 SherIock

SherIock

    Starting...

  • Banned
  • 0 posts

Posted 07 August 2017 - 20:41

ειχα δει μια φορα να είμαι σε ένα βιβλιοπωλειο οπου γινοταν μια εκθεση. ξαφνικα το τοπιο εγινε γηπεδο rugby και ημουν στην μεση τοιυ γηπεδου. αρχισαν να με κυνηγάνε. το βαλα στα ποδια και βρεθηκα πισω στο σχολειο οπου ειδα μια συμμαθητρια μου να φοραει πεδιλα σκι και να μπαινει σε μια αιθουσα. αμεσως μπηκα και εγω και ειδα μια φιλη μου πανω στην εδρα να φωναζει και να λεει εφαγε βρισιδι το MEGA! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! και από κατω ολοι φωναζαν ζητω!!!! λεω όχι δεν θελω να συμμετεχω σε αυτό. βγηκα εξω από το σχολειο συναντησα έναν φιλο μου και του λεω ελα λιγο μαζι μου σου εχω κατι ωραιο. μπήκαμε σε μια πολυκατοικια και του λεω την πατησες δινω μια κλωτσια σε μια γλαστρα με λουλούδια που ηταν στην εισοδο και τρεχω! βρισκω μια φιλη μου με το αμαξι και μου λεει ΤΡΕΧΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! τρεχω τρεχω και βρισκομαι παλι στο σχολειο που ειχε αλλαξει ειχε γινει αμερικανικο κολλεγιο. ανοιγω μια πορτα και ξαφνικα βρισκομαι σε ένα μικρο μπαλκονακι  ισογειο το οποιο εβλεπε σε μια μαυρη αγρια θαλασσα με κυματα. πολύ ανατριχιαστικο και ωραιο ταυτόχρονα. εκλεισα την πορτα και με πλησιασαν κατι τυποι με μαυρα. με πηραν μαζι τους και βρεθηκα σε ένα διαμερισμα το οποιο ειχε ένα μωρο στην κουνια. μου λενε πρεπει να μας πεις αν το μωρο θα πετυχει στην ζωη του όταν μεγαλωσει. προσεχε τι θα απαντησεις με προειδοποιουν! πανω στο διλημμα εμφανίζεται ξαφνικα από πισω τους σε καρτουν ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ με τον περιοδικο πινακα και κανει κατι με την ραβδο και φευγει. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ "TO MΩΡΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"



#247 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 07 August 2017 - 20:58

Men in black 


Edited by Aki, 08 August 2017 - 17:39.


#248 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 February 2018 - 23:10

  Δεν θυμάμαι πια μάρκα αλλά μια διαφήμιση αυτοκινήτου στην τηλεόραση που είχα δει παλιά, έδειχνε ένα άλογο να τρέχει.

 

Ε λοιπόν είδα στον ύπνο μου ένα μεγάλο μαύρο άλογο και ένα αμάξι 4χ4. Νόμιζα θα άρχιζε η διαφήμιση του αμαξιού, το άλογο να τρέχει δίπλα στο αμάξι στην παραλία πάνω στα νερά, να δείχνει γκλαμουριά, να ακούγεται ο αφηγητής κλπ

 

Αντι να γίνει αυτό όμως, το άλογο πάει πίσω από το αμάξι, ανεβάζει τα μπροστινά του πόδια πάνω και αρχίζει να το πηδάει, κάνοντας και γκριμάτσες ηδονής!

Πάει η διαφήμιση! Ξυπνάω και αρχίζω να γελάω.



#249 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 February 2018 - 23:39

Καλα, απο ονειρα δεν ξερετε τι έχω δει, απο τα πιο ηλιθια στα πιο dark όνειρα που μου εχουν τυχει.

Ενα προσφατο που είδα ηταν το εξης.
Μεσημερακι. Ειμαι στο σαλονι και βλεπω τηλεόραση. Η φαμιλια κοιμαται. Παιζει μια εκπομπη/ντοκιμαντερ φάση που ονομάζεται "αποπειρες αυτοκτονίας" και βλεπω μια ταινία μικρού μηκους. Υποτίθεται κιόλας οτι ειχε κερδισει και βραβεία. Και το λοιπον, δειχνει ενα 3D animation με τα rabbids με χαρωπη μουσικη απο πισω να τρέχουν σε ενα τεράστιο λιβαδι και να γελάνε. Μετα, μαζί με την βοηθεια των ζωων του δασους, αρχίζουν και κατασκευαζουν κάτι. Στήνουν φαναρακια, σκάβουν τρυπες, ολοκληρώνουν μια ξυλινη κατασκευη. Και μετα τα βλέπω να μπαίνουν ολα ενα-ενα στις τρυπες και ενα τελευταιο rabbid να κλεινει αυτή την τεραστια ξυλινη κατασκευή, κυριολεκτικά θαβοντας ολα τα υπολοιπα rabbids. Ειδα βασικα μια ομαδικη αυτοκτονία που κερδισε βραβεία. Υστερα, τα υπόλοιπα στιγμιότυπα της εκπομπής ηταν κυριολεκτικά θυμωμενες γυναικες να σπανε ρολογια.

Πώς να το εκλαβω αυτο το ονειρο??

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#250 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 02 February 2018 - 00:18

  Δεν θυμάμαι πια μάρκα αλλά μια διαφήμιση αυτοκινήτου στην τηλεόραση που είχα δει παλιά, έδειχνε ένα άλογο να τρέχει.

 

Ε λοιπόν είδα στον ύπνο μου ένα μεγάλο μαύρο άλογο και ένα αμάξι 4χ4. Νόμιζα θα άρχιζε η διαφήμιση του αμαξιού, το άλογο να τρέχει δίπλα στο αμάξι στην παραλία πάνω στα νερά, να δείχνει γκλαμουριά, να ακούγεται ο αφηγητής κλπ

 

Αντι να γίνει αυτό όμως, το άλογο πάει πίσω από το αμάξι, ανεβάζει τα μπροστινά του πόδια πάνω και αρχίζει να το πηδάει, κάνοντας και γκριμάτσες ηδονής!

Πάει η διαφήμιση! Ξυπνάω και αρχίζω να γελάω.

 

Aχ να ξερεις οτι το διαβασα ενω ημουν για καφε και γελασα τοσο πολυ που με κοιταγαν ολοι  :hihi2:

 

Εχω δει και γω κουλα ονειρα αλλα ρε γαμωτο τα ξεχναω αμεσως..παλιοτερα τα εγραφα και ετσι τα θυμομουν καλυτερα..


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#251 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 02 February 2018 - 12:39

 Υστερα, τα υπόλοιπα στιγμιότυπα της εκπομπής ηταν κυριολεκτικά θυμωμενες γυναικες να σπανε ρολογια.

Πώς να το εκλαβω αυτο το ονειρο??

 

Σημάδι να (ξανα)δείς Bleach

Spoiler:



#252 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 22 October 2020 - 09:56

 Είδα στο όνειρο μου ότι παίζαμε ένα παιχνίδι με την μπάλα, έξω από το σπίτι 2 φίλων μου, όπως όταν ήμασταν παιδιά. Μετά, αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς την πλατεία. Στό δρόμο βρήκαμε έναν άλλον φίλο μου. Φτάσαμε στην πλατεία, όπου είχαν φτιάξει μια βρύση και ο κόσμος έκανε μια μικρή ουρά για να πιεί. Ο ένας φίλος μου, νομίζω, ήθελε να πιεί νερό και πήγε στην ουρά. Εγώ και οι άλλοι 2 συνεχίσαμε τον δρόμο μας. Μπήκαμε σε ενα πολυκατάστημα σαν σουπερ μάρκετ. Είχε 2-3 ορόφους, νομίζω. Ξαφνικά, άρχισα να τους λέω ότι σε αυτό το σουπερ μαρκετ, μπορεί να βρει κανείς και τροχό που έχουν οι οδοντίατροι. Δεν το βρήκαμε. Μια υπάλληλος μας άκουσε και μας είπε ότι τους είχαν όταν ήταν ιδιοκτήτης του μαρκετ ένας άλλος που τον λέγαν Προμηθευτή. κάτι τέτοιο μας ειπε. Και εγώ της απάντησα, ότι λεγόταν κάποτε το μαρκετ "Προμηθευτική" και φύγαμε. Θυμήθηκα κάτι φανταστικές καφετέριες που είχα δει σε άλλο όνειρο, και πρότεινα στους φίλους μου να πάμε εκεί. Ξαφνικά, εξαφανίστηκαν και έμεινα μόνος. Προχωρούσα σε μια ήσυχη γειτονία, δίπλα από την πλατεία. Ξαφνικά, βλέπω μια φίλη μου με μια κυρία που έμοιαζε με μητέρα της αλλά ήταν αρκετά νέα για να είναι μητέρα της. Κοιταχτήκαμε αλλά με προσπέρασε. Άρχισα να τις ακολουθώ. Είχαν μπεί σε κάτι που έμοιαζε με πυλωτή. Εγώ κρυφάκουγα. Μετά από λίγο, περπατούσα στην πλατεία και η κοπέλα ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε. Όσο προχωρούσαμε άρχισε να με αγκαλιάζει ενω ήταν δίπλα μου. Σιγά σιγά, κρεμάστηκε από τον ώμο μου σαν να κουβαλάμε κάποιον στην πλάτη μας. Και γύρω μου όλα έγιναν λες και ημουν σε  βύθο, κάπως. Ήμουν ζαλισμένος και προχωρούσα με την κοπέλα γατζωμένη πάνω μου. Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις, νομίζω, με την σκέψη της. Ήταν σαν να είχαμε γίνει ένα, όπως το Gleipnir. Δεν θυμάμαι τις ερωτήσεις, αλλά ήταν απλές και παράλληλα, νομίζω, φιλοσοφικές. Μπήκαμε σε έναν ακάλυπτο και η κοπέλα άρχισε να τρέχει. Ήθελα και άλλο, οπότε άρχισα να την κυνηγώ. Ξαφνικά, πέφτει νεκρή, νομίζω, χωρίς καν να την αγγίξω. Ήμουν σε φάση ότι το έκανε επίτηδες για να με παγιδέψει σε φόνο, σαν να παίζει μαζί μου. Νόμιζα ότι θα με δουν δίπλα στο πτώμα και θα με κατηγορήσουν. Ξαφνικά, βλέπω τα πόδια μιας ανδρικής φιγούρας, να μπαίνουν στον ακάλυπτο με παπούτσια ή μονο με κόκκινες κάλτσες. Τρομάζω και το βάζω στα πόδια.  Ξαναβγήκα στην πλατεία και σκεφτόμουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να σωθεί έχοντας κάνει φόνο.


Edited by Erudinam, 22 October 2020 - 10:00.

wdasa.png