Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2221 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2008 - 23:15

Εντάξει σωστό είναι αυτό αλλά σημασία; έχει ότι όλα αυτά δεν δεν είναι δα και ολοφάνερα οπότε δεν χαλάνε το όλο σκηνικό inp!

Το σκηνικο των Instantz??:hihi2:

Δήλαδη απ'όλη την arc μόνο αυτό δεν σου μένει!Φυσικά κανείς δεν είναι αλανθαστός!Εδώ ταινίες που έχουν πάρει oskar έχουν λάθη και δεν θα έχει λάθος το one piece.Μια σείρα 354 επισοδείων?

Μα αυτο αμφιβαλλω αν ειναι λαθος...ο oda ηξερε τι εγραφε οταν εκανε την σκηνη..(εδω δεν ειναι οπως στις ταινιες οπου φαινετε ενας καμεραμαν στην ταινια πχ)...δλδ τι εκανε,ειχε σκεφτει αλλο τροπο για να τους σωσει και μετα απο λαθος εβαλε τα σχοινια??

Αλλα ναι,συμφωνω οτι απ ολο το αρκ δεν το παρατηρεις,παρ ολα αυτα δεν παει να πει οτι πρεπει να μεινει ασχολιαστο επειδη τα αλλα ηταν καλα...

#2222 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 May 2008 - 23:21

1)inp εννοώ in my opinion!2) Δεν είπα να μην το σχολιάσει κανείς αλλά το σίγουρο είναι ότι εμένα δεν με χαλάει!Κλά κάνεις και το σχολιάζεις zoro-kun,δεν σου είπε κανείς tpt!
3)Οταν μίλησα για τις ταινίες δεν ενοούσα τους καμεραμαν φυσικά αλλά τους σεναριογράφους!
Posted Image

#2223 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 19 May 2008 - 23:27

δύο σενάρια έχω βγάλει

- φτάνουν στο one piece , και όλοι πραγματοποιούν τους στόχους τους εκτός από τον brook που τον πραγματοποιεί στον γυρισμό . happy end , χαρές πανηγύρια έτσι .

- βρίσκουν το one piece , και εκεί τους περιμένουν 10000 πλοία της παγκόσμιας κυβέρνησης και όλοι οι σισιμπουκαι . οι nakama βγαίνουν εκτός μάχης και μισοπεθαμένος ο luffy κάνει gear 5 και τα γαμάει ( sry για την έκφραση ) ) όλα . μετά happy end , χαρές πανηγύρια έτσι .

- μόλις βρουν το op , ο luffy καταπίνει μία τούρτα με οβίδα από την λαιμαργία του , σκάει και οι άλλοι σκοτώνοντε μεταξύ τους για τον θησαυρό ( just kidding μην με φάτε )

#2224 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 19 May 2008 - 23:41

Ρε παιδες στα bounties βαζουμε και κανα σποιλερ ... μπραβο τωρα ... παει ολη η μαγεια (Μιχωκ,Μπρουκ)

Με ενα επεισοδιο τη βδομαδα δε γινεται δουλεια ... τουλαχιστον να το εκαναν σαρανταλεπτο.

#2225 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 May 2008 - 23:46

Ρε παιδες στα bounties βαζουμε και κανα σποιλερ ... μπραβο τωρα ... παει ολη η μαγεια (Μιχωκ,Μπρουκ)

Με ενα επεισοδιο τη βδομαδα δε γινεται δουλεια ... τουλαχιστον να το εκαναν σαρανταλεπτο.

Φίλε δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση καθώς σχεδόν όλοι εδώ στο forum τα γνωρίζουμε!Ενα μικρό point το έχεις!
Posted Image

#2226 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2008 - 23:48

Του Mihawk δεν το ξερει κανενας..ψευτικο ηταν εκεινο...

Οσο για τον Βrook..ok,δεν νομιζω να ναι κατι το τοσο τρομερο να ξερεις το bounty του,μιας και δεν ξερεις τπτ αλλο γι αυτον...

#2227 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 23:50

του μιχωκ δεν ισχυει,μην ανησυχεις...οσο
για το μπαουντι του μπρουκ..νομιζω αναφερεσαι στην σιγ ενος φιλου π ειναι σποιλερ

#2228 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 19 May 2008 - 23:52

το καλό με τον brook είναι η

Spoiler:

όμως αν του κόψεις στα δύο το κρανίο ζει η πεθαίνει ;

και ....
Spoiler:

#2229 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2008 - 23:54

το καλό με τον brook είναι η

Spoiler:

όμως αν του κόψεις στα δύο το κρανίο ζει η πεθαίνει ;

και ....
Spoiler:

Θεωρητικα πεθαινει,αλλα εχει βαλει cheat(οπως και ολοι οι αλλοι) για God Mod:'D...aka unpsofable κι αυτος(δεν εχει σχεση που ειναι σκελετος και "αναστηθηκε"..πεθαινει κανονικα)

Το 2ο δεν το ξερω...

#2230 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 May 2008 - 23:56

Βασικά κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι μπορεί και θεραπεύει τα κοκαλά του!Αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
Posted Image

#2231 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 19 May 2008 - 23:57

Οκ ενταξει.Δεν πειραζει ...

Πιστευετε οτι μεχρι να τελειωσει η σειρα θα συνεχιζετε να το παρακολουθητε ?Γιατι για να περασουν 5-10 χρονια με δεδομενο οτι βρισκομαστε περιπου στη μεση .... yo ho ho yo ho ho yo ho ho yo ho ho hoooooooooo

Εγω εχω αγωνια με αυτον τον Pandaman τι θα γινει , που αναφερθηκε πριν μερικες σελιδες ... ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ φαινεται ο τυπος.

#2232 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 May 2008 - 00:03

Οκ ενταξει.Δεν πειραζει ...

Πιστευετε οτι μεχρι να τελειωσει η σειρα θα συνεχιζετε να το παρακολουθητε ?Γιατι για να περασουν 5-10 χρονια με δεδομενο οτι βρισκομαστε περιπου στη μεση .... yo ho ho yo ho ho yo ho ho yo ho ho hoooooooooo

Εγω εχω αγωνια με αυτον τον Pandaman τι θα γινει , που αναφερθηκε πριν μερικες σελιδες ... ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ φαινεται ο τυπος.

εγω παντως θα το βλεπω...

μορφη τωρα ... δεν ειναι και πενταμορφη...
ολιγον ξεκαρφωτος που σου σπαει τα νευρα ειναι
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2233 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 May 2008 - 00:08

Οχι ρε ο Pandaman,μια χαρα ειναι ο τυπος..θελω να μαθω κι αλλα...(και μ'αρεσει που "πεταγεται"):)

Οσο για την σειρα,πιστευω θα συνεχισω να την παρακολουθω..αν οχι,τοτε σιγουρα οταν τελειωσει θα κατεβασω να δω ολα τα επεισοδια μαζι(δεν νομιζω να θελω ποτε να μη μαθω πως τελειωνει..)

Τελος,νομιζω οτι ο Βrook
Spoiler:

#2234 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 20 May 2008 - 02:07

Οχι ρε ο Pandaman,μια χαρα ειναι ο τυπος..θελω να μαθω κι αλλα...(και μ'αρεσει που "πεταγεται"):)

Οσο για την σειρα,πιστευω θα συνεχισω να την παρακολουθω..αν οχι,τοτε σιγουρα οταν τελειωσει θα κατεβασω να δω ολα τα επεισοδια μαζι(δεν νομιζω να θελω ποτε να μη μαθω πως τελειωνει..)

Τελος,νομιζω οτι ο Βrook

Spoiler:

Mετά την Robin δεν άντεξα να δω τισ ****φιλεριές στους πάγους και το έχω αφήσει προσ το παρών. Μόλις πάει 150 επ πάνο θα συνεχίσω.

ΚΑι μια απορία μιας και διαβάζετε το manga. To One Piece φτάνει στο τέλος η @@? Πως το βλέπετε μέχρι εκεί που έχει κυκλοφορήσει?

Edited by Kenny, 20 May 2008 - 12:53.

#2235 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 May 2008 - 02:14

Mετά την Robin δεν άντεξα να δω τισ ****φιλεριές στους πάγους και το έχω αφήσει προσ το παρών. Μόλις πάει 150 επ πάνο θα συνεχίσω.

ΚΑι μια απορία μιας και διαβάζετε το manga. To One Piece φτάνει στο τέλος η @@? Πως το βλέπετε μέχρι εκεί που έχει κυκλοφορήσει?

Μπα,μην νομιζεις οτι υπαρχει αυτη η τεραστια αποσταση μεταξυ ανιμε-manga...το manga θελει περιπου οσο το ανιμε για να τελειωσει(καπως λιγοτερο απο ενα χρονο μπροστα θα λεγα ειναι..)..αρα ακομα 7-10 χρονια συνολικα,κλασικα..

..παρ ολα αυτα το manga ειναι σε πολυ ωραιο σημειο αυτη την περιοδο,ενω το ανιμε οχι και τοσο αν και αναμενουμε καλες στιγμες...

PS:Αυτο με τους παγους ΕΙΝΑΙ το χειροτερο filler που υπαρχει..αν αντεχεις δες το,αλλιως δεν χανεις και πολλα(δεν ειναι πανω απο 6-7 επεισοδια μου φαινετε)-->κατευθεια thriller bark...

Edited by Kenny, 20 May 2008 - 12:53.