Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Worst Movies :::.
Posted 21 August 2008 - 20:18
το ωραιο με το borat ειναι οτι γυριστηκε σα ντοκυμαντερ
κανενας αλλος εκτος απο τους 2 πρωταγωνιστες, την τσατσα, την Παμελα και τους κατοικους της χωρας του δεν ειναι ηθοποιος
ειναι απλοι ανθρωποι που νομιζαν οτι αντιμετωπιζουν εναν....εχεμ..περιεργο
Posted 22 August 2008 - 23:35
To eastern promises (επικύνδυνες υποσχέσεις ) κακό δεν το λες ,αλλά δεν είναι και καιμιά σπουδαία ταινία που σου κάνει κλικ . Μου φάνηκε πολύ υπεριτμημένη .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 23 August 2008 - 04:07
Posted 23 August 2008 - 06:23
Οσον αφορά το Borat διαφωνώ κάθετα,ήταν πολύ πρωτότυπο και άσκησε πολύ κριτική μόνο με το να βγάζει τις φάτσες των τάχα ρεπουμπλικάνων αμερικάνων που αντιμετώπιζαν έναν "απολίτιστο" Καζακστανό.
Posted 23 August 2008 - 20:00

Posted 30 August 2008 - 18:07
- Twenty Nine palms, η ποιο βαρετη ταινια ever με το ποιο αηδιαστικο και ανουσιο τελος.
- Battle Royale 2, για το σουπερ-τυπικο ψευτο-κουλτουρε δηθεν-αριστερο αντι-αμερικανικο κλπ τελος του.
- Lord of the rings 3, για την ανυπαρξια του story. Sorry folkes but that's the (sad) truth! (Μπρορειτε να λυσαξετε οσο θελετε αλλα δεν μηλαω για το βιβλιο, αλλο η ταινια αλλο το βιβλιο!)
- Amores Perros,

- 21 gramms, from the people who brought you amores perros

- Miami Vice, ελεος απλα.
- Dungeons and dragons, και το beholder στην πρωτη σκηνη τρεχει να πιασει κατι που πεταξανε μακρια

- 8mm, γιατι απλα δεν ειχε λογο υπαρξης.
- Armageddon, γιατι ηταν πολυ ψεμα.
- Inland Empire, γιατι το παρακανε ο David.
Αχ, ειναι και μια αλλη τοπ μπαρουφα αλλα ξεχναω το ονομα της τωρα, ηταν μια ταινια που'χε βγει πριν απο 4-6 χρονια (?) σινεφιλ που ηταν ολοκληρη "σουρεαλ", δεν ειχε ουτε ενα φυσιολογικο σκηνικο. Μεγαλη δηθενια, χωρις νοημα. Edit: το θυμηθηκα: "Songs from the second floor".
Edited by Yojimbo, 30 August 2008 - 19:51.
Posted 30 August 2008 - 18:42
Αχ, ειναι και μια αλλη τοπ μπαρουφα αλλα εχω ξεχναω το ονομα της τωρα, ηταν μια ταινια που'χε βγει πριν απο 4-6 χρονια (?) σινεφιλ που ηταν ολοκληρη "σουρεαλ", δεν ειχε ουτε ενα φυσιολογικο σκηνικο. Μεγαλη δηθενια, χωρις νοημα.
Το Dogville του Lars von Trier εννοείς ?
- Island Empire, γιατι το παρακανε ο David.
Αν μιλάς για την ταινία του Lynch είναι Inland Empire.
Posted 30 August 2008 - 18:48
Posted 30 August 2008 - 18:49
απο ις πιο μουφα ταινιες ειναι το wanted που παιζεται στο σινεμα.Δεν την ειδα αλλα ειδα το τραιλερ και ενας φιλος που την ειδε ειπε οτι ηταν απαισια
Ε, αφού δεν την είδες, μη μας λές ότι είναι μούφα. δές το πρώτα....

Posted 30 August 2008 - 18:59

2.Το φιλι της Ζωής-τώρα είναι ηθοποιοί αυτοί;Εγώ παίζω καλύτερα.

Posted 30 August 2008 - 19:39
Το Dogville του Lars von Trier εννοείς ?
Καπως ετσι λεγοτανε: "Τραγουδια απο τον δευτερο οροφο", το θυμηθηκα. θα το κανω edit.
Nαι, Inland ε? Το εκανα edit.Αν μιλάς για την ταινία του Lynch είναι Inland Empire.
Edit(για να μην κανω νεο post καθε τρεις και λιγο):
Team America:
Μου αρέσει πολύ σχεδόν ότι έχουν κάνει ο Ματ και ο Τρέι.Τρομερό το Baseketball,κορυφή το South Park.Αυτή η ταινία είχε όλες τις προδιαγραφές να γίνει αξιόλογη και αστεία.Προτότυπη ιδέα(όλη η ταινία είναι γυρισμένη με κούκλες),καυστικό σενάριο.αξιόλογοι συντελεστές.Πραγματικά όμως δύσκολα θα μπορούσε να γίνει χειρότερη από αυτό που τελικά βγήκε.Ούτε γέλιο,ούτε δράση,ούτε τπτ παραπάνω από κρυάδες και μερικά καλά τραγουδάκια.Καλύτερα πάρτε το soundtrack.
...Και δεν ηταν προτοτυπη η ιδεα και γελιο και δραση ειχε.

Edited by Yojimbo, 31 August 2008 - 16:55.
Posted 31 August 2008 - 21:00

Posted 31 August 2008 - 21:05
...Και δεν ηταν προτοτυπη η ιδεα και γελιο και δραση ειχε.
Μια χαρά προτότυπο ήταν. Το αν έχει ξαναγίνει κάπου-κάπως-κάποτε δεν σημαίνει ότι τη στιγμή που οι περισσότεροι επιλέγουν 3D ή κλασσικό σχέδιο στο χέρι δεν είναι κάτι διαφορετικό το να γυρίζεις ταινία με κούκλες, ειδικά απο δημιουργούς τέτοιου μεγέθους. Όσο για το γέλιο....ντάξει, αν γέλασες με την ακυρότητα της πάω πάσο, εγώ το βρήκα τρομερά ανέμπνευστο και απαγοητευτικό.

Posted 31 August 2008 - 21:14
εμενα με απογοητευσε αυτη η ταινια
επισης δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου το hostel (το 1 γιατι το 2 δεν μπηκα καν στον κοπο να το δω)
*και σημειωτεον ειμαι και tarantino και splatter/horror fan*
τζαμπα τα 8 ευρω που ειχα δωσει στο σινεμα ρε γ@μωτο