Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 07:02
Για το one piece τωρα: Σε ποσα επισοδεια πιστευεις θα τελιωσει thriller bark? Και τι πιστευεις θα γινει αργοτερα?

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 07:38
οσο για το τι θα γινει αργοτερα,εδω διστανται οι αποψεις αλλα η πιο πιθανη ειναι οτι θα πανε στο fisher island που ειχαν πει οτι θα πανε στο τελος του enies lobby arc,οπου λεγεται οτι ζουν οι mermans k mermaids...επισης:
παντως το trigun μεχρι οσο ειδα μου φανηκε το πιο καταληλο για after-one piece λογω τον ομοιτητων στο στυλ(γκαφατζης πρωταγονιστης που την σωστη στιγμη γινεται σοβαρος)...αλλα το gungrave ειναι καπως πιο σοβαρο κ εχει τελεια ιστορια...ειδικα το τελος...περιπου προς τα 3/4 χανει την σοβαροτητα γιατι προερχεται απο videogame(πρωτα βγηκε το παιχνιδι κ μετα το ανιμε) αρα εχει μερικες ψευτικες αλλα ωρεες μαχες...αν δεχτεις αυτη την παραξενια:δηλ να βλεπεις 15 σοβαρα επεισοδια οπου περιγραφουν την ανοδο 2 φιλων στην μαφια(τελεια ιστορια) κ μετα τα υπολοιπα 10 να βλεπεις μαχες κ πιστολιδια με ζομπι,αν το δεχτεις αυτο θα πρεπε να σ'αρεσει πολυ...κ το τελος κορυφαιο...
το naruto καλο το ξεκινιμα?
cya...
ΥΓ:ωραιο signature
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 08:02
Και εγω το ιδιο πιστευω για την σηνεχεια μετα το thriller bark αλλα σκεφτομαι και τις εξελιξεις με τους pirate lords και τον ace. Πιετευω οτι μετα τελος αυτου του arc θα δωθουν πιο πολλες απαντησεις σε αυτο το θεμα.
Τα λεμε...

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 14:47
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 16:38
|| OnePieceGold... Water Seven Version -- Scans Manga
το site ειναι ιταλικο αλλα τα manga ειναι στα αγγλικα κ τα χει ανα volume κ οχι ανα chapter....απ οσο τσεκαρα φτανουν μεχρι το chapter 470(εμενα μου κατεβαινουν σε περιπου 2 λεπτα με σχεδον 700 kbps)...τα υπολοιπα μεχρι το τωρινο 488 (παρ οτι τα εβαζαν καθε βδομαδα) δεν ξερω τι απεγιναν...
Το Luffy:
Καλα κατι που ξεχασα να πω χτες ειναι οτι ειδα κ το tv special 3 στο οποιο...ασε καλυτερα να το βαλω σε spoiler...
ok λοιπον εγω παω να δω κανα επεισοδιο trigun,που γινεται ολο κ καλυτερο οσο πρωχωραει....αυριο βγαινει κ το επεισοδιο 342 επιτελους!
καλη vision....
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 18:42
έλεος δηλαδή ποστάρετε και κάπου αλλού για το ποιο ανιμ να δειτε κτλ
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 02:16
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 02:18
Thank you.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 05:25
Thanks και για το σχολιο στην υπογραφη. Εσυ γιατι δεν βαζεις μια υπογραφη?

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 05:32
soz for the offtopic
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 06:11
To Luffy:ναι το χει κ αυτο,ουσιαστικα αυτο το site εχει τα παντα εκτος απο το one piece dream soccer king που ειναι ενα special 5 λεπτων,αλλα τπτ το φοβερο(το δα)...το tv special που σου πα πριν ειναι το νουμερο 3...
Οντως τα σπαει η υπογραφη σου σε συνδιασμο με την εικονα φυσικα....σκεφτομαι να βαλω κι εγω καμια σχετικη με το op...αν βρω μια που να ταιριαζει με pic οπως εσυ θα την βαλω σιγουρα...
Θυμηθηκα κ ενα site που ειχε αρκετα ανιμε για down (κ devil may cry αν ενδιαφερεσαι)οπως κ πολλα affiliates,αν ενδιαφερεσαι πηγαινε :
NarutoFob - Anime Direct Download
(πρεπει να γινεις μελος μου φαινεται)
Βρηκα κ αλλη ομοιοτητα του χαρακτηρα του trigun με το op...μοιαζει κ με τον sanji τωρα που το σκεφτηκα,ερωτευεται αμεσως μολις δει γυναικες κ κανει τα συνηθυσμενα χαζα του sanji(εκτος απο τις καρδιες στα ματια),σε τελικη αναλυση ειναι σαν αναμιξη luffy-sanji...πρεπει να πηρε καμια ιδεα απο δω ο δημιουργος του one piece σιγουρα...
Αυτα ρε senchou,αντε να δουμε τι θα γινει αυριο στο 342...
be well,spend your time wisely 8D
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 20:49
Το 342 βγηκε? Γιατι ειδα στο vegapunk αλλα το εχουν σε κομματια.

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 21:40
Αύριο το πιθανότερο να βγάλω τους υπότιτλους του 340...
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 21:56
αν θες κατεβασε το απο δω (πηγαινε στο "Scarica Questo Torrent"):
http://thepiratebay.org/tor/4020308/One_Piece_342_HD_RAW_(1280x720_x264_AAC)
(ειναι torrent αρχειο,αλλα αν θες μπορεις να το κατεβασεις κ μεσω limewire,εγω ετσι εκανα κ κατεβηκε σε 2-3 ωρες)
οι υποτιτλοι δεν εχουν βγει ακομη στο anime soft subs(ή τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο μερικες ωρες)...παω να τσεκαρω...
τα λεμε...
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 05:05
Φτιαχνεις υποτιλτους για επισοδεια?

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο