P.S. <Death isn't an apology>
Posted 19 May 2008 - 15:53
Posted 19 May 2008 - 16:00
-αν θες σωματικες,εχουν ηδη χασει απο Smoker,Aokiji,Mihawk και για το manga
Posted 19 May 2008 - 16:05
Δεν λέω έχεις δίκιο ότι η άνοδος δικαιολογήται με αυτά που έκαναν , εμένα η αντίρηση μου είναι στο τρόπο που διαμορφώθηκε η ιστορία στο Enies Lobby. Θεωρώ δηλαδή ότι θα έπρεπε να είναι more ESCAPE from Enies Lobby than DESTRACTION of Enies Lobby. Εντάξει οι μάχες όμως η όλη φάση του στύλ διαλύουμε τους πάντες και τα πάντα δεν μου άρεσε ήταν υπερβολική. Χρειαζόταν μια πιο ομαλή ροή.
Όσο για τα χρήματα θυμήσου ότι ο θεός Mihawk είχε μόλις 600.000.000 bounty.
Edited by Kenny, 19 May 2008 - 19:34.
Σεμνά... >.<
Posted 19 May 2008 - 16:08
Posted 19 May 2008 - 16:09
Δεν λέω έχεις δίκιο ότι η άνοδος δικαιολογήται με αυτά που έκαναν , εμένα η αντίρηση μου είναι στο τρόπο που διαμορφώθηκε η ιστορία στο Enies Lobby. Θεωρώ δηλαδή ότι θα έπρεπε να είναι more ESCAPE from Enies Lobby than DESTRACTION of Enies Lobby. Εντάξει οι μάχες όμως η όλη φάση του στύλ διαλύουμε τους πάντες και τα πάντα δεν μου άρεσε ήταν υπερβολική. Χρειαζόταν μια πιο ομαλή ροή.
Posted 19 May 2008 - 16:15
Ναι ομολογω οτι ειδικα στο τελος που ηρθαν οι Marines και κατεβαναν ολοι μαζι,φαινομενικα και μονο θα μπορουσαν να τους πιασουν ποτε..και η Robin μονη της τους ειχε ολους...ηταν λιγο ασκοπο...
Πιο καλο θα τανε να φευγανε κατευθειαν...
Οσο για Brook,ναι κατι κανει τωρα τελευταια..τον συμπαθω καπως κι εγω...
Α,btw κατι αλλο που δεν ειπα(παιζει να φαω κραξιμο) ειναι οτι εμενα δεν με πορωσε πολυ και η ολη ιστορια με την Merry...ηδη σαν πλοιο δεν μπορω να πω οτι το λατρευα,αλλα ηταν ΟΚ...μετα ομως ολη η ιδεα οτι πηγε να τους σωσει και ηταν ζωντανο και το θεωρουσαν nakama...ε,ε...
ενταξει,δεν λεω,καλα το παρουσιασε ο oda και μ'αρεσε ο αποχαιρετισμος,δεν μπορω να πω οτι δεν συγκινηθηκα,ομως η ολη ιδεα εξαρχης οτι ειναι ζωντανο δεν πω με τρελανε...
Posted 19 May 2008 - 16:25
-7894561213789456123
ήταν το τέλειο τελείωμα για ένα τέλειο αρκ^^ Η πρώτη φορά που έβλεπες τους 6 που έζησαν το πλοίο (Luffy,Zoro,NAmi,Ussop,SAnji,Chopper) να κλαίνε όλοι μαζί. Πρώτη φορά που είδες τον Luffy-Zoro να κλαίνει για σοβαρό λόγο και όχι απο τα γέλια η επειδή έφαγαν ανάποδη απο την Nami(μόνο στα φλασμπακ τους έχουμε δει να κλαίνει αλλά τότε ήταν 10χρονα μπαστάρδια ^^ )
Posted 19 May 2008 - 16:43
1st:U Forgot Robin:'D
(εκανε κι αυτη καλο μεριδιο πανω στο πλοιο)
Οσο για τα υπολοιπα ειπα,μ'αρεσε το αποτελεσμα,η ολη τελετη,τα δακρυα που λες κτλ..αυτο που δεν μ'αρεσε ηταν ο nakama(Merry)...το παει πολυ στο μαγικο-φαντασματα κτλ...και μετα που δεν ειχαν τροπο διαφυγης και ηρθε και τους εσωσε..ε,πολυ σαν λυση της τελευταιας στιγμης μου φανηκε(αν και ο oda το σχεδιαζε απο καιρο,δεν εννοω οτι το σκεφητκε τοτε)..
απλα ολο το"την βαψαμε,δεν ξερω τι θα κανουμε και μετα ξαφνικα ερχεται το μαγικο πλοιο και τους σωζει ολους"δεν μ'αρεσε..προτιμουσα να φυγουν με πλοιο που εκλεψαν,να ερθει να τους σωσει καποιος αλλος φιλος τους(iceburg πχ)..κτλ κτλ...οτιδηποτε παρα να ερθει καποιο μαγικο ον..
Οσο για την τελετη,ωραια οπως ειπα,αλλα προτιμουσα να χε γινει για πραγματικο nakama(ναι,οσο θλιβερο κι αν θα ητανε,θα το βρισκα πολυ πιο προτοτυπο απο το πλοιο..)...και λεγοντας nakama δεν εννοω μονο μελος του πληρωματος,αλλα και καποιον φιλο τους γενικα....θα ταν και η πρωτη φορα και θα εδινε πιο πολυ impact πιστευω...
Posted 19 May 2008 - 16:49
Δυστυχώς στο One Piece oloi einai unpsofable
[FONT="]Εδώ στον Ενελ έτρωγαν ηλεκτρισμό που έκαιγε ολόκληρα χωριά αλλά οι γαμάτοι ήρωες μας πήρανε μόνο λίγο μαύρισμα ^^[/FONT]
Edited by Zoro, 19 May 2008 - 17:08.
Posted 19 May 2008 - 17:57

Posted 19 May 2008 - 18:17
Posted 19 May 2008 - 22:54
Posted 19 May 2008 - 23:06