Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1711 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 April 2008 - 14:08

Νεο θεμα συζητησης στην αναμονη μας...

Το Thousand Sunny σας αρεσει?

Εγω εχω να πω οτι απο αξεσουαρ και εσωτερικους/εξωτερικους χωρους ειναι φοβερο,αλλα σαν σχημα για το πλοιο του μελλοντικου βασιλια των πειρατων ειναι λιγο "παιδικο"...το λιονταρι/ηλιος μπροστα δεν μπορουσε να ναι λιγο πιο "επιθετικο"?

επισης και σαν σχημα γενικα δεν ειναι τοσο cool οσο το Black Pearl πχ...

και να σκεφτειτε οτι οταν ο Franky ειπε οτι θα τους φτιαξει πλοιο,ολοι φανταστηκαν ενα σχεδιο στο μυαλο τους...για οσους το θυμουνται,το πλοιο που ειχαν στο μυαλο τους ηταν φοβερο,τελειο και ηλπιζα να ταν αυτο και το τελικο,αλλα ...τσου!

Εσεις τι λετε...(με λιγα λογια δεν το μισω,αλλα θα μπορουσε να εχει λιγο καλυτερο σχημα..μετα απο χωρους/αξεσουαρ οπως ειπα ειναι φοβερο..)

#1712 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 15 April 2008 - 14:59

Οντως πολυ παιδικο , δεν μου αρεσει καθολου εμενα .
θα το προτιμουσα πιο '' σκοτεινο '' , αλλα αυτο ειναι ''ολο φρου-φρου και αρωματα '' .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1713 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 15 April 2008 - 15:49

Μπορεί ένα ποιο μεγάλο πλοίο να ήταν καλύτερο αλλά πιστεύω ότι δεν θα πολυκώλαγε με το anime γενικά....στο κάτω-κάτω 9 άτομα είναι μόνο, πως θα το χειρίζονταν???

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1714 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 April 2008 - 15:53

Μπορεί ένα ποιο μεγάλο πλοίο να ήταν καλύτερο αλλά πιστεύω ότι δεν θα πολυκώλαγε με το anime γενικά....στο κάτω-κάτω 9 άτομα είναι μόνο, πως θα το χειρίζονταν???

Μα δεν μιλησαμε για μεγαλυτερο(αν και δεν θα με χαλαγε),αλλα για ενα πιο cool και σοβαρο σαν σχημα πλοιο...κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο,απλα ειναι παιδικο...

#1715 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 15 April 2008 - 16:16

Εφώσον δεν βουλιάζει καλό είναι...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1716 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 15 April 2008 - 17:38

Να μαι και εγω...
:dwarf:

Λοιπον το πλοιο ειναι ωραιο(οχι σαν το Going Mary), το μονο που με χαλαει ειναι εκεινο το "λιονταρι" που εχει μπροστα που μοιαζει με χαμογελαστο ηλιανθο.

Τεσπα μπορει να μου πει καποιος σε ποιο επισοδειο φτανει τωρα το one piece γιατι εχω να ασχοληθω κατι εβδομαδες.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1717 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 April 2008 - 18:12

Οοοο τι λεει,καιρο ειχαμε να σε δουμε κι εσενα,Commander:D

Ελεγα μηπως εκοψες τα ανιμε και το One Piece:P

Τα επεισοδια ειναι στο 349 αυτη τη στιγμη,ειχαμε διαλειμμα 2 εβδομαδων και αυτη την κυριακη λογικα βγαινει και το 350...

Welcome Back!:drinks:

#1718 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 15 April 2008 - 19:44

Νεο θεμα συζητησης στην αναμονη μας...

Το Thousand Sunny σας αρεσει?

Θα συμφωνήσω μαζί σας. Από εξοπλισμό είναι πολύ καλό, αλλά είναι πολύ "χρωματιστό". Εμένα μου θυμίζει τσίρκο!
Posted Image

#1719 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 April 2008 - 20:04

ειδε κανεις το trailer της 10ης ταινιας? εκτος του οτι θα αχοληθει εξ ολοκληρου ο oda πιθανοτατα μας εδειξε και ενα spoilerακι.

Spoiler:

#1720 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 April 2008 - 20:13

ειδε κανεις το trailer της 10ης ταινιας? εκτος του οτι θα αχοληθει εξ ολοκληρου ο oda πιθανοτατα μας εδειξε και ενα spoilerακι.

Spoiler:

Spoiler:

#1721 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 April 2008 - 20:30

Ναι το συζητησαμε σε προηγουμενη σελιδα:)

#1722 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 15 April 2008 - 22:33

Σχετικά με το πλοίο... Για μενα μια απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σειράς!

Περίμενα με πως και πως να αλλάξουν αυτή τη βαρκούλα που είχαν (βλέπε Going Merry) αλλα τόσο τραγικό αποτέλεσμα ούτε στα χειρότερα όνειρα μου.

1. Όνομα : Αίσχος
2. Μέγεθος : Θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο (ουδεν σχολιο παρακαλώ )
3. Σχέδιο : Άκυρο τελείως ( περίμενα κάτι πιο επικό και ισως πιο σκοτεινό ωστε να συμβαδίζει και με την ωρίμανση των χαρακτήρων)
4. gadget : Εμένα δεν μου αρέσουν, σε λιγο θα αρχίσει να πετάει μόνιμα και να κυκλοφορεί και στη στερία , έλεος.

Βυθίστε το και φέρτε μας αλλο!!!!!
Posted Image

#1723 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 April 2008 - 23:00

Youtube Video
Zoro δεν ήξερα οτι πολεμάς τοσο καλά!

#1724 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 April 2008 - 23:52

Σχετικά με το πλοίο... Για μενα μια απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σειράς!

Περίμενα με πως και πως να αλλάξουν αυτή τη βαρκούλα που είχαν (βλέπε Going Merry) αλλα τόσο τραγικό αποτέλεσμα ούτε στα χειρότερα όνειρα μου.

1. Όνομα : Αίσχος
2. Μέγεθος : Θα ήθελα κάτι λίγο μεγαλύτερο (ουδεν σχολιο παρακαλώ )
3. Σχέδιο : Άκυρο τελείως ( περίμενα κάτι πιο επικό και ισως πιο σκοτεινό ωστε να συμβαδίζει και με την ωρίμανση των χαρακτήρων)
4. gadget : Εμένα δεν μου αρέσουν, σε λιγο θα αρχίσει να πετάει μόνιμα και να κυκλοφορεί και στη στερία , έλεος.

Βυθίστε το και φέρτε μας αλλο!!!!!

Ολα εκτος απο το ονομα...εμενα μια χαρα μου φαινετε...

Μετα,ο Gold Rοger θα χε σιγουρα πολυ πιο cool πλοιο...

Zoro δεν ήξερα οτι πολεμάς τοσο καλά!

Yep,πολλα δεν ξερεις για μενα:P

#1725 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 April 2008 - 00:51

Αν και δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να σκεφτώ το κατα πόσο είναι cool η όχι ο Sunny-go μπορώ εύκολα να πώ ότι μου αρέσει αρκετά.
Ο λόγος είναι γιατί το πλοίο αυτό είναι και One Piece πλοίο και πολύ περισσότερο Staw-Hat πλοίο.
Τα περισσότερα πλοία στο One Piece είναι animal-themed πλοία όπως και ο Sunny οπότε προβλημα με το χαμογελαστό λιοντάρι δεν έχω (φταίει η λουλουδένια χέτη που το κάνει να μοιάζει περίεργο-αστείο).
Πιστέυω ότι είναι αρκετά cool για τον κοσμο του One Piece και ιδιαίτερα τεριαστό στους Straw-Hats.Οτιδήποτε πιο "σκοτείνο" θα ήταν αντιφατικό με τους ιδιωκτήτες του.
Αλλωστε πιστεύω οτι δεν υπάρχουν και πολλά πιο "σκοτεινά" πλοία στο One Piece(με εξαίρεση το Thriller Bark και το πλοίο του Brook).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image