να ρωτησω και εγω ταπινα την γνωμη σας,οπως ειπα πιο πανω εβγαλα χρεωστηκη πριν 2 μερες και αυριο παω να την φορτωσω για να κανω την πρωτη μου αγορα ΥΑΤΑΑΑΑ

εριξα διαβασμα σε ιστοσελιδες και γενικα

(τοσο διαβασμα ουτε για σχολειο και φροντηστιριο)αλλα φοβαμαι τους ιους που μαλλον εχω στο pc μου(βρικε προσφατα το norton κατι trojan στο temp αρκετα και ισως και αλλα δεν θυμαμαι )και γενικα το pc μου ειναι πολυ πιο αργο απο οτι συνηθως και κολαει οταν ανοιγω 2 ή παραπανω αρχεια καποιες φορες
(ισως να φταιει οτι ειναι υπερφορτομενος ο σκηρος(ειναι χωρισμενος 215 και 245 το μερος του λειτουργικου εχει 75gb free και το αλο 15gb free)
γενικα το νορτον που κανω φουλ σαρωσεις καθε μερα ισως και 2per day(πληρης)και το windows defenter δεν δειχνουν απειλες αλλα εχει πολλες στην καραντινα.
Τι προτεινετε, να κανω τις αγορες μου ή να τον πατησω ενα format και μετα?(εδω και 2 και κατι χρονια που τον εχω δεν του εχω κανει)
Εκει που θελω να καταλειξω ειναι να φοβαμαι για υποκλοπη μεσω καποιου ιου που ισως/πιθανα να εχω και να το κανω φορματ ή η να αγορασω αυτα που θελω?

οπως καταλαβατε ειμαι απειρος σε αυτο το θεμα και λιγο χεστης ως αρχαριος

ακουω ιδεες και γνωμες
Ευχαριστω προκαταβολικα