Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#511 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 August 2010 - 13:49

Αν έχεις net banking θα το δεις εκεί την επομένη. Ή αν στο ATM εκτυπώσεις τις τελευταίες 10 συναλλαγές.

#512 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 August 2010 - 13:49

Μετά από 2-3 μέρες αφότου κάνεις το λογαρισμό στο Paypal παίρνεις τηλέφωνο στη τράπεζα και σου λένε το κωδικό.

Posted Image

#513 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 August 2010 - 13:56

Αν έχεις net banking θα το δεις εκεί την επομένη.

Προσπάθησα να το στήσω κι αυτό για δική μου ευκολία, αλλά κάτι πάει στραβά. I'm hopeless. :damn:

Oh well... Με βλέπω αύριο πρωί να πηγαίνω σε ένα κατάστημα Eurobank και να τους βάλω να μου φτιάξουν και το e-banking, και να κοιτάξουν και την κίνηση της κάρτας.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#514 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 30 August 2010 - 15:16

Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη φασαρία, θα προσφερόμουν να μου έδινες τα λεφτά να στο παραγγείλω εγώ :) :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#515 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 30 August 2010 - 15:48

Ενδιαφέρομαι να βγάλω prepaid card κυρίως για αγορές από bookdepository.Υπάρχουν τράπεζες που η κάρτα τους να μη γίνεται δεκτή;

#516 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 August 2010 - 16:04

Δεν νομίζω. Συνήθως παίρνεις μια debit VISA ή AMEX από την τράπεζα σου, και αυτές είναι ευρέως δεκτές. Στο bookdepository δεν είχα κανένα πρόβλημα.

#517 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 30 August 2010 - 19:19

Α πολύ καλά,ευχαριστώ : )

#518 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 31 August 2010 - 09:57

Προσπάθησα να το στήσω κι αυτό για δική μου ευκολία, αλλά κάτι πάει στραβά. I'm hopeless. :damn:

Oh well... Με βλέπω αύριο πρωί να πηγαίνω σε ένα κατάστημα Eurobank και να τους βάλω να μου φτιάξουν και το e-banking, και να κοιτάξουν και την κίνηση της κάρτας.

Πάρε τηλέφωνο τη τράπεζα, άμα τους πει ότι θές το κωδικό του paypal θα καταλάβουν.:canthelp:
rsrGbGx.gif

#519 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 August 2010 - 10:08

Yeap, αυτό έκανα μόλις, και τελικά ακόμα δεν έχει καταγραφτεί η χρέωση. Pfft... αύριο πάλι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#520 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 31 August 2010 - 18:08

Yeap, αυτό έκανα μόλις, και τελικά ακόμα δεν έχει καταγραφτεί η χρέωση. Pfft... αύριο πάλι.

Die in agony, mouahahahhahahhahahahaha*:golgo:
rsrGbGx.gif

#521 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 September 2010 - 18:17

Επείγον. Ξέρει κανεις αν αυτό το site είναι άξιο εμπιστοσύνης ?

http://www.bhphotovideo.com/

E5VV38U.jpg

#522 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 September 2010 - 19:00

Επείγον. Ξέρει κανεις αν αυτό το site είναι άξιο εμπιστοσύνης ?

http://www.bhphotovideo.com/

Απ' ό,τι είδα, σε όσες φωτογραφικές κοίταξα, έχει customer reviews καθώς και video reviews σε αρκετές. I think you're safe.
Posted Image
Posted Image

#523 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 September 2010 - 08:33

Σημασία επίσης έχει όταν πας να κάνεις checkout να είναι https η σελίδα εισαγωγής πιστωτικής με έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#524 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 September 2010 - 14:56

Εκεί κατέληξα κι εγώ αλλα είπα να ρωτήσω just το be sure. Thanks anyway

E5VV38U.jpg

#525 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 September 2010 - 21:02

Σημασία επίσης έχει όταν πας να κάνεις checkout να είναι https η σελίδα εισαγωγής πιστωτικής με έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Μία ερώτηση πάνω σε αυτό.Έχω πέσει πολλές φορές πάνω σε https,έχει σημασία να κοιτάω το πιστοποιητικό σε αυτήν την περίπτωση?Δεν είναι σε σελίδες με πιστωτικές κλπ,μιας και γενικά δεν κάνω χρηματικές συναλλαγές μέσω net αλλά προτιμώ αντικαταβολή,απλά θέλω να ξέρω.