Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μπουζουκια!!!

• Please log in to reply
58 replies to this topic

Poll: Θεωρειτε τα μπουζουκια low quality? αν οχι ποσες φορες πατε το χρονο!?!! (60 member(s) have cast votes)

Θεωρειτε τα μπουζουκια low quality? αν οχι ποσες φορες πατε το χρονο!?!!

1. Καμια!, γιατι ειναι μουσικη χαμηλης ποιοτητας!!! (42 votes [70.00%])

Percentage of vote: 70.00%

2. Δεν εχω προβλημα, μαλλον μια ή δυο φορες αν τυχει... (15 votes [25.00%])

Percentage of vote: 25.00%

3. Ειναι η απολυτη διασκεδαση ουτε που θυμαμαι ποσες φορες πηγα φετος!!! (3 votes [5.00%])

Percentage of vote: 5.00%

Vote Guests cannot vote

#31 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 August 2007 - 14:20

Oταν εισαι λογικος συμφωνω οταν οχι διαφωνω δε βλεπω που ειναι το προβλημα, νομιζεις δηλαδη οτι αν καποιος μου τη δωσει θα τον παιρνω απο τα μουτρα σε οτι λεει? Υμαρτον...

ΥΓ

Νο comment!

και όταν κάνω πλάκα;;; δε μπορείς να καταλάβεις ότι έχω πει 2-3 πράγματα τελείως για πλάκα [γι'αυτό και τα εμοτικονς] και εσύ κάθεσαι και τα σχολιάζεις σα να σου κάνω επίθεση... κούλαρε, έχω και άλλα πράγματα να ασχοληθώ εκτός από εσένα στη ζωή μου...

και άσε τα ΥΓ για typo errors [πλήκτρο που δεν πατήθηκε] γιατί αν πιάσω τα ορθογραφικά σου, είναι να ξαναγυρνάς στο δημοτικό...

#32 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 02 August 2007 - 14:22

και άσε τα ΥΓ για typo errors [πλήκτρο που δεν πατήθηκε] γιατί αν πιάσω τα ορθογραφικά σου, είναι να ξαναγυρνάς στο δημοτικό...

Ποιος ειπαμε δεν σηκωνει απο πλακες...?:hahaha::hahaha::kill4u:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#33 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 August 2007 - 13:51

Γιατί αυτό άραγε; Μήπως επειδή αν τα μετράγανε θα γέλαγε και το ποικιλόχρωμο ερίφιο. Γιατί ο Έλληνας το μόνο μαγαζί για CD που ξέρει είναι τα πλανόδια στις πλατείες. Αυτά με τα 3€ το κομμάτι. ;). Eνώ ο μεταλλάς ακόμα και αν "κατεβάσει" το καινούριο cd της μπάντας που του αρέσει, θα πάει και να το αγοράσει. Γιατί άλλη η γλύκα του αυθεντικού. Και δε λέμε μου άρεσε το τραγούδι 5, 8 και 10.

Μια μικρή παρένθεση όσο αφορά την καταπολέμηση της πειρατίας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αντίστοιχα:

Στο εξωτερικό αρκετές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες άρχισαν να εκμεταλεύονται την ευκολία κι αμεσότητα διανομής των mp3 από το internet με το να πουλάνε τραγούδια προς...50 λεπτά το τραγούδι. Έτσι, επιλέγεις το τραγούδι που θες και δεν χρειάζεται να παίρνεις ολόκληρο το album όπου από τα 20 τραγούδια θα θες ν' ακούσεις μόνο τα 2. Ενώ στην Ελλάδα τι κάνουν; Πωλούν το ένα τραγούδι προς...3 ευρώ το ένα! :oo: Βρε, ποιον πάνε να κοροϊδέψουν!

#34 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 03 August 2007 - 14:08

Στο εξωτερικό αρκετές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες άρχισαν να εκμεταλεύονται την ευκολία κι αμεσότητα διανομής των mp3 από το internet με το να πουλάνε τραγούδια προς...50 λεπτά το τραγούδι. Έτσι, επιλέγεις το τραγούδι που θες και δεν χρειάζεται να παίρνεις ολόκληρο το album όπου από τα 20 τραγούδια θα θες ν' ακούσεις μόνο τα 2. Ενώ στην Ελλάδα τι κάνουν; Πωλούν το ένα τραγούδι προς...3 ευρώ το ένα! Posted Image Βρε, ποιον πάνε να κοροϊδέψουν!

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?
ΘΑ ΒΑΛΩ DSL ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΜΡ3?

TORRENT, TORRENT, TORRENT...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#35 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 August 2007 - 14:27

και αν το κάνανε όλοι αυτό και δεν αγόραζε κανείς CD θα έβλεπες πότε θα ξαναβγάζανε οι μπάντες δίσκους. Και αν έχεις φίλους που έχουν συγκρότημα και παίζουν μουσική θα δεις με τι χαρά θα δίνουν τα τραγούδια τους σε ΜΡ3. Δε λέω ότι αγοράζω τα πάντα , αλλά για τις μπάντες που αγαπώ/υποστηρίζω θα το κάνω. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια στον υπολογιστή...

όταν κάνεις και εσύ κάποια δουλειά που θα παράγει κάτι, τότε άσε τους άλλους να στο "κλέβουν" και μη λες κουβέντα...

#36 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 03 August 2007 - 15:04

Κοιτα να δεις πως εχει η φιλοσσοφια μου, τα Μεταλ κυριως συγκροτηματα που αγαπω και γουσταρω σχεδον ποτε δεν εχω κατεβασει αλμπουμ τους απο το ιντενρετ, παντα αγοραζω καινουρια τα αλμπουμ διοτι οπως πολυ καλα γνωριζεις στα μεταλ συγκροτηματα υπαρχει μια πολυ καλη δουλεια σε ολους τους τομεις (artwork) και δεν ειναι ξεπετες, και επισης εχω μια αρκετα μεγαλη δισκογραφια, τι γινεται ομως αν ενα συγκροτημα αρχιζει και στα χαλαει? Ο προτελευταιος δισκος των cradle of filth Nymphetamine δεν με ικανοποιησε και τον αγορασα με κλειστα τα ματια, στο τελευταιο τους λοιπον δισκο κατεβασα το αλμπουμ απο το ιντερνετ και παλι δεν γουσταρα, και δεν τον αγορασα ουτε τα mp3 δεν πολυ ακουσα, αυτο ειναι μια πλευρα, μια αλλη τωρα, γουσταρω τρελα τον David Bowie και δεν εχω κανεναν δισκο του, λυπαμε λοιπον αλλα δεν θα το κανω πιο πλουσιο, χαλωντας καμια 300αρια ευρω για τη δισκογραφια του και αυτο γιατι ειναι ενας φτασμενος καλιτεχνης αξια ειναι εκει που ειναι και επισης αξια εχει οτι εχει, αυτα τα 300 ευρω ομως ειναι πολυ πιο πολιτιμα για μενα απο αυτον οποτε κατεβασα και χθες μαλιστα ολη του τη δισκογραφια.

Νομιζω να σε καλυψα...

^
||
||
||
||

#37 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 03 August 2007 - 15:06

για μενα αυτα τα σημερινα τραγουδια με τα μπουζουκια δεν ειναι μουσικη.Τα παλλια αυτα που βλεπουμε στις ελληνικες ταινιες ειναι.Αν και δε μου αρεσουν τα σεβομαι.Αλλα τα σημερινα ειναι σκουπιδια ειναι ενας ανθρωπος που γραφει τραγουδια για 50 ερμηνευτες.Επισης συμφωνω με τα λεγομενα του spawn_i.Enaς μεταλλας πχ εγω αν μου αρεσει ενα cd akoma και να το εχω απο το ιντερνετ παω να το αγορασω .γιατι δε μου αρεσει μονο το κομματι 1 αλλα ολος ο δισκος.Ενω οι σκυλαδες συνηθως τα παιρνουν απο τους μαυρους ειτε κατεβαζουν μεμονομενα κομματια

#38 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 05 April 2008 - 21:42

Τα τελευταια χρονια top κατα τη γνωμη μου ειναι
Νικος Μακροπουλος, Βασιλης Καρρας, Τερζης, Νοτης.
Απο εκει και περα καλο κεφι κανουν και οι Παζης, Κιαμος.
Θαμωνας δεν ειμαι αλλα οταν θελει η παρεα θα παω.

Posted Image

#39 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2008 - 13:09

τα ρεμπετικα ( τα αυθεντικα , τα παλια , βαμβακαρη κτλ ) σε ποια κατηγορια ειναι ;
αν θεωρουνται ''μπουζουκια '', τοτε ναι ακουω ''μπουζουκια'' , καμμια σχεση βεβαια με τα σημερινα δεν εχω .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#40 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 09 April 2008 - 13:26

τα ρεμπετικα ( τα αυθεντικα , τα παλια , βαμβακαρη κτλ ) σε ποια κατηγορια ειναι ;
αν θεωρουνται ''μπουζουκια '', τοτε ναι ακουω ''μπουζουκια'' , καμμια σχεση βεβαια με τα σημερινα δεν εχω .

Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να βαλεις τα παλια ρεμπετικα στην ιδια κατηγορια με τα Μπουζουκια η αλιως στην καθουμιλουμενη Σκυλαδικα...
Πραγματικα για μενα τα Μπουζουκια δεν ειναι μουσικη και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να διασκεδασω με αυτα...
Τωρα για το αν ειναι η κορυφαια διασκεδαση του Ελληνα θα διαφωνισω....Εδω πιανεις απλα ενα μικρο δειγμα που τυχανει να ακουν αυτο το ειδος "Μουσικης"Επεισης τα μπουζουκια Εχουν γινει κατα καποιο τροπο Cliche και οπος και να το κανουμε ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να πας....:erk:
Που εχουμε καταντησει....:deadga6:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#41 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 April 2008 - 13:53

Ανέβηκες απίστευτα στην εκτημησή μου....πρωσοπικά το μόνο καλό τραγούδι που έχω ακούσει στη ζωή μου με μπουζούκι μέσα είναι ο Ρεμπέτης-Μεταλλάς από N-Carkade.Από κει και πέρα....oblivion

"Παίζουνε χιπ χοπ φλογέρα
Ντίσκο χάουζ με λυράρι
και γω που άκουγα παντέρα
παίζω μέταλ Βαμβακάρη"

Φυσικά και τα ρεμπέτικα ΔΕΝ θεωρούνται μπουζούκια. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ρεμπέτικο μπορείς μόνο να το μπερδέψεις με τα παλιά λαϊκά (Καζαντζίδης κλπ ).

#42 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2008 - 14:14

;153713']Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να βαλεις τα παλια ρεμπετικα στην ιδια κατηγορια με τα Μπουζουκια η αλιως στην καθουμιλουμενη Σκυλαδικα...
Πραγματικα για μενα τα Μπουζουκια δεν ειναι μουσικη και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να διασκεδασω με αυτα...
Τωρα για το αν ειναι η κορυφαια διασκεδαση του Ελληνα θα διαφωνισω....Εδω πιανεις απλα ενα μικρο δειγμα που τυχανει να ακουν αυτο το ειδος "Μουσικης"Επεισης τα μπουζουκια Εχουν γινει κατα καποιο τροπο Cliche και οπος και να το κανουμε ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να πας....:erk:
Που εχουμε καταντησει....:deadga6:

ευτυχως ! γιατι θα αρχιζα αλλιως να επαναπροσδιοριζω τις αξιες μου...

το χειροτερο ειναι πως τραγουδια που ακουγονταν πριν χρονια και θεωρουνταν ''κατωτερης ποιοτητας '' , τωρα σε σχεση με αυτα που βγαινουν θεωρουνται ποιοτικα !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#43 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 April 2008 - 21:41

Μπουζουκοτέστ!!! :hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#44 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2008 - 22:59

Μπουζουκοτέστ!!! :hahaha:

ΜΑΥΡΑ ΜΕSΑΝΥΧΤΑ - bouzoukotest

τελικα ξερω πιο πολλα απο οσα επρεπε !
τι σχεση εχει ομως το παλιο μπουζουκι , ο τσιτσανης κτλ με τα σημερινα σκυλαδικα , ;
αινισταμαι !!! το τεστ ειναι παραπλανητικο !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#45 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 09 April 2008 - 23:01

εγω ειμαι των ακρων.
δλδ θεωρω ποιοτικα αυτα που ακουω(η μια ακρη).
μετριοτητες ακα. αδγιαφορα ειδη τα: αλτερνατιβ, ιντι, γκοθικ, "ελληνικο" χιπ-χοπ, μεταλκορ, νιουμεταλ, αρενμπι, ιμπιεμ, σακιαντελικ, χαους(και η προγκ μεσα), λιγο η αμπιεντ, ντροουν κ.α (η μεση αστικη ταξη).
και ο πατος που ειναι τα σκυλαδικα-μπουζουκια-ντερτχια-καιοτιαλλοθελετε(η αλλη ακρη).

ο πατος λοιπον μου ειναι πχιο οικειος και θα τον προτιμησω, αν ποτε βρεθω σε διλλημα μεταξυ μουσικης μετριοτητας και πατου(συμφωνα παντα με τις δικιες μου ανοητες εννοιες). για να το κανω και πχιο λιανα, οταν βγαινω εξω προτιμω να γελαω,να βλεπω κωλαρακια και να πινω αλκοολ,παρα ν'ακουω μετριοτητες και δηθενιζμους.

Posted Image