Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 16 April 2008 - 15:10
νεο θεμα(καιρο ηθελα να το πω κι αυτο):
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας filler?
Μερικα που θυμαμαι ειναι(δεν ξερω αν ξεχασα μερικα):
-Αυτο με την κοπελα που μιλουσε με τα ζωα και ειχε εναν δρακο(και με τον τυπο που εκοβε τον αερα με τα νυχια)
-Το Rainbow Mist,που μεσα στην ομιχλη ειχαν παγιδευτει διαφορα πλοια
-Αυτο με τον γερο που δανειζε χρηματα στους πειρατες και ειχε κατσικες
-Το G8 Stronghold Navarone,με την φυλακη των marines
-Το Μemory Arc,που τους πηραν τις αναμνησεις
-Το Ice Hunter,το τελευταιο,με τους παγους και τους μαφιοζους..
Εμενα αγαπημενο μου ειναι το G8 με την φυλακη...πραγματικα ηταν τοσο πολυ καλο που συγκρινοταν με τα original του mangaka...
ειχε τα παντα:δραση,καλη ιστορια,ενδιαφεροντες χαρακτηρες(οπως ο αρχηγος της φυλακης που ψαρευε και επαιζε σκακι ή η γυναικα του) και γελιο...
Εσεις?
Posted 16 April 2008 - 15:35
Posted 16 April 2008 - 18:19
Υπαρχει καποιος που του αρεσε αυτο?-Το Ice Hunter,το τελευταιο,με τους παγους και τους μαφιοζους..
Posted 16 April 2008 - 18:29
(μα να χει νικησει τον Lucci,και να χανει ο Luffy απο αυτους βλακομαφιοζους?
Να μπορει να πεταει ο χοντροαρχηγος?
Να μην λιωνει ο Luffy με 10.000 βαθμους?This is madness..)
Με αυτη την αφορμη μπορουμε να ευρηνουμε το θεμα και να πειτε ποιο σας αρεσε περισσοτερο και ποιο λιγοτερο σαν filler..
Πχ εγω και ο Heli συμφωνουμε και στα 2:)
Posted 16 April 2008 - 18:49
Posted 16 April 2008 - 19:09
Χειρότερα ήταν τα fillers 279-283, δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα, απλά επαναλάμβαναν τα flashbacks των χαρακτήρων και τα fillers της Arabasta, εκεί που διέσχιζαν την έρημο. Πολύ βαρεμάρα!
Posted 16 April 2008 - 20:18
Κι εμένα νομίζω το G8 ήταν το αγαπημένο μου filler.
Χειρότερα ήταν τα fillers 279-283, δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα, απλά επαναλάμβαναν τα flashbacks των χαρακτήρων και τα fillers της Arabasta, εκεί που διέσχιζαν την έρημο. Πολύ βαρεμάρα!
Διαφωνω διοτι τα flashbacks του one piece εκτος απο του οτι ειναι πολυ καλα σου φερνουν και μια ομορφη νοσταλγια στις ωρες που εχεις διασκεδασει με αυτο το φανταστικο ανιμε
Posted 17 April 2008 - 05:27
και το Ice Hunter το χειροταιρο....

Posted 17 April 2008 - 09:27
Posted 17 April 2008 - 10:46
Είναι το επισόδειο 4 filler?
Όχι. Γενικά, τα flashbacks των ηρώων δεν είναι fillers. Εγώ αναφερόμουν στα επεισόδια 279-283, τα οποία ξαναέδειχναν τα flashbacks όλων των ηρώων και ήταν fillers. Πιστεύω δεν χρειαζόταν να τα δείξουν ξανά, τη στιγμή που τα επεισόδια προβάλλονται αρκετά αραιά και όλοι περιμένουν με ανυπομονυσία καινούργια επεισόδια.
Posted 17 April 2008 - 13:48
Posted 17 April 2008 - 14:06
το ανιμε ξεκιναει -ναι ειναι αληθεια- με φιλλερ!
εχει τελειως διαφορετικη αρχη απο το manga.
και ολο το κομματι με την αλβιντα ειναι ολο διαφορετικο με το manga.
το πρωτο κεφαλαιο του ΟΡ ειναι το παρελθον του luffy....
Posted 17 April 2008 - 14:46
Posted 18 April 2008 - 14:04
Το Ice Hunter μου άρεσε στα πρώτα επεισόδια που έλεγα ότι θα είναι πολύ καλό.Το βιάσαν όμως τρελά και όταν ξεκίνησαν οι μάχες το σιχάθηκα.
Τα χειρότερα filler όμως για μένα ήταν τα αυτόνομα του Water 7(Zoro Baby Sitter κλπ.).Γενικά τα αυτόνομα filler του ενός επεισοδείου είναι χαζα.
το ανιμε ξεκιναει -ναι ειναι αληθεια- με φιλλερ!
εχει τελειως διαφορετικη αρχη απο το manga.
και ολο το κομματι με την αλβιντα ειναι ολο διαφορετικο με το manga.
Γενικά αρκετά anime ψιλοαλλάζουν την αρχή ενός manga (αν δεις πχ Naruto manga από το ch 1 θα καταλάβεις διαφορές).To animated μπορεί να συμπιέσει ή να πλαττιάσει πολύ εύκολα μια ιστορία.Κατα την γνώμη μου το anime είναι πίο πετυχημένο στην αρχή(αν εξερέσεις ίσως την έλληψη της μπουνιάς του Luffy στο Seaking που το δείχνει μόνο στο opening).Πχ το flashback του Zoro(με την Kuina) ήταν πολύ καλύτερο στο anime
Posted 18 April 2008 - 16:19
Τα χειρότερα filler όμως για μένα ήταν τα αυτόνομα του Water 7(Zoro Baby Sitter κλπ.).Γενικά τα αυτόνομα filler του ενός επεισοδείου είναι χαζα.
Πο τι μου θυμησες
Ρε το συγκεκριμενο filler ειναι ΕΠΟΣ.
Βεβαια μπορει επειδη ησουνα στην ΓΑΜΑΤΗ arc να σου την εσπασε που εκανε αυτο το διαλειματακι αλλα εμενα μου αρεσε

This topic is locked