Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#136 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 08 November 2007 - 01:24

μιλαμε πρεπει να σαι πολυ τσιφουτα!

δεν είμαι εγώ τσιφούτα, η ταινία μου φάνηκε τόσο μα τόσο ανούσιο κατασκεύασμα που ούτε 0.34 watt per square inch δεν αξίζει....

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#137 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 08 November 2007 - 01:26

ενταξει η τριλογια Blade δεν πρεπει να κρινεται βαση της σοβαροτητας της αλλα μονο για το fun της υποθεσης!
Κατι πχ που η -μαλλον για τριλογια το πανε- Underworld δεν εχει.
ναι εκει κλαιμε.

Posted Image

#138 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 08 November 2007 - 01:33

ενταξει η τριλογια Blade δεν πρεπει να κρινεται βαση της σοβαροτητας της αλλα μονο για το fun της υποθεσης!
Κατι πχ που η -μαλλον για τριλογια το πανε- Underworld δεν εχει.
ναι εκει κλαιμε.

σ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! το πρώτο Blade τουλάχιστον βλέπεται..
Spoiler:

τώρα μ έβαλες σε σκέψεις.... το Blade Trinity ή το Underworld 2 ήταν περισσότερο για κλάμματα?? δύσκολη επιλογη......:emptyonexg1:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#139 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 08 November 2007 - 01:53

Underworld 2: Όλο το franchise είναι κλεμμένο από μια περιπέτεια Vampire/Werewolf πρώτης έκδοσης, crossover της White Wolf, για την οποία η εταιρία μήνυσε τους συντελεστές της ταινίας, αλλά τελικά δεν την κερδίσανε. Τουλάχιστον τα Blade γίνανε κανονικά και με τον νόμο, απλώς ήταν άθλια.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#140 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 November 2007 - 15:15

Όποιος θεωρεί τον Αγγελόπουλο αργό,καλύτερα να δεί τούτη τη ταινία(αν θέλει βέβαια να σπαταλήσει 2 ώρες+ απ' τη ζωή του).
Posted Image

Ειλικρινά,ενώ λατρεύω το περπάτημα,βλέποντας το έργο με έκανε να μην θέλω να κάνω τζόκιγκ για 2 βδομάδες.Β'εβαια τέτοια έργα δεν είναι ακριβώς σκατά,αλλά έζουν ένα δικό τους στυλ.Δλδ,είναι τόσο υποκειμενικά,που μπορεί να τα θεωρίσει κανείς από αριστουργήματα μέχρι τις μεγαλύτερες μπούρδες του κόσμου όλου.

Πάντως,ενώ αυτό το έργο είναι άθλιο,τα άλλα έργα του Gus Van Sant(Elephant,Last days,etc) αξίζουν τη προσοχή σας.
Posted Image

#141 Gonzo

Gonzo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2007 - 23:43

το Blade Trinity ή το Underworld 2 ήταν περισσότερο για κλάμματα?? δύσκολη επιλογη......:emptyonexg1:

Παρασάγκας το " Underworld 2 " και με διαφορά :deadga6: :deadga6: :deadga6: δεν έβλεπα καλύτερα το Νο 2 από το " Ο Φύλακας το νύχτας " μπρρρ :nosey: :fromabove: :emptyonexg1: :oo: .
Posted Image

#142 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 December 2007 - 02:49

Hitman.Φυγανε τσαμπα 8ευρω.Ηταν απιστευτη μουφα.Μην παει να το δει κανενας.

#143 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 03 December 2007 - 04:06

Hitman.Φυγανε τσαμπα 8ευρω.Ηταν απιστευτη μουφα.Μην παει να το δει κανενας.

x10000000

Να προσθεσω και το Beowulf.Οχι τοσο χαλια οσο το προηγουμενο,αλλα οποιοσ πηγε να δει επικη ταινια βρεθηκε να βλεπει τον Νορβηγο Shreck!
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#144 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 03 December 2007 - 11:30

Το κατάλαβα ότι το Hitman είναι μούφα μόνο από το trailer... Μερικές φορές η πείρα αποδίδει!

Αλλά θα πάω να δώ το Shoot'em Up. Ότι και να'ναι τουλάχιστον έχει πρωταγωνιστή...

#145 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 December 2007 - 23:27

Darkchilde απο το trailer και εγω για μουφα το εβλεπα να εβγαινε,αλλα ελεγα μηπως,πραγμα που δεν εγινε.

#146 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 04 December 2007 - 07:24

για πείτε τπτ περισσότερο ρε παίδες για το Hitman. Από 2 παιδιά στη σχολή μου άκουσα ότι βλεπόταν, όχι τπτ ιδιαίτερο, το καλύτερο στοιχείο του ήταν τοOST μου είπαν. Αλλά εγώ που έχω παίξει και ταπαιχνίδια νόμιζα θα μου άρεσε και έλεγα να πάω το ΣΚ να το δω. Γιατί είναι τόσο χάλια;

#147 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 04 December 2007 - 22:26

panathinaikara πρωτα απο ολα θα ξενερωσεις με τον ηθοποιο που εχουν να παιζει το Hitman.Δευτερον δεν γινεται(οπως ανεφερα και πριν)να λεει μια κοπελα στο Hitman τι να κανει και να το κανει.Τριτον εχουν μεταφερει ελαχιστες πιστες απο τα παιχνιδια.Θες και αλλα?

#148 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 December 2007 - 16:36

Οι κοιλαδα των ζωντανων νεκρων ηταν πολυ μαπα μιλαμε!!!!!!!

#149 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 07 December 2007 - 11:08

Nightwatch. Την πηρα σε DVD μηπως εβλεπα το Daywatch που επαιζε στο σινεμα.
Βαρεθηκα,σιχαθηκα, πατησα το Stop στο μισαωρο και την επεστρεψα. Φανταστητε το χειροτερο σας αμερικανικο "θριλερ τρομου" με ρωσικο dub.:fromabove:

P.S: To soundtrack δεν ηταν πολυ κακο.

Εγω ηξερα οτι η ταινια ηταν καθαρα στα ρωσικα.....εισαι σιγουρος για αυτο?
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#150 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 December 2007 - 15:20

αυτο εννοει....απλα συγκρινει το nightwatch και λεει οτι ειναι τοσο κακο οσο η χειροτερη αμερικανικη ταινια τρομου να ειχε ρωσικο dub