Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#541 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 September 2010 - 23:47

[quote name='Jiraiya']Αρχικά σταμάτα να μπαίνεις σε τσοντοsite και μετά τα ξαναλέμε:hihi2:

η πλακα ειναι οτι δεν μπαινω:oo:(ειπαρχει συνεχεια κινηση μεσα στο σπιτι:roar::madtodeath:)ουτε την ησυχεια μου δεν μπορω να βρω αλλα το αφηνω για upload περισσοτερο

Ευχαριστω παντος και τους δυο σας

το private browsing στο Mozila πως το χρεισιμοποιω???:nanteee:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#542 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 24 September 2010 - 08:33

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν βρίσκω κάποιο τέτοιο κουμπάκι και στην πραγματικότητα έλαβα λεφτά από δύο διαφορετικά άτομα και ένα μέρος αυτών ξοδεύτηκε ήδη μέσω paypal. Οπότε το υπόλοιπο ποσό δεν ξέρω πως να το μεταφέρω. Υπάρχει μια γενικότερη επιλογή withdraw money για να τα βάλω σε έναν λογαριασμό τραπέζης αλλά θέλει κάποιο IBAN Number το οποίο δεν ξέρω αν είναι ο αριθμός επάνω στην κάρτα μου ή κάτι άλλο. Βιβλιάριο πάντως δεν μου έχουν δώσει από αυτήν την τράπεζα για να κοιτάξω εκεί...

Αν θυμάμαι καλά τα λεφτά όταν σου στέλνουν χρήματα μπαίνουν μετά απο ένα εικοσαήμερο. Διάβασε τους όρους του paypal.
rsrGbGx.gif

#543 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 24 September 2010 - 11:23

Αν θυμάμαι καλά τα λεφτά όταν σου στέλνουν χρήματα μπαίνουν μετά απο ένα εικοσαήμερο. Διάβασε τους όρους του paypal.

Ah, σε ευχαριστώ πολύ ^_^

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#544 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 24 September 2010 - 15:02

[quote name='johntheo95'][quote name='Jiraiya']Αρχικά σταμάτα να μπαίνεις σε τσοντοsite και μετά τα ξαναλέμε:hihi2:

η πλακα ειναι οτι δεν μπαινω:oo:(ειπαρχει συνεχεια κινηση μεσα στο σπιτι:roar::madtodeath:)ουτε την ησυχεια μου δεν μπορω να βρω αλλα το αφηνω για upload περισσοτερο

Ευχαριστω παντος και τους δυο σας

το private browsing στο Mozila πως το χρεισιμοποιω???:nanteee:[/QUOTE]

Ctrl+Shift+Del
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#545 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 24 September 2010 - 19:45

ευχαριστω :)
Posted Image

Posted Image

#546 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 September 2010 - 20:14

Mε [Ctrl]+[Shift]+[Del] διαγράφεις το ιστορικό του Firefox. Άλλο πράγμα ζητάει ο johntheo95.

Για να ξεκινήσεις private browsing session, πατάς [Ctrl]+[Shift]+[P].

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#547 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 24 September 2010 - 20:18

Mε [Ctrl]+[Shift]+[Del] διαγράφεις το ιστορικό του Firefox. Άλλο πράγμα ζητάει ο johntheo95.

Για να ξεκινήσεις private browsing session, πατάς [Ctrl]+[Shift]+[P].

Exeις δικιο απλα ειναι το ενα πανω στο αλλο και βιαστικα που το ειδα μπερδευτικα
Posted Image

#548 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 24 September 2010 - 23:26

ευχαριστω για την σημειωση :)
Επειδη ειδα στα προηγουμενα ποστ για τελωνεια και μου εγινει η καρδια περιβολι ειπα να σας πρηξω για μια τελευταια φορα σημερα:oops:
Για πρωτη αγορα λεω 1 απο τα 2
http://www.1999.co.jp/search_e.asp?Typ1_c=101&scope=0&scope2=0&itkey=arx-7+arbalest
http://www.hlj.com/product/BAN957320 (μαλλον αυτο θα παρω)
λετε να περεσει τελωνειο και αντι για 45 να μου βγει 145?:despair:?πια ειναι η καλυτερη επιλογη για να μην περασει τελωνειο?
τι προτεινετε SAL(το πιο αργο νομιζω),EMS,Αιr MAil ή FedEx(πιο πιθανο να περασει τελωνειω-πιο γρηγορο):?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι και sorry για το πρηξιμο :rolleyes:
Posted Image

Posted Image

#549 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 September 2010 - 23:36

Εγώ όσες φορές έχω παραγείλλει από hlj και από το hobbysearch, δεν έχω πληρώσει τελωνείο. Έτυχε να έρθουν και δύο τρεις φιγούρες μαζί. Κάποιες φορές τις ζύγιζαν, πλέον όχι . Θα πρότεινα SAL. Και ποιο φτηνά και δε διατρέχεις κίνδυνο για τελωνείο. Και με EMS, πάντως, από το hobbysearch δεν είχα πρόβλημα το καλοκαίρι που μου ήρθαν 2 φιγούρες. Πάντως τα πακέτα δεν ήταν παραπάνω από 2 κιλά το καθένα.

#550 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 26 September 2010 - 10:47

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θρεντ να 'ουμ' αλλα μιας και εχει απειρους φοιτητές εδώ μέσα εχω να προτεινω αυτό. το είχε ψες η ελευθροτυπία. Φαντάζομαι θα σωσει πολύ κόσμο, που παλεύει με εργασίες κτλ.

stasou%2520mygdala.jpg

#551 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 September 2010 - 10:54

τα στοιχεια για την paypal οπως πολη ονοματεπωνημο,περιοχη και διευθυνση στα αγγλικα ή στα ελληνικα τα γραφουμε???
Posted Image

Posted Image

#552 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 26 September 2010 - 11:00

Αγγλικα ειναι προτειμοτερο
Posted Image

#553 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 September 2010 - 11:03

thanks
Posted Image

Posted Image

#554 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 September 2010 - 11:08

Περισσότερο τραπεζικό το ζήτημα μου, αλλά η τράπεζα μου μου έστειλε μια ενημέρωση που λέει μεταξύ άλλων ότι πλέον το "Ελάχιστο ποσό" για την κάρτα μου είναι 12€. Εννοεί το ελάχιστο ποσό υπολοίπου; Αυτό δεν ονομάζεται "όριο υπολοίπου"; (και τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν 0,01€).

#555 tina_vampire

tina_vampire

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 27 September 2010 - 13:35

Εγω δεν εχω ιδεα απο αγορες στο ιντερνετ!:sigh2: Αλλα θα ηθελα πολυ να αγορασω απο κει!:if: