Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#436 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 03 December 2009 - 10:17

Και εμένα μου ήρθαν όλα σε πακέτα των 4, 10 και 1. Το τελευταίο μου το έφερε ο ταχυδρόμος στην πολυκατοικία, τα υπόλοιπα τα αντιμέτωπισαν ως "δέμα" και μου έφεραν χαρτάκι στο σπίτι για να τα πάρω... Πολύ καλή ποιότητα, recommended! (13 ακόμα volumes to go :P)

#437 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 December 2009 - 22:56

Απορια: Γιατι στο Play-Asia τα παντα ειναι out of stock? Σκεφτομουν να παρω κατι φιγουρες που μου αρεσαν αλλα τωρα προβληματιζομαι.

#438 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 10 December 2009 - 00:24

Έχει παραγγείλει κανείς από amazon.co.jp;
Θέλω να μάθω τι σημαίνει αυτό το "used" στα περιοδικά... αν παραγγείλω κάποιο used, υπάρχει περίπτωση να μην έχει όλες τις σελίδες ή να λείπουν αφίσες κ.λπ.;
Επίσης, η φόρμα παραγγελίας είναι μόνο στα ιαπωνικά;

Edited by Tristessa, 10 December 2009 - 00:41.

6dqFccT.gif

#439 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 December 2009 - 00:50

Έχει παραγγείλει κανείς από amazon.co.jp;

Haaai!

Θέλω να μάθω τι σημαίνει αυτό το "used" στα περιοδικά... αν παραγγείλω κάποιο used, υπάρχει περίπτωση να μην έχει όλες τις σελίδες ή να λείπουν αφίσες κ.λπ.;
Επίσης, η φόρμα παραγγελίας είναι μόνο στα ιαπωνικά;

οτι λεει η λεξη :P ειναι μεταχειρισμενα...οποτε ναι,ολα τα παραπανω παιζουν. Απο το amazon.jp μονο καινουργια πραγματα εχω παρει οποτε δε ξερω τι γινεται με τα μεταχειρισμενα, αλλα λογικα θα γραφει ο seller στο description για την κατασταση του προιοντος κτλπ..
Εχει και στα αγγλικα :o

#440 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 10 December 2009 - 00:59

το used δεν υπαρχει μονο στα περιοδικα, λογικα ειναι η εκτημωμενη τιμη για μεταχειρισμενο, στην περιπτωση που βρουνε. αμα ψαξεις παντως για προφυλακτικα παλι 8α εχει καποια τιμη για "used"

#441 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 18 December 2009 - 10:41

Λοιπόν να κράξω λίγο το anime-on-line.co.uk

Παραγγελία 14/11 και ακόμα να μου παραδωθούν τα τρία ηλίθια volumes που ήθελα. Έλεγε ότι τα χει σε στοκ αλλά τελικά ούτε καν έχουν απόθηκή με manga και απλά κάνουν τις αντίστοιχες παραγγελείες ~on demand -____- plus θυγρατρική της Αγγλικής MVM που τα dvd της είναι ένα κουτάκι και τα δισκάκια μέσα, κοινός συσκευασία γτπ -__-
rsrGbGx.gif

#442 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 December 2009 - 11:59

Παρείγειλα δύο βιβλία από το book depository. Έφτασε το ένα σε όχι και τόσο καλή κατάσταση.
Έτσι φτάνουν συνήθως ή απλά έπεσα στην περίπτωση; Δε με πείραξε και ιδιαίτερα, γιατί δεν είναι και τόσο τραγικό και γιατί είναι βιβλίο, αλλά έχει πολύ καλές τιμές σε comics και τα comics μου τα θέλω τσίλικα.

#443 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 18 December 2009 - 17:10

Σε ενα φίλο μου που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πάντως παλιότερα, επικοινώνησε μαζί τους και του το άλλαξαν (τη μία φορά). Μπορείς να προσπαθήσεις, δε χάνεις τίποτα.

#444 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 December 2009 - 18:34

Παρείγειλα δύο βιβλία από το book depository. Έφτασε το ένα σε όχι και τόσο καλή κατάσταση.
Έτσι φτάνουν συνήθως ή απλά έπεσα στην περίπτωση; Δε με πείραξε και ιδιαίτερα, γιατί δεν είναι και τόσο τραγικό και γιατί είναι βιβλίο, αλλά έχει πολύ καλές τιμές σε comics και τα comics μου τα θέλω τσίλικα.

σχεδον παντα θα σου δωσουν καποια λεφτα πισω και μπορει να στο ξανα στειλουν. Εμενα 3 φορες μου τα εχουν ξανα στειλει που τους το ειπα.

#445 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 19 December 2009 - 21:10

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους σε blue ray το Band of Brothers και η τριλογία του Νονού;
Έψαξα παντού online και συγκεκριμένα εκεί που είχα πειστεί ότι το band of brothers δεν έχει βγει με ελληνικούς υπότιτλους σε blue ray, το βρήκα σε ένα κατάστημα της...Νότιας Αφρικής!!!:terror2::dazed:
Φυσικά και δεν πρόκειτε να το πάρω από εκεί και ακόμη κι αν ήθελα δεν κάνει αποστολές έξω από την Νότια Αφρική.
Αυτό που μου την σπάει είναι ότι το βρήκα μόνο με αγγλικούς υπότιτλους στο Play.com με μόνο 23,49€!:nanteee:
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/6033697/Band-Of-Brothers-Limited-Edition-Collectable-Tin/Product.html

By the way, το shop21 έβαλε λουκέτο; Στο skroutz οι περισσότερες blue ray ταινίες είναι από αυτό.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#446 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 04 January 2010 - 14:02

ΟK anime-on-line.co.uk μετά απο σχεδόν δύο μήνες ακόμα να μου παραδώσουν τα δυο volumes, παραγγελία ακύρωθηκε, support απαίσιο, λές και απάνταει κάποιο auto-mailer πρόγραμμα. Πριν αγοράσετε ρωτήστε αν τα έχουν σε stock και όχι να σας τα παραγγείλουν.
rsrGbGx.gif

#447 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 06 February 2010 - 11:31

καπου βρηκα αυτο το blog, ο ορισμος του otaku.

http://kidsnextdoori.blogspot.com/

Spoiler:

#448 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 06 February 2010 - 12:11

^ πω πω... μια περιουσία στα σκουπίδια...
Εντάξει αυτό είναι αρρωστημένο
Posted Image

#449 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 06 February 2010 - 12:15

θα επρεπε να αγορασει κανα φιλο καλυτερα... :terror2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#450 Guest-67807

Guest-67807